Super winkel en goede service

Super winkel en goede service

Te erg voor woorden de service van...

Te erg voor woorden de service van jullie

Beschadigd materiaal.( lichte...

Beschadigd materiaal.( lichte beschadiging) kwaliteit naar prijs verhouding!

Bedankt.

Voor ik mijn bestelling had gedaan heb ik een paar keer gebeld om iets te vragen. Ik werd altijd beleefd geholpen. Toen ik mijn bestelling had gedaan is daarna alles perfect verlopen. Het kon niet beter. Geweldig fijn toch.

De levering is snel

De levering is snel en heb al een aantal keer bij meubella besteld en ze zijn uiterst vriendelijk. Als een onderdeel stuk is komen ze de volgende werk dag al een nieuw onderdeel brengen. Nu een hele meubel serie van meubella en erg tevrede.

Super !!

Super we hebben online besteld en laten bezorgen. Bezorgers waren super vriendelijk en alles netjes afgeleverd, En de meubels zijn super mooi !!

was goed bezorgt op tijd maar kan pas...

was goed bezorgt op tijd maar kan pas me meubels oppene in het nieuwe huis dus weet niet of ales oke is maar het zal wel en heb 3 jaar gerantie dus kom wel goed

Geweldig makkelijk te bestellen

Geweldig makkelijk te bestellen, met hulp van de klantenservice. Bij het afhalen stond alles klaar. Snelle ingeladen top hulp. Volgende keer zeker weer aankopen doen. Een echte aanrader.

Prima bezorging

Prima bezorging. Het bureau was makkelijk in elkaar te zetten

Informatie rondom de bestelling en...

Informatie rondom de bestelling en verzending werd correct gecommuniceerd. En de bank is precies zoals afgebeeld op de plaatjes. Wij zijn tevreden!

veel keuze aan meubels

veel keuze aan meubels, en snelle levering, klasse!

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit

Zeer tevreden over de bank.

Zeer tevreden over de bank en de geleverde service.

Snelle levering, goed product. Handleiding was wel even puzzelen maar na het eerste kastje waren de tweede en derde makkelijk te monteren

alles verliep vlot bestellen en leveren...

alles verliep vlot bestellen en leveren laten alles proper achter jammer dat de leveranciers frans praten maar met gebaren lukt het

Echte aanrader

Heel tevreden met mijn bed van Meubella goede kwalitijd,niet prijzig en snel bezorgd.

Slechte service van Meubella .

Ik heb euro80 betaald om tot binnens huis te bezorgen met de lift . De mannen gaven aan dat de bank niet in de lift paste . Ik woon alleen met kinderen en ze zijn gwn weg gegaan en hebben de bank beneden gelaten ik heb iemand anders om hulp gevraagd . En je raadt het nooit deze persoon heeft in zijn 1 de bank in de lift gezet en naar boven gebracht mag ik me bezorg kosten deels terug gezien jullie me bank niet zoals ik had betaald boven hebben gebracht ??

Meubella levert snel en volgens...

Meubella levert snel en volgens afspraak. Het dressoir heb ik volgens een makkelijke beschrijving compleet in elkaar kunnen zetten. Erg blij met het dressoir van Meubella!

Site is duidelijk en het kwam snel aan. Zeer tevreden en zeker een aanrader!

de spullen blijven mooi ik heb het nu...

de spullen blijven mooi ik heb het nu al 3 jaar en nog blijf de glans op de meubels ben zeer tevreden

Mooie tvmeubel deels hoogglans

Mooie tvmeubel deels hoogglans zoals aangegeven op site. Goed en snel geleverd. Er zat alleen een kleine beschadiging maar gelukkig zat het aan de achterkant wat niet opvalt Prijs en kwaliteit in verhouding

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen. Vriendelijk personeel en goede meubelen voor een betaalbare prijs.

Ontevreden

Ik had een tafel besteld die meteen retour werd gestuurd en dus nooit aankwam. Na bellen hadden ze geen tafel op voorraad en moest ik wachten. Het duurde steeds langer en zag dat de tafel wel op de site op voorraad was toen nog keer gebeld en als goed is krijg ik hem alsnog. Ondertussen wel al bijna 3 weken gewacht terwijl levertijd 1 werkdag is..

Goede service, en goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie kasten

Mooie kasten, goed opletten als je ze in elkaar zet. Maar dat is altijd zo, ook bij andere merken loop je daar tegenaan.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot