Harde banken

Ik heb een paar jaar geleden een hele mooie bank bij jullie gekocht, maar hij is en blijft kei hard. De banken bij jullie zijn echt allemaal mooi, maar totaal niet comfortabel.

Alles netjes geleverd. Onderdeel waar iets niet goed aan was direct nageleverd zonder gedoe. Montage was op sommige punten wat lastig maar mooie tafel.

Erg tevreden!

Ik heb al meerdere producten van deze site gekocht en altijd erg tevreden. Ze bezorgen snel en de producten zijn altijd goed. Ik zou ze zeker aanraden!

De levering keurig optijd

De levering keurig optijd, de kast mooi stevig in elkaar kunnen zetten en de kwaliteit is top!

Nette kast met goede onschrijving

Nette kast met goede onschrijving

Leuke kast voor de prijs.

Leuke kast voor de prijs. Super snel geleverd

Rib bankstel

produkt in perfecte staat fijn achteraf betalen bezorgen zeer keurig gedaan en snel

Ik had een vraag over een tv-meubel...

Ik had een vraag over een tv-meubel omdat het niet duidelijk was of er een gat aanwezig was voor kabels doorvoeren. Kreeg snel antwoord en kon zo mijn aankoop doorvoeren. Tijdens het bouwen dacht ik dat er iets mis was met de klep; de locatie voor de schroeven zaten op een aparte plek dacht ik. Op de website gaven de plaatjes aan dat deze klep volledig open kon, maar de door locatie van deze schroeven zou die niet volledig open te gaan. Gemailed met support en dit leek dus fout aangegeven te zijn op de website en ze boden me compensatie aan. Erg tevreden over deze afhandeling.

Topper

Zeer snelle levering en goed verpakt Mooi meubel , goede kwaliteit en makkelijk te monteren

Netjes en op tyd afgel3verd

Netjes en op tyd afgel3verd

Jullie zijn heel goed dat wel zo

Jullie zijn heel goed dat wel zo

Nog geen 1 ster waard ik had een kast...

Nog geen 1 ster waard ik had een kast besteld alles was beschadigd en heb hem retour moeten doen erg jammer voor dit geld had ik zeker betere kwaliteit en verzending verwacht

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, op tijd en netjes geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt

Levering snel kwaliteit goed en...

Levering snel kwaliteit goed en betaalmogelijkheden

Verloop van afgesproken levertermijn...

Verloop van afgesproken levertermijn loopt niet volgens aangegeven. Om dan te horen dat je kast nog eens later zal komen. Mensen zorgen dat ze thuis zijn, om dan erna u kast nog niet te zien en nadien zich beschikbaar moeten stellen op een andere dag. Is de 2de maal dat de levering een flop is. Dus ook de laatste keer dat ik wat besteld heb.

Onmiddellijke reactie op vraag

Onmiddellijke reactie op vraag

Lijkt totaal niet zoals op de foto.

Lijkt totaal niet zoals op de foto.

Kast precies zoals de plaatjes...

Kast precies zoals de plaatjes aangeven. Zeer duidelijke tekeningen. Onderdelen goed aangegeven. Zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. Ook de levering was keurig.

Geweldig!

Super snelle levering, heel fijn! De bank is super mooi en zit heel prettig. Daarnaast makkelijk schoon te maken heel ideaal dus. De bezorging verliep ook goed. Heel blij met Meubella!

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Mooie bank voor goede prijs. Was even lastig de pootjes te monteren.

Mooi kastje.

Mooi kastje en goede gebruiksaanwijzing.

Alles zag er goed en verzorgt uit en...

Alles zag er goed en verzorgt uit en alle materialen waren aanwezig.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot