Ik ben zeer tevreden met het gekochte...

Ik ben zeer tevreden met het gekochte meubels dat met een goed gevoel en vertrouwen meer van deze winkel zal kopen

Bought several times

Bought several times. Quality was always great.

service meubella

Goed geholpen geweest door de klantendienst, heel duidelijke site en ze bezorgen heel snel zelfs tot in Belgie en zeker niet te vergeten de mooie en duurzame spullen bij meubella!

Vandaag bed geleverd gekregen...

Vandaag bed geleverd gekregen verpakking was zwaar beschadigd ook al opnieuw verpakt in toch geleverd balen bed zelf ook flink beschadigd

Snelle levering. Mooie kast en tafel erg tevreden

Ik ben super tevreden over meubella

Ik ben super tevreden over meubella. Als ik vragen heb over mijn bestelling of over producten en dergelijke dan krijg ik snel antwoord. Meubella is nu 1 van mijn favoriete webwinkels Jullie zijn toppers

Tv meubel in elkaar gezet maar viel zo...

Tv meubel in elkaar gezet maar viel zo wat uit elkaar. Super slechte kwaliteit. Er miste ook scharnieren en moesten we een week wachten wanneer we die binnen hadden gekregen. Ik weet wel zeker dat ik nooit meer bij meubella zal bestellen!!

Wandplank Cade

Wandplank Cade, erg mooi dat wel. Alleen bijzonder jammer dat hij zonder alle bevestigins materiaal is geleverd dus incompleet. Nu dus weer wachten op na levering... Keurig binnen aantal werkdagen de benodigde spullen na geleverd gekregen.

ben heel erg tevreden over alles...

ben heel erg tevreden over alles service levering alles zal vaker kopen bij jullie

Leveren verkeerde tafelmodel en hangen...

Leveren verkeerde tafelmodel en hangen een dom verhaaltje op dat dit wel het juiste model is. Ik koop iets met 2 lades en krijg iets met 1 lade, lijkt me vrij duidelijk. De rails voor de lade zit er niet bij en het tafelblad is beschadigd. Voor 10 euro korting ging ik akkoord dit model te houden en de rails en nieuw tafelblad zouden zsm gestuurd worden. Volgende dag bericht dat dit tot 6 weken kan duren. Tafel terug en wil niets meer van dit bedrijf.

Kwaliteit is redelijk maar levering is bagger.!

De kwaliteit van het bestelde meubel was redelijk maar de levering was bar slecht.! Meubel zou op donderdag bezorgd worden maar werdt plots vrijdag. Toen maandag en naar weer gebeld hebben pas dinsdag. Op de desbetreffende dinsdag werd pas de helft van het meubel geleverd. De andere was retourgestuurd en volgends de chauffeur van DPD beschadigd. Weer gebeld met meubella en met DPD en er zou een nieuwe worden opgestuurd. Uiteindelijk 2 weken later werdt het tweede meubel bezorgd.! Inmiddels heeft Meubella met mij contact gezocht en hun excuses aangeboden en hebben mij een prachtige bos bloemen gestuurd.! Waar gewerkt wordt worden ook fouten gemaakt.! Dat is niet te voorkomen, maar fouten weer goedmaken is veel belangrijker.! Meubella.. jullie hebben dit perfect opgelost.! En mijn vertrouwen weer teruggewonnen..! Chapeau..!

The kast is beautiful

The kast is beautiful . Now I need a eettafel then My living room is complete. :)

Super geregeld super bank

Goed geleverd alles heel bank zit super lekker goed ingepakt echt top besteld en 2 dagen later binnen super kwaliteit goede bank mone hoekbank mone stof antraciet 499 nu wat een super bank hopelijk beleven we hier veel plezier aan

referentie 197015739,

referentie 197015739, Levering vandaag was weliswaar op tijd maar de bestelling (TV-kast) zat vol met krassen en stukjes van de hoeken van het fineer af. Ik dacht kom, ik ga maar eens bellen. Ik heb letterlijk meer dan een uur aan de lijn gehangen zonder iemand te spreken. Klantenservice durven ze dat te noemen. Nu zit ik met een kast die beschadigd is en geen persoon die de telefoon aanneemt!

Waardeloos

Waardeloos. Een tv meubel gekocht voor euro140 met allemaal zwarte krassen door het hout heen.

Geleverd met kleine beschadigingen

Geleverd op de datum dat ze beloofden. Toch kleine beschadigingen aan het meubelstuk!

Geachte

Geachte De bestelde hoek bank is geweldig en nog mooier als op de foto De service is perfect en zeer goede kwaliteit ga ik jaren veel plezier van hebben Dank voor alles Ben zeer tevreden Dr leverancier hield zich heel netjes aan de afspraak Werd 20 minuten voor leveren gebeld liep allemaal precies volgens afspraak

Prima service en informatie vertstrekking.

Prima service aan de telefoon, makkelijk de bestelling en betaling geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het leveringsproces. En de prijs voor mijn nieuwe bank is verbluffend laag. Voor mij dus een paar redenen om hier vaker te kopen als dat aan de orde is.

Goede service! Je word goed en snel geholpen!

Alles goed, alles op tijd en goed kwaliteit

Ik had een u bank besteld dat waren 3...

Ik had een u bank besteld dat waren 3 pakketen waar van ik er maar 2 heb gekregen telefonisch contact gehad en de zelfde dag werd de derde pakket geleverd echt een super levering mooi goede kwaliteits bank echt een aanrader

Netjes op tijd geleverd door aardige...

Netjes op tijd geleverd door aardige jongens/mannen. Werd ook netjes neergelegd waar ik het het makkelijkste vond

mooie hoekbank ,kwaliteit valt niet...

mooie hoekbank ,kwaliteit valt niet tegen,zeer vriendelijke en nette bezorgers. alles Top.

Goedkoop Mooi en snelle levering

Goedkoop Mooi en snelle levering

Een erg mooje complete woonkamer...

Een erg mooje complete woonkamer gekocht. De vragen die ik van te voren had werden snel beantwoord. Levering was snel(1 dag) er waren wat beschadigingen maar na 1 telefoontje met de klantenservice kreeg ik binnen 1 dag nieuwe bovenbladen bezorgd. Ben erg blij met mijn nieuwe meubels en ook met de service!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot