Zondag bureau besteld en zou dinsdag...

Zondag bureau besteld en zou dinsdag geleverd worden met vooraf bericht. Geen bericht en geen bureau. Schuiven schuld op dpd de bezorger maar ondernemen niks. Na een mail te hebben gestuurd is het bureau een dag later gekomen en alles prima verder opgelost, jammer dat dit niet gelijk aan de telefoon kon en communicatie mag dus wel beter.

Zeer goede service,en snelle levering.

Zeer goede service,en snelle levering. Aanrader voor iedereen. Meubella krijgt een vette 10 van mij.

sumoya bed besteld

sumoya bed besteld mooi bed alleen super laag alsof op je de grond ligt. jammer dat dit niet vermeld stond in de beschrijving op internet terug sturen kan helaas niet meer geen dozen meer dus we verzinnen er wel wat op

Helemaal blij mee met 2x bij bestelt...

Helemaal blij mee met 2x bij bestelt een bed en kast was helemaal top goede service!

Good price en quality

Good price en quality

Wat een slechte servies

Wat een slechte servies. Drie weken geleden heb ik een boekenkast besteld e. bestelling binnen gekregen. Wij kwamen achter dat een plank minder is. Ik ben nog steeds aan t wachten voor een plank. Ik hoorde ook dat het 6 weken kan duren. Zonde van mijn geld 22/2/2020 Ik heb weer een mail van meubella gekregen dat ik tussen 2 en 6 weken moet wachten. Ik heb een bestelling bij jullie gedaan omdat ik dacht dat de bestelling sneller ingeleverd zou worden. Nu heb ik een boekenkast en zonder plank in mijn kamer. Ik kan de bestelling niet meer terug sturen omdat ik geen dozen heb. Ik ben er echt klaar mee en geen zin meer om mijn kamer in te richten.

Ons zwevende t.v meubel ontvangen...

Ons zwevende t.v meubel ontvangen wauuuw hij is fantastisch en perfecte levering

Destiny loungebank super mooi

Destiny loungebank super mooi, zit heerlijk. Op tijd bezorgd. Alles zat goed verpakt. Eenvoudig alleen in elkaar te zetten. Ben er blij mee.

Meubella nooit meer

Ik koop nooit meer bij meubella,alles is zo slecht de levering is slecht 1 doos geleverd in plaats van 2 moest later nog aangeleverd worden .Tekening klopt niet er mistte ook 1 blad,de laden waren genummerd aan de buitenkant dus al met al een puinhoop.nee voor mij geen meubella meer.

Koop er alles

Koop er alles Goede kwaliteit en snel geleverd

Perfect communicatie

Super Service !!!!

Super Service ! Communicatie via e-mail bij vragen , telefonisch is heel goed en vriendelijk . De levertijd zoals wordt gezegd vandaag geleverd en binnen 2 dagen bij je thuis . Vervoerder belt van tevoren en de artikelen bij mij was het een sofa nestjes ingepakt zonder schade . De kwaliteit zeer goed ben heel trots op mijn nieuwe sofa :-) Zeker een aanrader wat online shopping betreft ..Bedankt aan het hele Meubella team !!!!

2 lampen besteld.

2 lampen besteld. Door transport was er 1 lamp behoorlijk beschadigd. Na contact was dit probleem binnen 24 uur opgelost. Geweldige service, kan niet anders zeggen

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit!

Tv meubel

Ik heb een tv meubel besteld,... De kleur beton look, de kleur is nog mooier als op de foto, Super snelle levering, ik ben blij met dit bedrijf

Beschadiging van tv meubel

Beschadiging van tv meubel

Zeer tevreden!

Voor de tweede keer zeer tevreden voor het geleverde meubel! Mooie producten voor schappelijke prijzen.

snelle levering super goede kwaliteit...

snelle levering super goede kwaliteit ben heel tevreden zeker aanrader als je nieuwe meubels nodig hebt??

Mijn droom kwam uit !Mijn buffetkast ...

Mijn droom kwam uit ! Een buffetkast. Vandaag geleverd. Wat een pronkstuk. Prachtig en tegen zeer aangename prijs. Happy en zeer tevreden over Meubella.nl Top

Prima bedrijf

Perfect en goede service

Hoekbankstel adel nu 3 weken en super...

Hoekbankstel adel nu 3 weken en super tevreden mee meubella bedankt voor de goed service en snelle levering

Niet volledig uitgedacht dus niet optimaal bruikbaar!

Wij kochten het Asino eiken tv-meubel. De plannetjes zijn wel duidelijk en de planken zijn ook genummerd; dus das ideaal. De montage verliep dan ook vlot en goed. Het meubel wordt als Staand of hangend te monteren verkocht; wij hadden de intentie het op te hangen (30 cm is nogal laag bij de grond om een televisie op te zetten). Wat blijkt nu: als je het ophangt komt het helemaal tegen de muur geklemd te zitten. Resultaat: de kabels van de toestellen naar de televisie kunnen er helemaal niet achter door! Er zijn wel ronde gaten voorzien in de onderste achterste platen, das het probleem niet; maar de kabels raken dus niet meer vanachter het tv-kastje!? Of je moet ze echt klemmen tussen de kast en de muur waardoor je meubel weer schuin komt te hangen....! Kan dus totaal niet optimaal gebruikt worden waarvoor het aangekocht werd :( helaas

Snelle levering.

Snelle levering.. met tijdspat Kwaliteit is erg slecht bijna alle hoeken zijn beschadigd ??

Top bedrijf

Top bedrijf! Dikke pluim!.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot