Super service en betaalbaar

Super: de prijzen zijn voor bijna iedereen betaalbaar, alles snel binnen, makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf en kan het iedereen aanbevelen

Mooie meubels goede service

Makkelijk en snel besteld voor een leuke prijs. Op vrijdag avond besteld en de volgende dinsdag al in huis. De bezorgers waren vriendelijk en zette de bank daar waar ik het wilde. Na het uitpakken nog meer tevreden bank zag er super uit en geeft een luxe uitstraling in onze huiskamer.. De bank zit lekker en voelt stevig aan. Wij zijn zeer tevreden over de snelle service en de de geleverde meubels volgende keer zeker weer.

Goede service, goed bed alles was compleet

Tegenvaller

Meubels waren beschadigd in de verpakking, montage handleiding klopte vaak niet. Leuk op de foto maar in het echt valt het tegen.

Uitstekend service en kwaliteit

Uitstekend service en kwaliteit

Mooie artikelen en snelle levering!

De 2 nachtkastjes die ik heb gekocht zijn erg mooi. Alles zit er bij en de handleiding om ze in elkaar te zetten was goed te begrijpen en uitvoerbaar. Snelle en goede aflevering op de afgesproken dag!

Uitstekende kwaliteit materiaal en...

Uitstekende kwaliteit materiaal en duidelijke montage tekening.

Geen op en aanmerken

Geen op en aanmerken. Alles was top tot aan de bezorging!

Superblij met mijn bestelling!

Mooie meubels, goede instructie om alles in elkaar te zetten, goede kwaliteit voor een lagere prijs. Bezorging was ook super, snel en volgens afspraak. Mogelijkheid voor Afterpay ook als prettig ervaren!

Erg tevreden

Erg tevreden met de kwalitieit al zou de uitleg wat overzichtelijker mogen. Ik heb het nu maar op geluk gedaan aangezien ik er niet uit kwam via de handleiding. Verder goede en snelle service!

Meubella topper

Snelle levering...goed verpakt...Meubella zeker een aanrader.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Gewoon slecht afgewerkt

Gewoon slecht afgewerkt. En de laden werken niet goed.

Zeer snelle service top

Zeer snelle service top

super blij met het bed voor onze...

super blij met het bed voor onze dochter goeie service top kwaliteit en goedkoop ik zal iedereen aanbevolen om bij meubella te bestellen

Mooi tv meubel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooi tv meubel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wel geduld om in elkaar te zetten.

Keurig op tijd en netjes afgeleverd

Keurig op tijd en netjes afgeleverd Ben er erg blij mee.

Super blij met mijn aankoop

Erg mooie kast!! Ben er super blij mee en veel opbergruimte en een mooie landelijke uitstraling!

Helemaal goed.

Snelle levering. Doet wat het belooft. Niet duur, goedkoper dan ikea voor een luxe uitstraling. Kortom, helemaal goed.

Fijne, snelle levering! Wij hadden een bank en een TV meubel besteld. De instructies voor de TV meubel kostte wat moeite om te ontcijferen maar het is uiteindelijk toch gelukt. De bank was super makkelijk en zit heerlijk! Iedereen die er tot nu toe op heeft gezeten is jaloers. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

2101Tm

Online communication was good and the delivery service was good and the order arrived properly

Levering TV Meubel was in orde

Levering TV Meubel was in orde. Kleine beschadiging aan plank. Meubel is van mindere kwaliteit. Instructie is minimaal en resultaat is minder dan verwacht. In elkaar zetten kostte veel tijd.

Beetje moeilijk in elkaar te zetten...

Beetje moeilijk in elkaar te zetten maar uiteindelijk gelukt en blij mee!

Prima bezorgd en professioneel ingepakt.

Prima bezorgd en professioneel ingepakt.

Op tijd en het was goed en netjes...

Op tijd en het was goed en netjes verpakt.ben zeer tevreden met mijn aankoop

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot