Snelle levering mooie meubelen

Snelle levering mooie meubelen

top geregeld!

top geregeld!

Dressoir Fair 1

Een van de achterplaten was beschadigd (precies waar het glazen deurtje voor moet), Voor de middelste deurscharnieren (half opleg) waren geen aparte kruisplaatjes bijgeleverd (staan wel op tekening/parts list) E.e.a. zelf opgelost (niet gebeld). Verder een snelle/correcte levering.

Top kwaliteit

Goeie service

Prima leverancier

Bezorging op beloofde tijd bezorgd en ter plekke afgeleverd. Duidelijke tekening en materialenlijst bijgesloten.

Snelle levering en kwaliteit is goed!

Snelle levering en kwaliteit is goed!

goede producten ene dag besteld...

goede producten ene dag besteld volgende dag in huis, bezorgers aardig, prima service 5 sterren

Snelle levering mooie spullen en...

Snelle levering mooie spullen en kwaliteit. Bezorg service ook vriendelijk en behulpzaam.

alles prima in orde

alles prima in orde

Goede service en goede kwaliteit.

Meubel werd perfect op tijd geleverd, alleen was het karton eromheen redelijk beschadigd. Het leek alsof het meubel ook beschadigd was, maar bij het in elkaar zetten viel dat alles mee. Wel had ik van te voren de klantenservice gebeld en die gaven direct een goede oplossing voor wanneer de schade zichtbaar was. Al met al een goede service en een mooi tv meubel. De verzending had alleen iets zorgvuldiger gekund.

Ribstof hoekbank rose (Meubella)

Vandaag mijn nieuwe bank (ribstof) ontvangen, Ik ben super tevreden over de kwaliteit van deze bank en de levering was ook prima in orde. Ook qua prijs is Meubella een aanrader.

De bestelling duurde veelste te lang

De bestelling duurde veelste te lang

beste aankoop

met het zoeken op internet kwam ik meubella tegen met alle soorten kastjes,ik zocht een tv meubel,goede beschrijving om het in elkaar te zetten. de kwaliteid overtrof mij voor die prijs had ik dit niet verwacht,super. w swaans

Snelle levering en top kwaliteit kast

Snelle levering en top kwaliteit kast voor een zeer goede prijs.

Helemaal top!

Helemaal top! Bestelling (Hoekbank en Salontafel) gemakkelijk te bestellen, heldere informatie vooraf op de website en van bestelling tot levering alles gemakkelijk en goed geregeld. Bestelling voldoet absoluut aan de verwachting vooraf, een beetje beter nog zelfs :)

Top levering en top meubels ben een...

Top levering en top meubels ben een tevreden klant bedoel 5 haha

Super service, niks op aan te merken.

Super service, en wat vooral handig is als dat het product tijdelijk uitverkocht is je je kan aanmelden om een mail te krijgen als het weer beschikbaar is. Hierdoor hoefde ik niet elke dag op de site te kijken. En dikke pluim voor de bezorgservice

Goede snelle levering en goed overzicht...

Goede snelle levering en goed overzicht op de site

Meubella topper nicoretta super bank

De bank is besteld en super op de datum die ik had aangevinkt gebracht. De bezorgers hebben mij 20 minuten voor zij er waren gebeld en ik heb dus genoeg informatie gehad. Ik heb een klein huisje maar de bezorgers zijn door gegaan tot het binnen stond wel een grote rot klus maar nu staat hij geweldig en zit hij super

Geweldig om je bank de volgende dag al...

Geweldig om je bank de volgende dag al thuis te hebben. De 2 mannen hebben de bank tot in de woonkamer gebracht. Een super service

Super goede service en goed en snel...

Super goede service en goed en snel geleverd

Snelle levering mooie meubels

Snelle levering mooie meubels. Aanrader

Snel geleverd,prima meubel.

Snel geleverd,prima meubel.

1 kastje heeft een scheve deur

1 kastje heeft een scheve deur. Na mijn melding heb ik niets meer van meubella vernomen

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot