Snelle levering goede kwaliteit van het...

Snelle levering goede kwaliteit van het bestelde product

Verschillende keren besteld bij...

Verschillende keren besteld bij meubella en steeds tevreden over de levering en de service na verkoop.

Heel tevreden met de bank maar niet...

Heel tevreden met de bank maar niet tevreden met de levering ervan. 2 jongen jongens die volgends mij net hun rijbewijs hadden kwamen de bank leveren deel 1 ging prima en deel 2 ook maar deel 3 paste volgends hun zeggen niet door de trap dus ik moest daar dan een verhuisbedrijf voor inhuren met een verhuislift zodat hij over het balkon zou kunnen. naja dat zal dan wel dus zo gezegd zo gedaan na 10 verhuisbedrijven te hebben gebeld eindelijk 1 gevonden die meteen komen kon. en je raad het al he de verhuizer zei meteen al oh dat moet wel lukken hoor door de trap. zo gezegd zo gedaan anyway de bank is gewoon via de trap naar boven gekomen. 60 euro bezorgkosten betaald voor niks en 110 lichter voor het verhuis bedrijf

is heel goed

Ben terverden over de bestelling

Goede ervaring! -Verzorgde website -Goede prijs/kwaliteit -Duidelijke informatie over de levering ook gedurende de dag van levering kreeg ik informatie over wanneer mn bestelling zou aankomen. Alles bij elkaar, TOP!

Buffetkast

Super mooie kast staat netjes erg verliefd op samen met me man

Boxspring en bankstel

Onlangs een boxspring besteld, super tevreden! En nu ook weer mijn moeder blij gemaakt met een bankstel top top top service en meubels.

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden over de snelle afhandeling en service, helemaal top. Tevens support mooie producten. Ga in de toekomst zeker vaker bestellen

Precies zoals verwacht

Precies zoals verwacht. Netjes geen schade. Gewoon goed

Bijgevoegde tekeningen voor het in...

Bijgevoegde tekeningen voor het in elkaar zetten van het bureau zijn niet echt duidelijk, met name voor de ladegeleiders (!!), als je dit nog nooit of weinig eerder gedaan hebt, kom je er middels zeer beperkte en onduidelijke tekening echt niet uit! Verder overal tevreden over, mooi bureau, materiaal is stevig, kleur is warm, mooi en natuurlijk, lijkt net echt hout!

Scharnieren stuk

Ik heb een spiegel en een dressoir bij jullie besteld en bij het monteren van de dressoir zijn er direct 2 scharnieren stuk gegaan.. wel zeer spijtig want vind jullie meubels mooi en wil meerdere dingen nog bestellen bij jullie. Hoop gewoon dat er niet bij elke bestelling een fout gaat zijn.

Heel tevreden met mijn nieuwe bankstel.

Heel tevreden met mijn nieuwe bankstel.

Service met een grote S.

Goede service en volledig op de hoogte gehouden over de bestelling. Op tijd geleverd. Mooie meubel voor weinig geld. Desondanks zeer goede kwaliteit. Kortom, ik ga Meubella zeer zeker aan bevelen.

lattenbodem

De lattenbodem kwam in een grote doos; had verwacht dat ie compleet al was. Valt niet mee om een lattenbodem in elkaar te zetten, met voor een 2-pers. een stuk of 20 latten per zijde. Hoe te monteren..?? Via een langzame diagonale montage van de zijkanten, uiteindelijk geslaagd. Maar een iets uitgebreidere handleiding, was geen luxe geweest. (De tekening die erbij zit, geeft geen volgorde van montage aan..!)

vlot en netjes voldaan aan mijn wens .

wat 4 sterren betrefd helemaal akkoord.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd! Precies zoals op de foto

Goede service, prijs-kwaliteit is top!

Nette boxspring

Nette boxspring, en supersnel geleverd

Alles perfect verlopen.

Alles perfect verlopen.

Zeer goede service.

Zeer goede service., snel geleverd

Super snelle levering vriendelijke...

Super snelle levering vriendelijke bezorger en mooie meubels echt de moeite waard voor een tweede keer om iets te bestellen.

goeie kwaliteit voor die prijs

goeie kwaliteit voor die prijs

Net contact gehad over onze bestelling...

Net contact gehad over onze bestelling duidelijkheid over de aflevering en een dag kunnen kiezen kwam voor ons super uit!

Heb al meerdere keren wat besteld van...

Heb al meerdere keren wat besteld van tafel tot kasten en hoekbank super goed verpakt zeer tevreden snelle service en achteraf betalen zou het iedereen kunnen aanbevelen grtz bianca

Meerdere keren al wat besteld bij...

Meerdere keren al wat besteld bij Meubella. Tot nu toe altijd zeer tevreden. Klantenservice is erg vriendelijk en denkt in oplossingen. We mogen altijd graag even kijken.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot