Ik kwam Meubella tegen op internet...

Ik kwam Meubella tegen op internet tijdens het zoeken van een kastje. Moest ik het vertrouwen of niet? Ik had er nog nooit van gehoord. Toch maar gedaan en het is snel en efficient geregeld. Geen wachttijden van weken. Netjes Alle informatie ontvangen via de mail. Ik zal jullie site vaker bezoeken.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. Vragen die per mail gesteld worden op zaterdagavond worden zelfs op zondag beantwoord (dus binnen 24 uur). Kortom ik ben tevreden

Geweldige site met een groot aanbod

Geweldige site met een groot aanbod. Bestelling verliep soepel en snel, echt een aanrader.

Kast met glaswerk deurtjes

De bestelling voor een kast was er snel en de levering was goed. Daarna het bouwpakket uitgepakt en geprobeerd in elkaar te zetten. Echter klopten de tekeningen niet met de geleverde planken waardoor er gewoon gaten zaten op plekken waar het niet hoorde. Eenmaal in elkaar gezet bleek dat er een stootbord mistte waar het raam in de deur niet netjes aansloot. Ik weet niet of ik snel weer een kast zou bestellen bij hun.

Very good service and quality products

Very good service and quality products. Very easy payment portal.

Zeer tevreden over Meubella!

Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding. Jammer dat mensen slechte ervaringen hebben met Meubella. Mijn leren bank komt van Meubella en zit na jaren nog steeds goed en fijn, absoluut geen beschadigingen oid. En dat met kinderen. 2 jaar geleden een bed besteld, snel geleverd en 1 kleine onderdeeltje zat er niet bij, gebeld en deze is dezelfde dag nog verstuurd. Na de rest te hebben uitgepakt bleek dat de laden van de nachtkastjes niet goed open en dicht konden. Wederom gebeld en kon kiezen voor korting of nieuwe kastjes. Heb voor het laatste gekozen en binnen 2 dagen had ik nieuwe nachtkastjes en zijn de andere meegenomen. Ik ben zeer tevreden over de service van Meubella en het contact aan de telefoon met de vriendelijke medewerkers verliep ook zeer goed. Hoefde ook niet lang te wachten aan de telefoon. Al met al kan ik Meubella van harte aanbevelen en de volgende keer bestel ik weer bij Meubella

Super mooi bed makkelijk in elkaar gezet en hele snelle levering.Heb de bed alleen nog niet uitgeprobeerd matras moet minimaal 48 uur rusten.Ik raad de mensen echt aan om hier eens te bestellen kwa prijs valt het ook heel erg mee.

hele fijne webshop en snelle...

hele fijne webshop en snelle verzending! ik ga hier vaker spullen kopen....

Hoop materiaal voor zon klein meubel...

Hoop materiaal voor zon klein meubel waardoor het lastig wordt het in elkaar te zetten met zon schamele beschrijving in uitsluitend een paar buitenlandse talen. Mijn Deens en Tsjechisch zijn niet afdoende en de tekeningen zijn incompleet. Een hele uitzoekerij om te proberen er iets van te maken.

Goeie kwaliteit en top service

Goeie kwaliteit en top service

Goede en snelle levering zeer content met mijn aankoop Mooi kledingkast voor een mooie prijs

Mooi materiaal slechte beschrijving.

Mooi materiaal. Helaas is de beschrijving droevig. Geen Nederlandse handleiding. Mijn Deens en Tsjechisch is ook niet wat het geweest is en er zitten vreemde onderdelen in de verpakking. Al met al wordt het een hele klus om dat ding in elkaar te krijgen.

Great sevice

Great sevice , quick en quality are amazing .... even in covid19 time. Great work 2 the hole team from WEBA !!!

Amazing

Just 1 woord, AMAZING! Great service, and always right on time.

Erg tevreden,we werden netjes vtv...

Erg tevreden,we werden netjes vtv gebeld dat ze er met 23 min zouden zijn. Pakket was goed en veilig verpakt. Gebruiksaanwijzing duidelijk. Kast is zoals hij op de foto staat afgebeeld. Wij zijn er erg blij mee

Good service

Good service, a little bit late, but thats ok becauce the corona situation!

Great store

Great store, fast delivery nice drivers good quality. im a happy Men. i gonna buy here more stuff.

Super snelle levering, zeer tevreden over de aankoop!

Topservice!

Maandag bank besteld, exact op afgesproken dag en tijdstip woensdags bank perfect ingepakt afgeleverd. Alles aanwezig, in elkaar gezet en superblij mee. Top!! Snelle en goede service. Bedankt

Super mooi kastje en zeer tevreden en...

Super mooi kastje en zeer tevreden en snel geleverd

TOP service !!! Meedenkers !!! Snelle vriendelijke reactie !!!

Ik heb de Canon eettafel gekocht, super mooie tafel. Helaas wiebelt de tafel en had ik Meubella gevraagd wat ik hieraan kon doen. Ik kreeg diverse tips, tekeningen van andere poten en de mogelijkheid om voor korting te kiezen. Super service! Nogmaals bedankt

Top service, staan altijd paraat. Snelle en zorgvuldige levering. Goede en duidelijke communicatie. Voordelige koop voor goede kwaliteit. Aanrader!

Leuke meubels

Leuke meubels, snelle en vriendelijke communicatie met de klantendienst.

Super makkelijk besteld

Super makkelijk besteld. En had ze nog even gebeld. En duidelijk mijn vraag beantwoord. Nu wachten dat onze nieuwe bank er is...

Nu 2x wat besteld

Nu 2x wat besteld , een matras en wat later een bed ombouw. Bezorging ging goed , werd voor mijn deur afgeleverd ivm corona virus. De bed ombouw ging goed geen problemen met montage of beschadigingen alles was compleet. Ben goed tevreden over de kwaliteit , slaap ook vrij goed. Het matras moet je wel eerst 48 uur laten liggen na openen. Verder ruik je wel eerst een plastic lucht van het matras. Komt door de plastic verpakking.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot