Goed meubel stevig goede omschrijving...

Goed meubel stevig goede omschrijving om te maken heeft een mooi plaatsje gekregen

Goeie service

Goeie service, heb eerder al een hoekbank besteld volgende dag was die al gelijk binne nu een bed besteld en komt morgen binne

Een hele goede en snelle service

Een hele goede en snelle service

Hele goede service klantvriendelijkheid

Hele goede service klantvriendelijkheid

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk bestel proces. Duidelijke update mails. En snelle levering. Fijn zaken mee gedaan.

Fast and friendly delivery

Fast delivery. Earlier than expected. However, they called me to make sure I was at home. TV cabinet with led-light was beautiful. Good price also!

Zo blij met al mijn nieuwe meubelse

Zo blij met al mijn nieuwe meubelse

I am dissapointed about quality and...

I am dissapointed about quality and delivery.

Perfect delivery

Perfect delivery

Eerst hoekbank besteld (even het water...

Eerst hoekbank besteld (even het water testen) was snelle levering,bank uitpakken pootjes eronder zitten,perfect.Na deze ervaring complete woonkamer besteld,dagje Zen alles in elkaar gezet,zit nu in een compleet nieuwe woonkamer alles perfect,geen beschadigingen,geen schroeven tekort(Ikea!!) gewoon ideaal.Ben nu verzorgt,maar als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn,TOP.

Eettafel

Ik zou op 25 juni 2020 een eettafel geleverd krijgen door DPD. Deze tafel heb ik nooit ontvangen. Ik heb contact opgenomen met Meubella en deze hebben direct een onderzoek ingesteld. Vandaag heb ik, ondanks dat het onderzoek nog niet is afgerond, een nieuwe tafel ontvangen. Meubella, bedankt voor deze geweldige service!

Bestelling goed ontvangen

Bestelling goed ontvangen. Alles zat goed verpakt. Geleverd zoals verwacht. Aanrader

De levering was netjes op tijd

De levering was netjes op tijd, precies zoals gecommuniceerd werd. Helaas bij het installeren van de kast ontdekt dat 1 plank beschadigd was bij transport. Daarop heb ik gebeld en zonder problemen is er een nieuwe plank toegestuurd, top service!

Over het algemeen erg tevreden, met een aantal kleine verbeterpuntjes.

De aankoop was zeer snel geleverd, met een duidelijk tijdslot. Voor aankomst werd ook nog eventjes gebeld, waardoor de levering zeer positief was. De boxspring zelf is van goede kwaliteit, alleen de onderkant is tijdens transport licht beschadigd (hele dunne stof). Het enige verbeter puntje is een omschrijving van hoe de boxspring in elkaar moet, en vooral de toegevoegde functie van het licht. De stekker was bijna het vuilnis in beland omdat het niet duidelijk was dat deze nog tussen het plastic zat in de verpakking. Over het geheel erg tevreden, met een aantal kleine verbeterpuntjes.

Ik vind shoppen echt leuk bij meubella

Ik vind shoppen echt leuk bij meubella

Had een hoekbank stel en een bed...

Had een hoekbank stel en een bed gekocht. Alles was op tijd geleverd. Bij het uitpakken zg mn dochter een klein scheurtje en een kras op de bank. Heb gelijk met klantenservice gebeld en ik moest fotos opsturen. Daarna hebben ze het goed afgehandeld. Ik mocht kiezen tussen een compensatie of een andere bank. Ik heb voor het laatste gekozen en gelijk na een dag of 2 had ik een andere gekregen. De klantenservice was heel erg goed. Trouwens het bed bevalt prima.

Geen handleiding en geen customer service

Ons TV meubel werd geleverd binnen de beloofde termijn. Dat is goed. Helaas zat de beloofde handleiding niet bij het meubel. Dit probleem hebben we gemeld bij Meubella, maar er kwam pas 1,5 week later reactie op. Intussen hadden we via een klusjesman de kast alvast ineen gekregen. Terwijl we dit normaal zelf zouden kunnen, want het systeem lijkt wat op Ikea. Er zaten ruggen bij het meubel die niet van het kastje lijken. Weten we natuurlijk niet zeker, want we kregen geen handleiding. Het eindresultaat is zoals we verwachtten. Mooi voor die prijs-kwaliteit. Maar natuurlijk wel een gedoe zonder handleiding en zonder service. Nog een zijnoot. De schuif van ons tv-meubel lijkt heel groot, maar is binnenin veel kleiner wat niet nodig is voor het ontwerp. Ook waren de gaten van de schuif zo voorgeboord dat er een spleetje was bovenaan. Door zelf te herboren zit hij beter. De afwerking kan dus wel beter.

goederen niet geleverd

Een bed en matras besteld 25 juni. De levering gebeurt 29/6 zoals afgesproken maar de matras ontbreekt. Dit wordt genoteerd door de vervoerders (Mondial Relay). Ik neem meteen contact op met Meubella. Op de eerste mail wordt snel geantwoord. Meubella heeft het nagekeken en de matras moet gewoon nog geleverd worden. Ik contacteer het vervoersbedrijf en ze weten van niets. Op mijn volgende mail wordt niet meer gereageerd dus ik bel. Plotseling weten ze bij Meubella niet waar de matras is. Zo gaat het de rest van de week. Ik bel iedere dag om te vragen wanneer mijn matras geleverd zal worden en iedere dag word ik afgescheept. Ik krijg tegenstrijdige en onjuiste informatie. Dinsdag 7/7 bel ik voor de zoveelste keer. Er is ineens een oplossing. De vervoersmaatschappij heeft bevestigd dat de matras bij hen verloren is en er zal mij een nieuwe matras op hun kosten verstuurd worden. Meubella heeft mij ingepland voor een levering op 10/7. De ochtend van de levering zal ik een bericht krijgen met het uur van de levering. Vrijdag 10/7 krijg ik geen bericht. Ik contacteer de vervoersmaatschappij (Mondial Relay); die zijn niet op de hoogte van een levering voor een matras aan mijn adres noch van het feit dat zij een matras vergoeden. Ze moeten zelf eerst een onderzoek starten. Ik bel terug naar Meubella. Ze gaan het uitzoeken en mij contacteren. s Namiddags nog steeds geen antwoord dus ik bel zelf terug. Dit maal was het een andere maatschappij zijn die de levering moest doen: VPD, maar volgens Meubella was de levering donderdag 9/7 gebeurd. Zelf contact opgenomen met VPD die bevestigen dat ze donderdag niet langs geweest zijn en dat ze geen matras hebben die bij mij geleverd moet worden. Terug naar Meubella gebeld. De dame aan de lijn kon er zich niet meer uitpraten. Ik zou mijn geld volgende week terug op mijn rekening gestort krijgen... Eerst zien en dan geloven. De klantendienst is heel moeilijk te bereiken. Ik heb uren aan de lijn gehangen (tijdsverspilling en kosten telefoonrekening) om iemand te bereiken. Soms wordt er zomaar ingehaakt. As ik met een ander telefoonnummer bel, gaat het ineens wel sneller. Er werd mij verschillende keren beloofd dat men mij ging terugbellen. Dat is nooit gebeurd en iedere keer weer een excuus hiervoor. Ik heb jullie meermaals betrapt op tegenstrijdigheden in jullie uitleg en vandaag zelfs op flagrante leugens. Ik ben zwanger en moet verplicht rusten. Door die hele heisa is dat niet mogelijk en bovendien heb ik niet eens een bed. Een vergissing is altijd mogelijk, de manier waarop jullie hiermee omgaan is een schande.

Al drie maanden bezig met de bestelling...

Al drie maanden bezig met de bestelling van de Monet hoekbank zetel linkse kant na meer als drie uur te proberen te bellen afgelopen drie maanden heb ik al telefonisch aan kosten meer als 200euro gehad om elke keer te bellen naar meubels in Nederland en niemand neemt ooit op pas na een kwartier bin de wacht of een half uur nemen ze op of hangen ze gewoon op. Ik krijg een mail dat de zetel er is om dan te bellen en te horen dat die er toch niet is al 8 weken word er me elke keer gezegd deze zetel zal er volgende week zijn blablavla eerst was het eind mei dan eind juni dan eind juli maar ik zie niks en of het bedrijf moeite neemt u te contacteren oh nee met alle moeite. Dan om te vernemen dat de zetel gewoon online op hun site wel op voorraad is wat is dit voor communicatie wat is dit voor organisatie ze weten zelf niet wat ze in stock hebben of wanneer de stock er zal zijn en elke keer verlengen ze het met een week of stellen ze het uit om dan te vernemen dat de zetel op hun site gewoon bestelbaar is dus wat moet ik hiervan uitmaken???

Top service!

Bij onze bank waren na 1,5 jaar 2 naden los/ iets uitgescheurd. Na eerste mailtje met fotos kregen we direct een nieuwe bank aangeboden. Na een paar weken was deze binnen en staat inmiddels weer in de woonkamer. Wat een top service! En wat een enorme klantvriendelijkheid! (Nick nog bedankt voor je reacties op onze mailtjes) Ik zou Meubella zeker aanraden!!

Niet compatibel met de specificaties

Heel erg, ik raad niemand met deze site aan vanwege het snelle geld dat ze verdienden. Ze gaven niets om klantenservice. Ik werd ******en met tv-meubels en stuurde me een tweede kleur. Ik ben erg geirriteerd. Ik heb spijt dat ik van deze site heb gekocht. De fotos op de plek komen niet overeen met de meubels. Pas op.

WoW this is the fastest deliver ever.I...

WoW this is the fastest deliver ever.I receive my item first thing in the morning before going to work. Bravo guys and keep it up.

Nee, de meubels zijn niet ontvangen, alleen het TV-meubel, met kapotte scharnier. We zitten nog steeds op de salontafel te wachten die vandaag eindelijk bezorgd zou worden maar weer niets!!!

Meubels zijn niet volgens afspraak geleverd en blijken nu weer terug in het depot te zijn... 2x gebeld (15 min.) maar ik werd niet doorverbonden. Heb inmiddels een mail gestuurd, hoop daarop antwoord te krijgen... ??

Wij hadden een tv kast en een salon...

Wij hadden een tv kast en een salon tafel besteld. Super blij mee! Snel en netjes bezorgd. Alleen hadden wij een scharnier die stuk was, dus contact gezocht. Heel leuk en netjes geholpen en binnen een paar dagen een nieuwe gekregen. Meubella is wat ons betreft een echte aanrader!

Ik was na 4 jaar mijn schanieren kwijt

Ik was na 4 jaar mijn schanieren kwijt. Gebeld of ik nieuwe kon bestellen (en uiteraard zelf te betalen). Heb ik ze kosteloos vergoed gekregen, super aardig.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot