Product komt overeen met wat er op de...

Product komt overeen met wat er op de website aangegeven staat, beschrijving op een A4 kantje in het pools. Kwam er gelukkig gauw uit maar investeer dan in nederlandse of engelse bouwdrukken.

Geweldig bed op tijd geleverd en mijn...

Geweldig bed op tijd geleverd en mijn pleegdochter voelt zich er een prinses in.

Goed product voor een zeer betaalbaare...

Goed product voor een zeer betaalbaare prijs . Goede service Top !!!

Het klopt!

Alles was naar wens communicatie, produkt /prijskwaliteit, mooi tv meubel.

Goeie prijs voor een mooie bank

Goeie prijs voor een mooie bank , helaas wel geleverd met 1 pootje kapot

Tevreden

Je krijgt de artikelen precies hoe op de afbeelding staat. Ik zou dit bedrijf zelf aanbevelen aan iedereen. Mocht je vragen hebben ze helpen je meteen. Ze zijn heel erg klantvriendelijk.

Vlot en (h)eerlijke bestelling

Vlot en (h)eerlijke bestelling Vlugge levering aan te raden

Top bedrijf!!!

Wij hebben nu 2 bureaus,4 boekenkasten en een tv meubel besteld en nergens problemen mee gehad. Alles zag er netjes uit en van de bevestigingsmiddelen was er zelfs ruim genoeg bij. Wij zijn er super tevreden mee. Wij vinden Meubella een heel goed bedrijf. Goede spullen, redelijke prijs en een prima bezorging. Wij bevelen dit aan.

Lage prijzen en snelle goede service .

Lage prijzen en snelle goede service .

Snelle en nette bezorging

Snelle en nette bezorging. Spullen waren eveneens prima verzorgd!

De kast is tegengevallen

De kast is tegengevallen, deuren steken uit.

Zeer goeie meubels en kasten

Zeer goeie meubels. Zelf 2 bestelingen gedaan en snel geleverd plus alles is in goede orde aangegeven. Zeer dankbaar en keep it up the work

Beetje spijtig dat de zijkant een...

Beetje spijtig dat de zijkant een beetje beschadigt was door transport. Maar voor de rest leuke bureau. Ziet er snap uit.

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit, voldoende reserve onderdelen

Super! Mooi bed, kwaliteit is goed. Binnenkort een bank en dressoir bestellen.

Hoekbank Santana stof grijs

Onlangs heb ik de Hoekbank Santana - Grijs (antraciet) - Stof - Rechts besteld. Deze hoekbank komt zoals op de weergave op de tekening overeen met de werkelijkheid. De kleur van de hoekbank, grijs is wel donkerder (antraciet) als op de foto staat aangegeven. Maar de prijs/kwaliteit is uitstekend! De hoekbank zit goed. De bestel- en bezorgservice waren top!

voor 12:00 besteld volgende dag 11:50...

voor 12:00 besteld volgende dag 11:50 geleverd. dit volgens afspraak. sneller kan niet,en een perfecte bank.

heel goed verlopen

heel goed verlopen! Een mooi meubilair en goeie service ook!

Goeie snelle service

Goeie snelle service. Alles is netjes geregeld. Ook als je wat via bol.com besteld helpen ze je keurig. Product ook mooi.

TV meubel Flame

Snel en conform afspraak geleverd, ik kon zelfs de gewenste leverdatum kiezen: Top dat zouden veel meer webshops zo moeten doen! Over het meubel zelf kan ik kort zijn, het is precies wat je mag verwachten voor dit bedrag. Natuurlijk niet vergelijkbaar met een meubel welke 6x zoveel kost, maar prima en een beetje vergelijkbaar met Ik.a kwaliteit en opbouw.

Goede koop!

Snel geleverd, goede kwaliteit en eenvoudig te monteren. Goede koop!

Teleurgesteld

Het was een hele klus om deze kast in mekaar te zetten. Qua prijsverhouding is de kast een beetje aan de dure kant, vergeleken met de kwaliteit behalve het blad. Dat is een beetje jammer!

heb een tvkast en kledingkast gekocht

heb een tvkast en kledingkast gekocht. ben heel tevreden. bij de tvkast zat geen beschrijving, toch gelukt.

eerste keer

eerste keer, dat wij iets aangeschaft hebben via internet wat betreft een groter product zoals meubelen. keurig afgeleverd ,en een goed product ( betreft een bankstel) duidelijke uitleg omtrent levering, en betaling. wij zijn prima tevreden .

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot