Snelle levering goede service ook als...

Snelle levering goede service ook als je ze belt gewoon top kan het zeker aanbevelen

Tevreden over mijn produkten .

Tevreden over mijn produkten . Snel bezorgd ! Goeie service.

Happy

Snelle.levering...prachtige bank...goeie prijs....happy customer here

Meubella

Top kwaliteit en service!

Kast was goed alleen de pakket werd zo...

Kast was goed alleen de pakket werd zo voor de deur neer gezet beetje slecht van de chauffeur asosaal

Online besteld snel binnen en mooie...

Online besteld snel binnen en mooie aanbiedingen

Randjes van de kast beschadigd...

Randjes van de kast beschadigd aangekomen

Netjes thuisbezorgd

Netjes thuisbezorgd, makkelijk in elkaar te zetten,wel goed lezen! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Prima levering

Prima levering. Geen problemen.

2x boxspring Alexandria gekocht

2x boxspring Alexandria gekocht. Goede kwaliteit en correcte levering.

Snel

Snel, goede service.

Snelle levering en duidelijke...

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Top quality awesome people highly...

Top quality awesome people highly recommended love in it meubella !!! 100% happy

Mooie top meubels

Snelle levering. Als iets niet op voorraad is laten zij jou netjes weten wanneer het er wel is en bestelling maar. Mooi meubels, stevig en stabiel. Wat wil je nog meer !!! Voor mooie meubels bestel je bij Meubella ;)

Wachten..... wachten..... wachten......

Kastje besteld op 19 december met levering 21 december. Helaas op de 21e geen kastje, met als reden niemand thuis. Er waren die dag maar liefst 5 personen de hele dag thuis en onze hond blaft al als hij maar het minste geringste hoort en al helemaal als de deurbel gaat, dus er is echt niemand met het pakket aan de deur geweest. Toen zou de levering de maandag erna zijn dus gelukkig nog voor de kerst, maar helaas weer geen kastje!! Tot op heden (14-01) dus bijna een maand later nog steeds geen kastje. Vandaar maar 1 ster

Heel netjes en snel geholpen.

Mooie grote kast gekocht. Afhalen ging erg snel en alles netjes afgehandeld. Het nadeel was dat de beschrijving en handleiding niet helemaal klopten met de kastdelen, maar na wat deductie toch uitgevonden hoe alles in elkaar stak. Kast stond uiteindelijk een beetje scheef maar dat zal komen door de mindere professionaliteit van ons als klussers. Verder alles netjes geregeld vanuit Meubella.

Prima snelle levering,prachtige tv...

Prima snelle levering,prachtige tv meubel

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering, goed verpakt, goede prijs kwaliteit verhouding

1e en laatste keer...

Helaas niet blij met de kwaliteit van de tv meubel. Gaten verkeerd voorgeboord, waardoor meubel scheef was en niet dichtging. Klantenservice zou sneller mogen/kunnen reageren i.v.m. oplossing.

Top service. Top meubels. Slechte instructies.

Ik moet zeggen dat de service top is. Snelle antwoorden via de mail. Bestelling geplaatst en opgehaald. Nu bezig met in elkaar zetten, wat n drama. In de salontafel zn gaten niet voorgeboord waardoor je zelf met moeite de schroeven erin moet zien te krijgen. Verder is de volgorde van inelkaar zetten totaal niet logisch. De tvkast instructie is helemaal onduidelijk en ook totaal niet logisch! De prijs is top maar dit is echt super slecht waardoor ik hier niet snel meer iets zal bestellen.

Prompte en op tijd levering volgens...

Prompte en op tijd levering volgens opgegeven datum en tijdschema

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf en snelle levering en super jongens die me heeft geholpen met de bank naar boven te brengen.

Pakket was snel bezorgd en alles was...

Pakket was snel bezorgd en alles was goed verpakt . Mijn ervaring was prima zou er zo weer wat bestellen .

Snelle levering en direct alles...

Snelle levering en direct alles compleet. Het was vrij veel werkom de kast in elkaar te zetten, maar nu hij eenmaal staat ben ik er heel blij mee! Materiaal voelt degelijk en alles is netjes afgewerkt.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit, voor dat geld.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot