Ik heb hier meubels gekocht kwam...
Ik heb hier meubels gekocht kwam allemaal zoals afgesproken , chaufeurs belde netjes dat ze er bijna zijn , na het uitpakken klopte de achterwand van een kast niet die paste niet , gebeld met meubella en gesproken met DENNIS die mij een andere achterwand zou toesturen, binnen een paar dagen kreeg ik de nieuwe achterwand ( de goede ) en mocht die ander weggooien. Mijn bed was helaas uitverkocht maar binnen 8 a 12 weken weer leverbaar dus mail achter gelaten dat ik op de hoogte gebracht zou worden als die weer leverbaar was wat ook netjes gebeurde , het bed was toen duurder dus contact gehad daarover met meubella en kreeg mijn bed gewoon nog voor die oude prijs , ze stuurden mij daar een apparte mail voor met het juiste bedrag.
Het enigste is dat ik geen bericht kreeg of en wanneer ze mijn betaling ontvangen hadden daar heb ik 1 week later nog even zelf voor moeten bellen, maar de service is bij mij erg goed verlopen. Waar mensen werken worden fouten gemaakt , het ligt er dan aan hoe het opgelost wordt en ik heb blijkbaar de juiste personen aan de telefoon gehad waaronder DENNIS en NANCY die mij vriendelijk en netjes te woord hebben gestaan en een prima oplossing geboden hebben.
Dus voor deze 2 medewerkers een dikke PLUIM voor hun uitstekende en vriendelijke service
Ook de spullen zijn voor mij kwa prijskwaliteit erg netjes en precies goed je kan ook niet voor weinig geld een gouden kast krijgen.
Bed is erg laag maar ga er gewoon andere poten onder zetten ?????? opgelost want zo een mooi bed heb ik nog niet in een andere winkel gezien ben er super blij mee en heb veel leuke reacties gehad over mijn bed. En ja zeg steeds bij meubella vandaan en niet duur ik koop volgende keer weer bij jullie top bedrijf.