Wat een top service!

Wat een top service!! Bestellen was makkelijk en super snel geleverd!!!

Snelle levering service uitstekend

Snelle levering service uitstekend

Goede ervaring

Snelle levering, goed in elkaar te zetten en goede kwaliteit. Tevreden.

Stelt teveel vragen ondanks na het...

Stelt teveel vragen ondanks na het fotos gestuurd te hebben en aangegeven te hebben wat de reden is van retour.

Heel goed bankstel hoge kwaliteit!

Heel goed bankstel hoge kwaliteit!

Zeker aan te raden

Nette aflevering volgens afspraak Alles past perfect, waardoor makkelijke montage Zeer degelijke kwalitet

Boekenkast

2x een boekenkast besteld en 2x beschadigd ontvangen. De verpakking was al beschadigd en de kasten ook

Mooie meubel

Mooie meubel , snel levering. Ik raad deze site aan!

Bezorging zeer snel

Meubels die binnen 2 dagen bezorgd worden! Helemaal top! In elkaar zetten is wel een beetje tijd en handigheid voor nodig. De kwaliteit is zeer goed voor de prijs.

Enorm tevreden met de snelle levering

Enorm tevreden met de snelle levering! Blij met het product, goede kwaliteit!

Nette prijs en goede communicatie

Nette prijs en goede communicatie, niks te klagen , prima. Bedankt.

Alles ging volgens de afspraken

Alles ging volgens de afspraken, dat vind ik super belangrijk

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit ! Geen verrassingen

Goede prijs/kwaliteit

Bezorging was snel en de tafel was een bouwpakket. Was geen stappenplan, maar prima te doen

Een bedrijf dat echt werkt maakt van klanttevredenheid.

Aan alles is te merken dat men klanttevredenheid als prioriteit op 1 heeft staan. Dat blijkt uit ieder kontakt dat ik met ze heb gehad. Ik had ook een aantal reviews gelezen en daar kwam ik soortgelijke reacties tegen. Complimenten voor de eigenaar en medewerkers van Meubella.

Gewoon goed van tevoren ingelicht dat...

Gewoon goed van tevoren ingelicht dat de kast geleverd zou worden

Prachtige kast en snelle levering

Prachtige kast en snelle levering

Snel geleverd , mooie stof , goede prijs . Echt aanrader

Snelle levering en product is top.

Snelle levering en product is top.

Kort en krachtig perfect vanaf bestelling tot aflevering. Duidelijke afspraken tot tracken van je pakket en je opbellen dat ze er zijn om de pakket te afleven. De meubel is van goede kwaliteit een klein min muntje duurt wat even tot je in elkaar hebt vooraal de poten moet je zelf in hout gaten maken. Maar dat neemt niet weg de goede service en de stevige kwaliteit van de product. Zeker weten te aanraden!

Het is uitstekende kwaliteit voor de...

Het is uitstekende kwaliteit voor de prijs! Als gepensioneerde houtbewerker en meubelmaker moet ik toegeven dat de slaapkamer die ik heb aangekocht meer dan zn geld waard is!

Alles was compleet en duidelijk en de...

Alles was compleet en duidelijk en de kast voldoet aan de verwachtingen. Snel geleverd!

Ik ben erg opgewonden om het product te...

Ik ben erg opgewonden om het product te zien dat ik heb besteld. Ik hoop dat het goed is

De kwaliteit van het meubilair is goed.

De kwaliteit van het meubilair is goed.

Een tv-meubel besteld dat vrij snel op...

Een tv-meubel besteld dat vrij snel op de gekozen datum geleverd werd. Je kon perfect volgen wanneer het pakket zou toekomen zodat je nog uw dag kon regelen en een half uur op voorhand bellen zij u nog op. Tv-meubel ziet zoals beschreven. Niet duur.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot