Goede klantenservice, goed bed, goede bezorgdervice!

Snelle levering ,mooi meubelstuk

Snelle levering ,mooi meubelstuk,hangend tv meubel,makkelijk in elkaar te zetten. In 1 woord perfect??

Top service!

beter dan goedkope rommel

betaalbaar goed af te stellen geen goedkope rommel

Goed en eerlijk bedrijf ben daar...

Goed en eerlijk bedrijf ben daar fantastisch geholpen de dames van de telefoon waren zeer behulpzaam en geduldig. Echt top

Snelle levering en een prima tv...

Snelle levering en een prima tv kast.erg blij mee

een gaatje was verkeerd geboord

een gaatje was verkeerd geboord. Verder alles heel goed. Qualitait veel beter dan IKEA.

Probleem opgelost

Ik heb een tv meubel besteld waarbij de bovenplank van de kast gebroken aankwam. Enkele mails over en weer gaven als resultaat dat ik binnen 1 week de juiste plank opnieuw, gratis bezorgd kreeg.

Op tijd geleverd verpakking en meubel...

Op tijd geleverd verpakking en meubel niet beschadigd. Geleverd zoals het hoort,ik zal zeker nog bestellen bij jullie.

Alles is goed behalve als je op...

Alles is goed behalve als je op betaling gaat dan krijg je gedurende enkele dagen een foutmelding.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product. Wel hoop werk om te monteren met lades.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen, goede communicatie en een goede afhandeling. En product prijs kwaliteit verhouding zeker een pluim waard

Helemaal top!

Ik vind de site heel overzichtelijk, en wat helemaal top is is dat je een bericht kunt krijgen als je product weer op voorraad is. Dit heb ik gedaan, krijg je keurig een mailtje en heb natuurlijk meteen besteld. Het op de hoogte houden van levering, de levering zelf en de vriendelijkheid is ook echt top! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen, wat ik ook al gedaan heb :)

Mooi kastje

Mooi kastje, goede prijs en prima levering! Ben er heel blij mee. Voor het drukknopje hadden alleen voorgeboorde gaatjes gemaakt kunnen worden.

Prachtig mooie stevige kast

Snelle levering, bezorgers bellen vooraf en geven het tijdstip door hoe laat ze er zijn. De kast is naar boven gebracht. In elkaar zetten ging goed met een goede beschrijving, prachtig mooie grote stevige kast. Wij zijn er heel blij mee.

Super fijn ik zal vaker bestellen

Super fijn ik zal vaker bestellen

Wat een super service!

Wat een super service! Twee dagen na de bestelling al bezorgd door een dik pak sneeuw heen. Prachtige meubels en super kwaliteit! Vooral de hele set is fantastisch!

Erg teleurgesteld

Ik had mijn oog al een jaar op de gasliftsysteemboxpring van Meubella. Hij was een tijd niet op voorraad. Onlangs zag ik ze weer op voorraad in nieuwe modellen en heb ik besteld. De bezorging was super. Maar de boxspring zelf stelt erg teleur. Allereerst was deze van alle kanten (behalve de matraszelf) zeer vies. Ik heb meerdere doeken moeten gebruiken omdat deze bij omspoelen nog zwart van de stof bleven. Ik heb nog nooit meubels ontvangen die zo vies waren van de stof. Het tweede probleem is dat het hoofdbord van de boxspring niet overeenkwam met het plaatje op de website. Op de website is duidelijk te zien dat het hoofdbord afgerond is en voorzien is van vulling. De stiksels zorgden voor wat diepte in deze vulling. In werkelijkheid heb ik een vierkant bord gekregen, nauwelijks vulling en stiksels die dus even plat liggen als de stof zelf (omdat er nauwelijks vulling in zit). Ik zou niemand deze winkel aanraden omdat je gewoon niet krijgt wat je hebt verwacht.

Levering prima, voorraad helaas klein minpuntje

Levering prima en op de afgesproken tijden. Communicatie zeer goed. Echter helaas geen inzicht op voorraad.

Top levering!

Top levering!

Goede Zaak ben echt trots dat noem je...

Goede Zaak ben echt trots dat noem je zaken doen!!

Helemaal prima

Op tijd bezorgd, goede bezorgstatus info, duidelijke montagehandleiding en pakket helemaal compleet. Na montage een mooi en solide kastje voor heel weinig geld.

Snelle service voor 12:00 besteld de...

Snelle service voor 12:00 besteld de volgende dag om 11:50 geleverd. De bank voldoet aan onze wensen.

top!

Bestellen was eenvoudig en betaling verliep soepel. Bezorging was keurig op tijd en berzorgers vriendelijk

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot