Prijs-kwaliteit : top!

Prijs-kwaliteit: top!

De site was in orde maar het artikel absoluut niet!

De site was in orde. Het artikel werd na 2 dagen geleverd (euro20 bezorgkosten). Alleen het voldeed absoluut niet aan de verwachtingen!!! Wij hebben een tvmeubel gekocht van euro150 maar het ziet er meer uit alsof het euro20 was. De handleiding klopt niet en is onduidelijk. De geleverde schroeven bleken ook niet te kloppen. Op de foto van de site leek het hele kastje hoogglas maar het zijn alleen de deurtjes en de kast lijkt daardoor in vergelijking met de deurtjes geel. Ook lijken de deurtjes te klein. Links/rechts/boven/onder zie je overal de kast uitsteken. Al met al een complete miskoop.

Geweldige service

Geweldige service

Prima product en goed geholpen.

Prima product en goed geholpen.

Uitstekend geen worden ervoor!

Uitstekend geen worden ervoor!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Er zat alleen een kleine beschadiging maar dat mocht de pret niet drukken.

Op late tijdstip bestelling door...

Op late tijdstip bestelling door meubels geannuleerd

Levering op tijd en dik tevreden

Levering op tijd en dik tevreden

Mooie salontafel

Mooie salontafel , gemakkelijk te monteren .

Prima kast, wat moeite met de glazen deur

De bezorging was vlot, vriendelijk en netjes. Van tevoren even een belletje dat ze onderweg waren, super! Het inelkaar zetten van de kast ging prima, meestal is de gebruiksaanwijzing erg duidelijk. Enkel met betrekking tot het push-open systeem in de glazen deur, ben ik niet helemaal tevreden. De deur is moeilijk te stellen (iemand van een meubelzaak erbij gehad zelfs) en blijft dus wat openstaan (1,5 cm). Het push open systeem werkt hier ook niet... De onderste deur was goed te stellen en push open werkt ook. De kleur en de maat van de kast is perfect voor mij. De kast was ook niet duur dus dan mankeert er wel eens iets aan, zullen we maar denken :) Ook betalen via Afterpay was erg prettig voor mij.

Voor de prijs prima koop

Bestelling op tijd en goed verpakt. Tafelblad prima. Zwaar en stabiel. Onderstel was erg lastig te monteren. Onder het tafelblad zat een afgebroken schroef die niet meer te verwijderen was. Bijgevoegde handleiding summier. Met behulp van fotos op de site uiteindelijk gelukt. Artikel oogt duurder en luxer dan de aanschafprijs. Uiteindelijk zeer tevreden.

Vlotte en correcte manier van bestellen & levering

Al meerdere keren besteld bij Meubella en steeds goed ervaren. Correcte levering zowel qua materiaal als vlotte en snelle bezorging.

Op fotos zien ze er mooier uit dan in...

Op fotos zien ze er mooier uit dan in het echt. Voor de rest goed te doen

Zeer slechte levering

Zeer slechte levering, veel te laat, en niet naar de eerste verdiep willen dragen!!!

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering! Erg vriendelijke chauffeurs!

Bed is perfect en t is een goed...

Bed is perfect en t is een goed kwaliteit. alleen met bezorgen was t beetje slecht omdat, t kwam veel te vroeg

Goed product!

Goed product!

Super snelle levering

Super snelle levering

Bureau

Alles was juist geleverd. Waarvoor dank.

Zon snelle levering heb ik nog nooit...

Zon snelle levering heb ik nog nooit meegemaakt. Super

Super ervaring

Via website bank besteld. Kon binnen enkele dagen op dag van voorkeur geleverd worden. Bevestiging per mail en nog een telefoontje toen de bezorgers er bijna waren. Vriendelijke mannen en achteraf betalen. Kortom; super geregeld!

top site

hoor alleen maar goede verhalen

Zeer snel en goed gegaan

Zeer snel en goed gegaan gebeld voor de voorraad status was op voorraad tijd voor aflevering afgesproken en die is keurig nagekomen. netjes verpakt naar binnen gebracht. Keurige heren. Subliem gelopen. ! Aanrader.

Top service...duidelijk en helder

Top service...duidelijk en helder. Klasse bedrijf

Zeer tevreden !!

Zeer tevreden van de aankoop van de hoeksalon. Heel stipte en correcte communicatie van tijdstip van levering.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot