Je koopt een bank en die bank kunnen ze niet leveren. Je wordt voor de gek gehouden . Wat een wanprestatie zeg heb ik nog nooit meegemaakt . Je koopt iets en dan is het er niet .. Zware amateurs daar , en iedereen spreekt elkaar tegen.. Bedankt MVG Olivieira
Voor minder dan 300euro een tv-kast op hun site die ons helemaal aanstond. Kan dit OK zijn voor deze prijs? Toch maar aangekocht, moest ze niet OK zijn, zouden we van deze prijs ook niet echt wakker moeten liggen. Kast was niet meer voorradig, dus mail ingegeven om te ons te verwittigen wanneer weer voorradig. Na paar weken melding in de mailbox en dus dezelfde dag nog besteld. Dus op dat punt zeer tevreden. Bij het bestellen een eigen datum voor levering kunnen kiezen. Deze dag een een telefoonbericht gekregen binnen welke blok van 2uur het transport zou aankomen. Dus op dat punt zeer tevreden. Goederen mooi ingepakt, in 2 pakketten zoals op de site vermeld. Heldere handleiding aanwezig met goede nummering van de planken en schroefjes en boutjes. Op iedere plank van de kast , plakte er op de rand ook een klein stikkertje met de nummer zoals in de handleiding. Dus echt voor leken makkelijk om in elkaar te zetten. Dus op dat punt zeer tevreden. Ondanks het super ingepakt matriaal, toch 1klein (heel klein) hoekje van de kast beschadigd (echt niet zichtbaar als je het niet weet en met je neus ertegen gaat controleren) + 1 plaatje van het scharnier om tegen het deurtje te vijzen een beetje geplooid (omdat het ook niet het zwaarste materiaal is, ook gewoon met een tang recht te wringen). Voor deze prijs mag je ook niet het beste massieve materiaal verwachten. Door deze 2 kleine dingen 1 sterretje kwijt en dus een beoordeling van 4 sterren .
Een witte dressoir gekocht maar is toch niet wat Ik verwacht had ... te duur voor wat het is en heeft neiging tot omvallen bij openen van de schuif of deurtjes :-( Heel jammer!!
Het bed is lager dan verwacht ik ben niet erg tevreden op de foto lijkt het bed hoger dan verwacht volgende keer realistische fotos neer zetten!
Alles in orde! Product zoals verwacht en levering zoals beloofd.
Allereerst bleek het artikel (tv meubel) niet op voorraad, terwijl op de website iets anders aangegeven stond. Enfin, geen probleem kan gebeuren. Dan maar even 4 weken wachten. Na 5 weken was het meubel binnen (1 week later dan gepland dus) en werd het naar mij verstuurd. Toen ging er weer iets mis met de verzending bij dpd waardoor mijn pakket nog een extra week later binnen was dan afgesproken. Nu vond ik dat wachten niet zo erg, maar toen het meubel in elkaar zat en ik wilde testen of de led verlichting het deed was ineens mijn woonkamer blauw van het licht. Op de advertentie met bijbehorende fotos op de website was nergens blauw licht te zien! Elke foto suggureerde dat het een witte LED balk was, dus was ik enorm verbaasd in negatieve zin. Nu voel ik me een tikkeltje om de tuin geleid. Dinsdag maar weer eens bellen, maar begin aardig klaar te raken met deze gang van zaken.
Hele eetkamer, drie keer leveringsdatum door hun fout verkeerd, eenmaal geleverd in kapotte vrachtwagen waarvan deur afhing en bij opendoen auto beschadigde, elke pakket los in transport gegooid elke plank van eetkamer tv kast salontafel beschadigd 65 schaddfoto s 2000 euro bijna gekost, 125 schadevergoeding zeggen ze, wil geld terug. Laten we samen slaan en rechtzaak beginnen dit is afzetterij butler gill
Zo best wel heel emotioneel hier over echt waar. Na maanden te wachten en twijfelen als ik bij meubella moet bestellen. Nou ten eindelijk heb ik toch mijn bank bestelt. Maar nee is verkeerde geleverd afgelopen dinsdag. Nou ze zouden vandaag komen dat is dan vrijdag om bank weer op te halen. Chauffeur komt en wat doet hij. Hij komt naar binnen hij kijkt oh ik heb geen plek in de bus. Hij gaat even bellen in het frans begrijp helemaal niks van. Hij was klaar met bellen hij zeg ik kom tussen 12:00 en 13:00 terug maar dan moet u zorgen dat die bank buiten staat ik zij oh die afspraak heb ik niet met meubella. Ik meubella gebel nou hele lange verhaal. Kom ik ook niet mee uit bij hun. Ten eindelijk rond 11:45 bel die chauffeur mw ze gaan u bellen voor een nieuwe afspraak we komen niet meer vandaag. Meubella heel de dag proberen te bellen tot nu tot geen gehoor ook mail gestuurd niemand reageer op mijn mail. Heel emotioneel ben ik nu. Ik zit nu met 3 gigantische doos in mijn woonkamer geen bank wand die was al weg mijn oude bank. Ik raad meubella af ben echt teleurgesteld echt waar ik wil gewoon mijn geld terug en hun bank ophalen.
Bank kwam zoals afgesproken keurig op tijd. Was perfect ingepakt, makkelijk in elkaar te zetten en hij zit ook nog eens heerlijk chapeau meubella!!
Bij Meubella tv kast en salontafel gekocht uit de serie EOS. Mooie meubels, maar het is een enorme hel om het in elkaar te zetten. Handleiding van de tv kast klopt niet en veel schroefdraden zitten scheef waardoor je de schroef er maar amper in krijgt. Al met al ben ik redelijk tevreden maar ik zal hier nooit meer meubels kopen.
Zeer ontevreden over de kwaliteit en kleur van het meubel , sorry voor Meubella , maar echt geen aanrader,en voor ons en zeer slechtste aankoop !!
Slecht service je krijgt Geen E-mail dat bezorgen langs komen op die dag op die tijd helemaal geen bericht of sms of een telefoontje niks . Ik kwam rond 14.30 uur thuis in de gang van de flat lagen de dozen Op de grond van wie zijn de dozen .ja hoor ze zijn van mijn wat dom .Of kan je iets doen euro320 voor betaald zonder sms of beltje
Geweldige producten voor betaalbare prijzen
Heel goed service!
Mijn tv meubel (eos 2) kwam 1 dag later dan gepland aan, hij bestond uit 2 pakketten. Toen DPD aan de deur stond kreeg ik vol verbazing maar 1 pakket geleverd. De bezorger zei dat ik de volgende dag het andere pakket zou krijgen. Niet echt handig dus. De meubel zelf is echt super mooi maar wat een hel om in elkaar te zetten zeg.. onduidelijke handleiding en na mijn gevoel klopte de handleiding ook niet helemaal. Na uiteindelijk 4 uur zat die in elkaar.. Maar ik moet zeggen dat de tv meubel wel echt super mooi is!
They got good designed furnitures
Wat een uitstekende service! Ik heb bij Meubella een boxspring besteld en ook heel snel geleverd gekregen. Tijdens het uitpakken constateerde ik een kleine beschadiging bij een van de boxen en heb dit doorgegeven aan Meubella. Dit werd direct opgepakt en er is gelijk een passende oplossing aangereikt, de beschadigde box wordt door een volledig nieuwe box omgeruild! Mijn ervaring met Meubella is erg positief! Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en een uitstekende service! Een aanrader wat mij betreft!
Meubel is oke. Maar eerst was het meubel zoek door de transporteur. Zelf contact over moeten opnemen. Meerdere keren contact gezocht. Toen moesten we 6 weken wachten. Ze zouden BOL informeren want de factuur is wel al direct gegeven. Inmiddels een herinnering en nog een met kosten voor de herinnering. En ook al konden zij niet leveren, dit willen ze niet eens vergoeden. Of zorgen dat het ongedaan gemaakt zou worden... En toen er geleverd zou gaan worden, was het ook nog eens 2 dagen later dan afgesproken met Meubella... Geen aanrader dus! Service laat erg te wensen over. ---- 28-05 het is nog niet geregeld
Ein-de-lijk een webshop waar de klant nog koning is. Die zich perfect aan de (afgesproken) levertijden houdt, geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Mooie producten. Een verademing vergeleken met andere webshops. Dikke pluim van mij voor Meubella!
Kledingkast Parello - Wit - Eiken - 171 cm De kast is echt van prima kwaliteit! De montagehandleiding is echter heel slecht. Als je zelf niet een klein beetje technisch inzicht hebt is het in elkaar zetten met deze handleiding een groot drama. Er staan bijna geen nummers op de onderdelen. De zakjes zijn gevuld met van alles en nog wat zonder duidelijke omschrijving. De afbeeldingen in de handleiding zijn onduidelijk. Het in elkaar zetten en in de kast onteren van de lades is echt een drama, een uitleg over hoe de rails te demonteren zou welkom zijn. De leverservice van Meubella is gelukkig uitstekend en ook afterpay is hier een uitkomst.
Goeie service! Zelf tijdens de corona tijd op tijd geleverd. De zetel zit goed! Prijs/kwaliteit Wel heel onhandig om de poten er zelf te moeten inschroeven. Voor geboorde gaatjes hadden wel interessant geweest.
Dit is zeker aanrader Super bedankt Mooi zo als afgesproken op leverdatum Top
Was sceptisch over de lage kosten , maar geloof mij dat het echte kwaliteitmeubels zijn! Heb ze net opgehangen het ziet er gewoon schitterend uit !bedankt meubella
Ik heb 2 dagen van te voren het besteling of order gekregen dat was heel fijn,want ik moest gaan werken op die dag van de echt datumbestelling...heel fijn super
Love it good service and fast delivery and good quallity !!