Netjes optijd en de afgesproken dag.

Netjes optijd en de afgesproken dag.

Goede service en een hele mooi kast

Goede service en een hele mooi kast. Ik ben er heel erg blij mee. Ik raad meubella zeker aan.

Good

Everything was very good

Prima prijs

Prima prijs. Goede kwaliteit.

Boxspring

Goeie service en alles meekregen bij zelf ophalen

Ik ben super blij met mijn aankoop.

Ik ben super blij met mijn aankoop. Telefonisch ook goed geholpen en vriendelijk behandeld. Echt top!! Echt een aanrader

Uitstekend goede service en kwaliteit

Slechte service!

Komen hun afspraken en beloftes niet na! Zeer teleurstellend!!

Goede betaalbare producten

Goede betaalbare producten, tevens snelle levering.

2 x besteld 2x kapot afgeleverd

2 x besteld 2x kapot afgeleverd. Zou geld teruggestort worden en wacht daar al ruim 2 weken op. Zeer slecht

gewoon prima

prima levering. prima prijs kwaliteitsverhouding; goed instructies voor bouwpakket

Snelle service, top bezorgers! Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Ik bestel via mail of tel en haal dan alles zelf af

Ik bestel via mail of tel en haal dan alles zelf af en alles staat telkens mooi klaar. Het personeel in de winkel of in het magazijn zijn vriendelijk en gedienstig. Met vriendelijke groeten Frans coomans

Levering was op tijd en product heel...

Levering was op tijd en product heel goed.

Hij is erg mooi zit heerlijk en je kunt...

Hij is erg mooi zit heerlijk en je kunt hem zo in mekaar klikken de hoogte is ook goed echt een aanrader.

Toptafel en topbezorging!

Netjes bestelbevestiging ontvangen en goede communicatie over levering. Bezorging was keurig binnen afgesproken tijdvak. Mannen van het transportbedrijf erg prettig en hebben snel en netjes alles binnen gebracht. Bovendien een toptafel gekocht. Goed beschermd ingepakt en duidelijke montage beschrijving. Bedankt Meubella!

Toppie

Top, mooi bed en slaapt goed!

Toppie!

Super gave strakke en lekker zittende bank! Daarnaast supersnelle levering naar wens. Top zaak

Hele lieve bezorgers

Hele lieve bezorgers. Ze hebben gelukkig voor mij tot de 4e verdieping gebracht

Happy Me :)

Zo blij met mijn zwarte hoekbank! goede kwaliteit, netjes afgeleverd door bezorgers mooie pronkstuk in mijn nieuwe woning! Dank jullie wel Meubella, ik heb jullie bij familie&vrienden aangeraden!! Succses en goed 2019

Meubella is de naam meubelland daar...

Meubella is de naam meubelland daar moet je echt gaan daar zijn de meubels goed. Want meubella ,meubels in huis dat voelt toch zeker pluis. De meubels zijn goed van kwaliteit geen lange wachttijden op je meubels direct dag erna in huis. Meubella in jou mooie huis daar voelt men zich echt thuis koop snel bij bij meubella .nl

Van bestelling tot levering alles PRIMA...

Van bestelling tot levering alles PRIMA verlopen. Totaal niets op aan te merken, Doe zo voort.

Prima bij het bestellen en duidelijk...

Prima bij het bestellen en duidelijk over levering. Prima product!! Zeer tevreden.

Goeie service.

Goeie service.

Meubel goed afgeleverd !

Het is heel goed verlopen, 10 min voordat ze er zijn krijgt ik een telefoontje van hun dat ze eraan komt, alles tip top ! Bedankt ! Tang

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot