De bestelling was te laat geleverd en...

De bestelling was te laat geleverd en er misten veel schroeven, waardoor de achterkant niet goed vast gezet kon worden. En de deuren waren ook niet oke.

Wij hebben een eettafel en bank bij...

Wij hebben een eettafel en bank bij meubella besteld. Super snelle levering en zeer goede kwaliteit. Ik beveel meubella zeker aan!

Er staat dat er op het eerste...

Er staat dat er op het eerste verdieping geleverd werd maar de mensen die mijn hoeksalon brachten hebben het uit de vrachtwagen gehaald en neergezet en waren direct voort. Heb het alleen naar boven kunnen sleuren.

uitstekend,bezoreg tot woon kamer.ardig...

uitstekend,bezoreg tot woon kamer.ardig bezorger mensen,goed ik raad koop meubel bij meubela.

Goede service en snelle afhandeling

Goede service en snelle afhandeling

Alles goed

Everythink ok, delivery on time and good quality for value.

Echt heel erg prima

Echt heel erg prima! Snel geleverd en prijs kwaliteit echt prima!

Mooi meubel

Mooi meubel. Prima kwaliteit. Uitgebreide handleiding.

Good quality and great Customer service

Cheap and good quality. Had some trouble finding the instructions to assemble the closets, but a single call solved the problem. I was emailed a pdf of the instructions within minutes. Very happy with it.

Prijs/kwaliteit

Snelle service en zeer blij met de producten! Ik ga zeker weer bestellen.

Super!!

Kende de site nig niet. door mijn buurvrouw leren kennen! Heel mijn woonkamer volgezet met jullie meubels! Zo supertof levering ging super vlot. en nettje koeriers ook zeer beleefd! Nu nog een bed bestellen by jullie en dan ben ik helemaal op en top!

Mooie meubels en voor een strak...

Mooie meubels en voor een strak prijsje... Ziet er mooi uit

Nieuwe kast en tafel besteld

Nieuwe kast en tafel besteld. Helaas ontbrak bij kast bovenzijde. Even gebeld en binnen 2 dagen nieuwe bovenkant geleverd. Keurig netjes afgehandeld.

Netjes geholpen

Netjes geholpen, snel in huis en vriendelijke chauffeur.

Salon tafel gekocht van perrello

Salon tafel gekocht van perrello. Slechte kwaliteit. Staat totaal niet stevig. En de schroeven breken af. Jammer van het geld!

Prachtige meubels

Prachtige meubels, duidelijk in elkaar te steken aan de hand van het goed uitgelegde plan, correcte service. Wij komen terug!

Goede kwaliteit voor een betaalbare...

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ga zo door.

Snel geleverd!

Snel geleverd, tot aan de deur gebracht en makkelijk in elkaar te zetten!

Goed en snel geleverde aankoop voor een...

Goed en snel geleverde aankoop voor een prima prijs.

Super tevreden.

Super tevreden. Wij hadden eerst een bank besteld uit de showroom. Achteraf wilde wij toch een nieuwe bank en dit was geen probleem. Ook de bezorgers waren helemaal super.

Ik heb een bed gekocht

Ik heb een bed gekocht, een heel mooi stevig bed. De prijs is niet te geloven, deze is enorm laag voor een hele goeie kwaliteit. Ik ben enorm blij met mijn bed.

Top product!

Erg makkelijk in elkaar te zetten en geweldige service. Bedankt Meubella!

Meubella een echte aanrader

De prijs- kwaliteit verhouding is zeer goed. Zeer betaalbare, leuk uitziende, trendy meubels.

Goedkope meubel

Goedkope meubel, makkelijk in elkaar te zetten en snel geleverd.

De bank op zich bevalt goed

De bank op zich bevalt goed. Maar de bezorging vond ik nogal teleurstellend voor dat geld. Aangezien we het zelf moesten uitpakken en naar boven moeste sjouwen. Voor hetzelfde geld heb ik betere bedrijven meegemaakt die het geld wel waard waren voor de bezorging.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot