Kunstleren bank en 2-persoonsbed...

Kunstleren bank en 2-persoonsbed gekocht. Aanschaf en levering gingen prima. Niets op aan te merken. Bank zit en ligt heerlijk en bed slaapt perfect. Alleen jammer dat je niet verder van te voren een bestelling kan plaatsen. Had de producten al heel lang op het oog en bij verhuizing aangeschaft voor de nieuwe woning maar moest wachten met bestellen 10 dagen voor deze geleverd konden worden. Dat ging ook prima maar had graag eerder de bestelling willen plaatsen.

ik heb een bed besteld bij meubella en...

ik heb een bed besteld bij meubella en was een hele snelle levering , tot mijn spijt kwam ik er achter dat er onderdelen misten en heb contact opgenomen met meubella en heb een hele snelle reactie gekregen en de onderdelen kwamen paar dagen later al weer binnen dus in mijn ogen echt heel top!!!! ik zou zeker nog eens iets bestellen bij meubella!!!

Vorig jaar een bank bij Meubella...

Vorig jaar een bank bij Meubella gekocht. Bestelling was binnen no time afgeleverd waarbij de bezorgers veel moeite hebben gedaan om hem in de woonkamer te krijgen. Deze moeite was echter geen probleem voor ze. Nu een jaar later laat het faux leer een beetje los. Ik heb ze hierover gecontacteerd en ik kon kiezen uit een een deel van mijn geld terug of een compleet nieuwe bank! Snel antwoord op je vragen, zeer vriendelijk. Een absolute aanrader! Goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooie meubels voor een mooie prijs

Mooie meubels voor een mooie prijs, snelle levering helemaal top!

Super service

Super service ! Mooi bankstel gekocht voor een mooie prijs. Super kwaliteit heel blij mee !! Bedankt meubella !

Top service, ik was niet tevreden over de kleur van mijn bank en mocht zonder probleem ruilen! Dikke duim omhoog

Bestelling op tijd geleverd

no problem

no problem , Good :)

Mooie kledingkast

Mooie kledingkast, helaas gebruiksaanwijzing niet erg duidelijk.

Goeie bezorgservice

Goeie bezorgservice, ondanks verwarring over waar het geleverd zou worden (stond namelijk niet aangegeven op de verpakking). De bestelde tafel zag er top uit, had het erger verwacht doordat het een showmodel betrof. En snelle levering!

een hele mooie eethoek

een hele mooie eethoek, hoewel de montage wat moeilijk was. het eind resultaat was de moeite waard

Onbeschofte bezorgers en onvriendelijke klantenservice

Heb een bank besteld waarvan stond dat deze in de lift kon. Toen de bezorgers kwamen geen enkele moeite gedaan om de bank in de lift te tillen, wat mij erg tegenviel. Hierdoor vijf dagen zonder bank gezeten, mijn ouders moesten komen om de bank in de lift te zetten (wat geen enkele moeite kostte!!) en naar boven te brengen. Bezorgers waren erg onbeschoft en onvriendelijk. Ik heb hierna naar meubella gebeld om uit te leggen wat er was gebeurd, maar dat maakt hen niets uit en zij wilden het liefst zo snel mogelijk ophangen, want zij hebben hun geld binnen. Ze waren ontzettend onvriendelijk aan de telefoon. Ik koop hier nooit weer iets!!

Levering was op tijd en vriendelijke...

Levering was op tijd en vriendelijke klantenservice.

Prijs

Prijs, kwaliteits verhouding is goed, en de service uitstekend. Heel tevreden.

Geweldige site

Geweldige site, overzichtelijk en duidelijk.

Super bedrijf en zeer coulant.

Super bedrijf en zeer coulant. Snelle omruil bij gebreken. TOP

Goede service en top kwaliteit ik kan...

Goede service en top kwaliteit ik kan het zeker aan iedereen aanbevelen

Lekker comfortabel bed!

Lekker comfortabel bed!

Alles verliep goed zeer tevreden over...

Alles verliep goed zeer tevreden over de bezorgin

De bankstel is zeker een aanrader.

De bankstel is zeker een aanrader.

Bank gekocht

Bank gekocht, levering binnen 3 dagen. Na ruim jaar wat klachten over bank, maar wat een service, echt top. Binnen paar uur reactie en binnen max 2 weken iemand op de stoep. Deden alle bedrijven maar zo. Grote, hele grote complimenten.

Een mooie goede (hoek)bank voor een zeer mooie prijs

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Ik had een bank besteld en was netjes optijd en heel goed verpakt tot in mijn woonkamer geleverd. De bezorger was ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ik had een aantal vragen over mijn bestelling dus de Klantenservice van Meubella gebeld. Hier werd ik ook heel netjes geholpen en te woord gestaan. De kwaliteit en prijs van de bank is zeer goed. Zeker als ik deze vergelijk met soortgelijke banken van andere meubel winkels. Het enige wat ik een klein nadeel vind is dat mijn oude bank niet werd meegenomen.

Wij zijn heel erg blij met onze...

Wij zijn heel erg blij met onze hoekbank en boxspring 180+220 goede bezorging en vriendelijk bezorgers het ziet er nu een stuk beter uit hiero...!!!! Bedankt :-)

Top zaak

Top! Super mooie meubelen. Goede service en contact en alles snel geregeld

Super kwaliteit en mooie bank levering...

Super kwaliteit en mooie bank levering was super snel en hele aardige mannen die het kwamen brengen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot