I its a really cheap good quality...

I its a really cheap good quality website

Mooi bed, levering goed in orde

Ik heb het tweepersoonsbed George - Wit - 120 x 140 besteld via Meubella. Bestellen en leveren ging zonder problemen, bed is netjes tot in huis bezorgd. Kwaliteit van het bed is ook goed!

Ik ben super geholpen in de winkel en...

Ik ben super geholpen in de winkel en via de mail .maar ik vond het niet prettig dat ik het niet felijk kon bestellen wat ik wilde maar dat ik moest wachten op het mailtje gr

Mooi bed

Mooi bed . Snelle levering

The products are very good in quality...

The products are very good in quality for what you pay. They are stylish and have contemporary design. I am writing this review after 1 month and so far I have no problems with any quality degradation. 4 stars because I have found the assembly to be quite confusing. The instruction manual does not contain clear information and there is a mismatch in the screws provided and those written in the manual. This is alright but I had to make several iterations to completely assemble the product especially because some screw-holes were not marked at all.

Super ,goed kwaliteit

Super ,goed kwaliteit , serius en snel service

Super fijn en mooi bed!

Heel erg blij met ons nieuwe bed bedankt Meubella! Ook nog eens super snelle levering!

Zeer tevreden met de aankoop

Zeer tevreden met de aankoop. Alles netjes afgeleverd.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering! Alles zat erbij en geen beschadigingen!

Netjes optijd geleverd

Netjes optijd geleverd Mooie sofa

Uitstekende service

Uitstekende service, we hadden onze bed binnen een paar dagen in huis. Top !!

Een hele goed ervaring met Meubella

Een hele goed ervaring met Meubella. Wij moesten met spoed een nieuwe bank en Meubella was de enige die binnen een dag kon leveren. Ook erg prettig dat we achteraf konden betalen, zon bedrag betaal ik liever niet met iDEAL. Ook de bezorgers waren erg vriendelijk, wij wonen op de 2e verdieping zonder lift en ze hebben zonder moeite de bank naar boven gebracht. Al met al een erg prettige ervaring!

Bank ziet er mooi uit, maar zakt door

Bank ziet er mooi uit.. mooie kussens erbij.. maar na een maand, misschien 2 maanden zakt de bank door en zitten we op harde planken op bepaalde plekken..

Solide kwaliteit voor een goede prijs.

Solide kwaliteit voor een goede prijs.

Makkelijk te bestellen en ruime aanbod...

Makkelijk te bestellen en ruime aanbod tegen een redelijke prijs.

bestelling netjes en op tijd afgehandeld

bestelling netjes en op tijd afgehandeld

Zeer tevreden over service

Zeer tevreden over service, contact, bestellen, bezorgen, prijs, kwaliteit en vooral onze bank die we bij Meubella besteld hebben. Bank is in zeer goede conditie bezorgd, wat ik alleen jammer vond is dat het niet uitgepakt werd, dit hoorde nl niet bij de opdracht zeiden de bezorgers (waar ik alle begrip voor had). Door mijn lichamelijke beperkingen zoals slecht ter been en evenwichtsproblemen ivm 2 hersenoperaties zeer kort geleden en niet de beschikking over hulp troepen ben ik ruim 2 uur ( met vallen en opstaan ;-)) bezig geweest met uitpakken en op juiste plaats zetten van de bank. Deondanks SUPER tevreden met alles!!!! Een echte aanrader voor iedereen om er te shoppen( heb al mijn vrienden op de hoogte gesteld dus hun volgende (bank) aankopen gaan zeer waarschijnlijk ook via Meubella.

Top levering

Top levering! Ik ben heel blij met mijn nieuwe wand meubel, bank en salontafel. Hij zit lekker, de meubels staan stevig en alles was compleet. Super!!

Goeie en klantvriendelijk geholpen zou...

Goeie en klantvriendelijk geholpen zou zo weer bestellen online bij hen waren wel wat problemen met een kast maar is netjes opgelost door meubella

Goede service en prijs kwalitijd ga...

Goede service en prijs kwalitijd ga niet meer naar een andere meubelzaak

Good service and delivery

Good service and delivery. Hope to use the product for a long time

Zeer

Geweldig binnen de tijd geleverd netjes neer gezet vriendelijk personeel in een woord super

Gewoon netjes afgewikkeld zal zeker...

Gewoon netjes afgewikkeld zal zeker weer kijken of er iets bij zit dat ik wil.

Good service

Good service