Destiny Hoekbank top styling Design,Top kwaliteit.Deftige huiskamer look
Ik ben zeer of tewel heel erg tevreden met mijn Destiny hoekbank.Heel mooi Design.Eerst dacht ik hoe zou het aan voelen hard of zacht aan voelen? en online bestellen zal zeker een risico zijn,en dat het weer teruggezonden moet worden.Maar na gelezen te hebben dat Meubela bij terug zenden de zending weer zelf ophalen.Ik twijfelde geen moment meer om het te bestellen.En inderdaad goede keuze gedaan, mijn huiskamer is een level omhoog, ziet er nu mooi en practig look uit, oogt mooi, voelt goed zacht aan zit heerlijk en behagelijk warm aan.Mijn huis is nu een mooi deftig appartement met dit Destiny Design hoekbank van Top kwaliteit materiaal.Ik had dit nooit verwacht.Het is boven mijn verwachting zelf.
De levering was snel je mag zelf bepalen welke dag je het beste uitkomt en wordt tot binnenhuis gebracht door sterke mannen ze zijn heel erg beleefd ook.Zelf de zending was zo goed en met sterk materiaal verpakt. Alleen vond ik het jammer dat ik het zelf moet uitpakken veel scheurwerk en in elkaar zetten. Jammer dat je geen service kan bij vragen om het door die sterke mannen te laten uitpakken en in elkaar zetten, maar was wel makkelijk om te doen.Dank je wel Meubella voor jullie goeie service jullie krijgen 5 sterren en een dikke thump up en veel succes van mij. Er zullen zeker in de toekomst meerdere bestellingen plaats vinden dat is gegarandeerd.Mijn vertrouwen hebben jullie.SHINE SHINE.