Zijn de grootste **********!!

Zijn de grootste **********!!! Op internet stond vermeldt als je nu koopt volgende dag besteld zou worden. Na 1 week de kast ontvangen met kapotte onderdelen. Voor retour doen ze er alles aan om het product niet op te halen. Ze hebben 5 keer afspraak gemaakt en 5 keer niet opgehaald. Moet nu consumentenbond inschakelen om mijn geld te ontvangen. Met andere woorden een hoop gedoe

Snelle levering van producten

Snelle levering van producten, en bij onduidelijkheid over het in elkaar zetten van het artikel, super service gekregen. Ook bij een kapot onderdeel werd er snel gereageerd met de mededeling dat er een vervangend onderdeel toegestuurd zou worden. Ik raad deze shop zeer zeker aan!

Ik ben fan!

Mooie meubelen. Vrij goed zelf te monteren en met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben fan.

Beautiful stuff

Beautiful stuff! ?????

Erg fijne winkel

Erg fijne winkel. Goede service en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service , goed assortiment. Ik heb mijn winkel gevonden.

Beautiful furniture

Beautiful furniture, great price and service.

Mooi tv meubel

Mooi tv meubel. Jammer dat de dingen niet werken zoals hoort met in elkaar zetten. Zelf 5 gaten moeten borren

zeer tevreden!

alles is duidelijk op de site en in de winkel duidelijke informatie over alles wat we vroegen! we hebben meteen een hele boel besteld en morgen komt het binnen! we zijn zeer tevreden nu nog alles mooi neerzetten :)

Very good quality

Very good quality

Love this shop!

Love this shop!

Super mooie hoekbank de hoekbank was...

Super mooie hoekbank de hoekbank was binnen paar dagen binnen echt toppie

Superblij met mijn bank mooie stof en...

Superblij met mijn bank mooie stof en dat voor die prijs . Keurig bezorgd . Kortom super tevreden

Nice and quality furniture

Nice and quality furniture

Heel goed producten en goeie...

Heel goed producten en goeie kwaliteiten voor mooie prijzen

Veel soort keuzes snel leverbaar en...

Veel soort keuzes snel leverbaar en goeie kwaliteit

Heel goed product snel bezorgen

Heel goed product snel bezorgen, Goed kwaliteit .

Tv meubel van meubella

Ten eerste perfecte levering , verder de tv meubel die ik gekocht hebt is net zo als Op de website. Verder alle kompilmenten van de omschrijving en hoe de montage is aangegeven. Ik heb zelf 2 linker handen maar met zulk beschrijving en beplakking met nummers dmv stickers op de onderdelen kon ik het ook toppy, wilde zelf iemand betalen om deze mooie tv meubel in mekaar te zetten. Ik raad een ieder aan om bij meubella te bestellen, ze verdienen een uitmuntende Ik zal voortaan bij hen blijven bestellen. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor je inrichting en prijs kwaliteit voor ieder budget. Thx ga zo door. Eric Enait

Mooie meubels voor een mooie prijs

Mooi bed gekocht voor een mooie prijs! Makkelijk in elkaar te zetten en prijs/kwaliteit verhouding is meer dan prima. Duidelijke communicatie van meubella en komen hun afspraak na. Keurig op de hoogte gehouden over de bezorgtijd en keurig op tijd geleverd zonder schades. Ik zal zeker vaker bestellen bij meubella.

Snelle levering vriendelijke...

Snelle levering vriendelijke klantenservice helaas 2 bladen beschadigd ontvangen maar door goede service worden de nieuwe gelijk verzonden!

Bank (zetel) besteld en laten komen...

Bank (zetel) besteld en laten komen richting Antwerpen , zeer snelle levering. Prijs kwaliteit dik oke mooi voor het oog en aangenaam zitten. Mijn mondelinge reclame krijgen ze !

Good

Good.it a good service also.

Niet geleverd en geen communicatie. Amateurs

Afgelopen woensdag een tv meubel besteld om hem zaterdag te laten leveren. Er zou contact opgenomen worden wanneer de bezorger aan de deur zou staan. Na de hele dag thuis te wachten en geen bericht te hebben ontvangen heb ik zelf contact opgenomen met Meubella. En deze mevrouw vertelde mij dat er schijnbaar vertraging was en het niet meer geleverd zou worden. Een slechte zaak wat mij betreft. Wanneer afspraken maakt moet je deze nakomen of anders communiceren met de klant. Daarnaast werd ik ook niet goed geholpen over de telefoon. Wat mij betreft geen teken van professionaliteit door het hele bedrijf. Zeker geen aanrader om hier te bestellen. antwoord: Dat meerdere mensen geen bericht hebben gehad over een tijdsvak is geen excuus. Daarnaast heb ik geen tijdsvak ontvangen, maar is er uberhaupt niks geleverd.... daarnaast is er telefonisch niks opgelost aangezien de medewerker 0 begrip had of oplossend vermogen. Ik heb zelf de stekker eruit getrokken door de bestelling te annuleren en mijn geld terug te vragen.

Perfect!

Pakket werd netjes op tijd en door een beleefde jongeman geleverd. Er werd zelfs even netjes gebeld dat het mogelijk 15 minuten later zou worden: dat heb ik veel liever dan gewoon niks horen. Tv meubel verder van prima staat en stevig. Dit niveau volhouden dus! Prima :)

Goed geregeld

Goed geregeld, goede prijzen en goede levering! 5 van de 5 sterren!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot