Nothing else but positivity

Ordering on the website is so easy and they have fantastic furniture!! I already ordered an entire living room en dining room in furniture and now because of divorce I made myself a deal to order again with Meubella. They deliver until your living room and are very kind. Plus plus plus if I have to give a review! Delivery is super fast by the way. I would recommend to everybody to order at Meubella if the furniture suits you.

Totaal niet klantgericht, maar goed opgepakt na mijn review!

Afgelopen zaterdag is de tv meubel Bello bij mij afgeleverd. Dit meubel overtrof mijn verwachtingen dat ik ook graag het wandmeubel en de wandplank wil aanschaffen. Telefonisch contact opgenomen met de vraag of het wandmeubel en de wandplank los te verkrijgen zijn. Dit werd alleen als complete set verkocht, wat ik ook wel begrijp. Zojuist wederom telefonisch contact opgenomen met de vraag dat wanneer ik de complete set bestel en de tv-meubel van deze set retourneer i.p.v. de reeds in elkaar gezette tv meubel het op deze manier opgelost kon worden. Wat maakt het immers uit of je nu meubel A of B geretourneerd krijgt van het zelfde model. Klantvriendelijkheid kennen ze bij Meubella niet. Totaal geen inlevingsvermogen in een klant die iets extras wil bestellen. Vanmiddag inderdaad teruggebeld door een medewerker. De medewerker begreep mijn gevoel en bood een goede oplossing aan, dan vind ik ook dat dit vermeld mag worden! Meubella, bedankt voor het begrip en excuses aanvaard!

Nice furniture and fast service!

Nice furniture and fast service!

Very good service!

Very good service, and good quality, beautiful furniture!! I will definitely order again from meubella

Uitstekende service

Bank Destiny besteld en erg snel geleverd. Helaas was er een kleine beschadiging. Even een mailtje getuurd met een paar fotos en binnen een paar uur al een perfecte oplossing. Zelfs op zaterdag, top! Ik kon kiezen tussen een korting of omruilen van de bank. Ik herken dan ook niks in de negatieve reacties hieronder over de klantenservice. Ik ben iedere keer snel en correct geholpen.

Zeer tevreden over Meubella. Een aantal bestellingen gedaan, goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering zoals beloofd en goede aflevering. Ik beveel Meubella aan!

TV meubel Pinto

Mooie tv meubel. Donkerder dan op de fotos. Grijs lijkt bijna zwart en de planken zijn toch aan de dunne kant.

veel beloven maar afspraken niet nakomen

In januari een bestelling gedaan daarop een mail ontvangen dat het product op voorraad is. Afspraak gemaakt om op 7 maart te leveren krijg ik 2 dagen van te voren een mail dat het product niet op voorraad is terwijl het 7 weken geleden al geregeld was met bevestigingsmails en al. Bel je de klantenservice,krijg je van die domme antwoorden waar je niks mee kunt. Dus hoe nu verder???

Snelle levering, mooie kast

Keurig en optijd geleverd

Keurig en optijd geleverd. Bij het monteren was 1 zakje met scharnieren niet goed en kreeg ik dezelfde week nog nieuwe opgestuurd.

Echt slecht

Echt slecht. Bezorgtijden zijn niet zoals beloofd. Leugenaars werken bij klantenservice. Ik raad dit bedrijf niemand aan. Gewoon beter rondgaan!

Gisteren eindelijk onze nieuwe hoekbank gekregen. Zaten 2 kleine beschadigingen op, maar Meubella heeft dit heel goed opgelost. Bedankt Meubella voor de goede service.

Zeeeeer slechte service

Mijn dochter heeft meubels hier ook besteld. De pakketten waren bezorgd maar beschadigd in de doos !! Gemeld dat meubel beschadigd is en het blad van de tafel niet goed en lamp van een kast kapot. Je moet mails sturen en bellen en dan beloven ze van alles maar nu 2 maanden verder maar nog niks. Van kastje naar de muur gestuurd en me dochter zit met de ellende! Een service van lik me versje ondanks de mails en belletjes. Niet kopen hier!! Binnenkort maar is een bezoek brengen aan de winkel om te kijken of ik het daar wat duidelijker kan maken!!!

Goede service en stevige kledingkast!

Goede service en stevige kledingkast!

Super service!!

Super service!!

Tafel besteld

Tafel besteld . Er stond op de website hoogglans wit. Tafel komt binnen in elkaar gezet en blijkt geen hoogglans te zijn. Kan gebeuren dacht ik nog. Mail gestuurd erover. Ipv dat ze met een oplossing komen. Passen ze de website aan en zeggen ze dat er altijd gewoon wit stond. Terwijl ik een screenshot ervan heb dat het er echt stond. Erg jammer dit. Ik zal hier niet meer bestellen. Bank hebben we ook bij hun gekocht ik dacht is een goeie winkel maar blijkt helaas niet zo te zijn.

WAT EEN *****E KLANTEN SERVICE

WAT EEN *****E KLANTEN SERVICE. MIJN BESTELLING GA IK TERUG STUREN. MIJN GELD NIET WAARD. WAARDELOOS DIT.

Beautiful Soffa

Beautiful Soffa

Nooit uitgekeken

Mooi meubels, voor een mooie prijs, jaren plezier van, nooit uitgekeken. Heb in deze winkel al veel gekocht. Echte aanrader voor mensen die van modern en klassiek houden.

Really good company!!

Really good company!!

Tevreden

vandaag mijn nieuwe woonkamer set ontvangen. Monaco grijs eiken. Zeer tevreden!! Na 2 dagen netjes bezorgd, en ook nog eens een goede handleiding om alles in elkaar te zetten. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar goede meubels.

Mooie meubels en een hele fijne klantenservice! Heel tevreden, zal zeker vaker hier wat aanschaffen.

Vandaag besteld en morgen in huis

Vandaag besteld en morgen in huis, top service!! Welke woonwinkel kan zo snel leveren? Want laten we eerlijk zijn, als je nieuwe meubels koopt wil je ze zo snel als mogelijk hebben staan!

Besteld,vlugge afhandeling,levering en...

Besteld,vlugge afhandeling,levering en opvolging. Zeker prijs kwaliteit Wie hier niet tevreden is moet nergens anders gaan Geert

Second time i orderd by this webshop

Second time i orderd by this webshop and its high quality and verry easy to instal! Will place more orders in the future!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot