Ik ben zeer tevreden over de afwerking...

Ik ben zeer tevreden over de afwerking en aflevering goede service.

Snelle levertijden en goede kwaliteit

Snelle levertijden en goede kwaliteit

Superblij met de 2 bedden!

Superblij met de 2 bedden! Mijn dochters zijn helemaal happy. De kwaliteit is ook goed en de bling bling nog mooier dan op de afbeelding. Ik bestel zeker nog een keertje bij jullie. Snelle levering en goede service. Ik woon in een flat en het werd zelfs nog in de kamers gezet,mijn dank daar nogmaals voor!

Positief !

Het eerste is binnen, mijn bed; kasten en meubelen komen later. Tot dusver ben ik zeer tevreden, duidelijkheid op de website, geen verrassingen zoals accessoires exclusief. De kleuren kloppen. Kwaliteit denk ik ook prima. Snelle en correcte levering. Ik beveel het aan !

Pretty and pretty easy

Pretty and pretty easy The furniture is easy to put together, really fast. Delivery is really fast and the service is outstanding. Would definitely order again!

Super service, top kwaliteit!

Would order again

Would order again. Great furniture, good quality. And easy to put together. ( A bit like ikea furniture) So happy with our new tv set furniture. Looks like a diffrenet home. Fast delivery! Happy home. If I could place a photo I would.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten, de koeriers brachten de meubels netjes naar verdieping 4 met de lift, heb er tv meubel, boxspring 180x200 + topper, kleding kast, hoekbank, en salontafel gekocht, was kleine 1700 euro kwijt

Goede producten.en vriendelijk klanten...

Goede producten.en vriendelijk klanten service.

Snelle levering!!

Gisteren twee producten besteld, worden morgen bezorgt. Dat is snel!! Ik heb ze nog niet gezien, maar ga ervan uit dat ze ook top kwaliteit hebben. Dank Meubella!

Vorige week pakket ontvangen en er zat een beschadigde plank bij. Ik heb direct gemaild en kreeg de dag erna al reactie. De plank zou worden vervangen. Vandaag 1 week later hebben we de nieuwe plank ontvangen. Super reactie en service!!

Veel zaken voor verbetering vatbaar, eindresultaat prachtig!

Twee salontafels, een buffetkast, tv meubel en een eetkamertafel uit de Parello serie gekocht. Alleen de eetkamertafel moet ik nog in elkaar zetten. Alles is geleverd in karton met een minimale laag piepschuim. Gelukkig onbeschadigd aangekomen, maar is zeker voor verbetering vatbaar. Het in elkaar zetten vereist geduld en vooral veel tijd. Ook is een ervaren persoon inroepen die dit vaker heeft gedaan zeker aan te raden. De handleiding is vooral technisch en bevat meer dan eens kleine foutjes en de handleiding geeft niet altijd duidelijk aan waar welk onderdeel nu moet komen. Er zijn dan ook meerdere zaken voor verbetering vatbaar; - Meerdere schroefgaatjes waren niet aangegeven waardoor we deze zelf moesten boren. - De afstand tussen de houten pluggen en de gaten waarin ze moeten komen kwam bij een belangrijke plank niet overeen. Ook daar zelf moeten boren. - Er zit verschil in de grootte van de lades van het tv meubel. Dit komt in de handleiding niet naar voren. Hierdoor veel tijd verloren en meerdere keren de lades opnieuw in elkaar moeten zetten. - De geleiders van de lades werkten niet lekker. Ook dit probleem zelf opgelost. - Meerdere onderdelen hadden stickers met het verkeerde artikelnummer. Hierdoor veel verwarring en tijd verloren. - Stickers met artikelnummer op de voorkant van de achterwand plakken. Waarom niet op de achterkant? Nu weer extra werk om de plaklaag goed weg te werken. Kortom: Prachtige meubels als ze eenmaal staan, ben echt tevreden met het eindresultaat. Ook het klantcontact met Luuk van Meubella was top. Meubella reageert snel en accuraat op mijn vragen. De levering, de handleiding en het eenvoud van in elkaar zetten moet echt verbeterd worden. Gezien deze artikelen in bulk via Polen worden ingekocht, betwijfel ik of Meubella hier enig invloed op heeft. Desalniettemin zeker voor verbetering vatbaar. Kwaliteit meubels: 9 Klantenservice: 9 Levering: 6 Handleiding: 5 Eenvoud in elkaar zetten: 3

Ik vind jullie prima

Ik vind jullie prima Ik ben blij met jullie

Zeer blij met onze aankoop

Prima prijs en kwaliteit verhouding, duidelijke en overzichtelijke website, bestelling ging uitstekend en snel geleverd. Ik heb het Tweepersoonsbed Aventura Diamond besteld en hij staat erg mooi, kleuren komen perfect overeen en staat stevig. Neem zeker rustig je tijd om het in elkaar te zetten. Toch een Tip/verbeterpunt is het lattenbodem. Veel werk en omslachtig. Mijn 2 single lattenbodems zijn veel beter maar die zijn helaas niet te gebruiken zonder alles te hoeven aan te passen. Hier en daar wat verbeterpunten maar Een zeer tevreden klant.

Ben blijf met deze winkel

Ben blijf met deze winkel

Good packaging, delivery and information. Ive had no problems and the couch is amazing.

satisfied

satisfied, well informed. Day later invoice in the mailbox. Delivery also on time am very satisfied. I will certainly use it more often.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding. Tijdig bezorgd. Netjes binnen neergezet.

Snelle levering en correct!

Snelle levering en correct!

FOUT van andere medewerker heeft Randy...

FOUT van andere medewerker heeft Randy goed opgelost. Randy vertoont eigenschappen van een professional. Probleem opgelost! Bedankt

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en goede service. Wat de zon is voor het strand. Is Meubella voor de klant

Beste prijs beste levering

Beste prijs slechte levering

Mooi meubel, moelijk in elkaar te zetten

Het bestelde meubel (kapstok/wandmeubel) ziet er goed uit en de bezorging was volgens afspraak. Het in elkaar zetten was echter een ramp. Handleiding is onduidelijke en de geleverde spullen komen meerdere keren niet overeen met de tekening. Ook ontbreken er gaten in de planken (die we zelf moesten maken dus). Ruim drie uur bezig geweest. Een deel van het meubel moet aan de muur worden opgehangen, dit stond niet in de omschrijving op internet. De 4 schroeven/haken om dit mee te doen zijn niet meegeleverd en er wordt niet aangegeven welke maat het moet zijn.. Onhandig dat we nu zelf naar de bouwmarkt moeten en extra kosten moeten maken.

Goede snelle service je wordt goed op...

Goede snelle service je wordt goed op hoogte gesteld over bestelling en bezorging,Erg tevreden laatst bank gekocht superfijne bank en aardige bezorgers ook.

Zeer slecht

Ik heb een tv-meubel en dressoir Monaco gekocht bij Meubella, maar nooit weer. De handleiding van het tv-meubel is op punten onduidelijk en slecht leesbaar, maar de ellende begon toen een van de meegeleverde geleiders kapot bleek te zijn, en ik ook niet genoeg schroefjes bleek te hebben om alle geleiders vast te kunnen schroeven. De klantenservice stuurde een nieuwe geleider op, die te kort was. Ik heb een foto teruggestuurd, maar men zag het verschil niet. Na nog een keer mailen en bellen is er weer nog een nieuwe opgestuurd. De goede maat, maar een andere kleur, ik heb het maar zo gelaten... De bijgeleverde schroefjes waren overigens ook niet dezelfde als er oorspronkelijk bij hoorden, maarja... Dan het dressoir, die ook verschillende soorten schroefjes mistte. Ook daar werden, bij navraag, schroefjes geleverd die niet hetzelfde waren maar wel ongeveer pasten. Vervolgens bleek dat ik een plank had gekregen waar zes gaten in hoorden te zitten, maar er maar twee in zaten. Dus, maar weer een mailtje naar de klantenservice. Ik was er op dat moment al helemaal klaar mee, maar omdat er al vier schroeven in een plank zaten mocht ik het dressoir al niet meer retourneren, en werd er een nieuwe plank mijn kant op gestuurd. De verticale planken in het dressoir zijn er niet recht in te krijgen, blijkbaar zitten de montage-gaten niet recht. Dat zorgt ervoor dat de laadjes niet goed dicht blijven zitten. Met wat kartonnetjes tussen de geleiders gepropt is het nu redelijk. De handleiding van het dressoir was op punten gewoon verkeerd, nummers van onderdelen die niet kloppen, of tekeningen van schroeven op plaatsen waarvan later blijkt dat er wat anders had moeten zitten. In zijn algemeenheid: Er zitten stickers met nummers op de onderdelen, wat dus zorgt voor lijmplekken. Helaas zitten de stickers vaak aan de zichtkant, dus dat blijf je zien. Niet alle schroefpunten zijn voorgeboord, en de handleidingen houden soms een hele rare volgorde aan (het schroeven van scharnieren aan de binnenkant van een kastje was echt veel makkelijker geweest op een losse plank dan als je er voor in het kastje moet kruipen...) Reacties op email naar de klantenservice kunnen wel een dag duren, ook als je zelf binnen een paar minuten nadat je iets ontvangen hebt terug mailt. Bellen is soms sneller, maar je staat soms ook heel lang in de wacht zonder dat je weet hoe lang het nog gaat duren. Het is bovendien vaak nodig om dubbel uit te leggen wat het probleem is, want men begrijpt het niet, en je krijgt ook niet het idee dat het ze eigenlijk wat kan schelen. Het afval van kapotte onderdelen mag je houden. Ik heb uiteindelijk bijna drie weken gedaan over het in elkaar krijgen van twee ***lige kastjes. Nee, dat nooit weer.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot