Via advertentie op Marktplaats een poef...

Via advertentie op Marktplaats een poef besteld. Bestelling Is in 1 keer goed gegaan. Kon ook een dag doorgeven dat mij goed uitkwam ivm vrije dag werk. Bestelling op afgesproken data en tijd geleverd. Dus een positieve review.

Het is allemaal goed afgeleverd naar...

Het is allemaal goed afgeleverd naar tevreden heid . Alleen 1 opmerking er zat in de verpakking de poten en die zat op de leuning waardoor die was ingedeukt als daar in het vervolg beter om gedacht wordt .

Hoekbankstel en tv-meubel

Hoekbankstel en tv-meubel besteld, op afgesproken datum en tijdstip bezorgt. Keurig verpakt, was er wel een tijdje mee bezig, vooral het bank stel. Ik kan iedereen Meubella aanbevelen.

Degelijke kwaliteit

Degelijke kwaliteit, duidelijke beschrijving voor het bouwen, op de afgesproken tijd afgeleverd

Het bestelde bed werd op tijd geleverd...

Het bestelde bed werd op tijd geleverd en voldoet ruim voldoende aan de omschrijving op de website!

Wandkast gekocht en ziet er prachtig...

Wandkast gekocht en ziet er prachtig uit

Prachtige meubels

Prachtige meubels! Een gokje gewaagd om ze online te bestellen maar ze zijn prachtig! Enige minpunt vind ik dat er te weinig fotos zijn van het product en het een gokje wagen is als je ze online besteld.

Snel binnen helaas 2x op en neer moeten...

Snel binnen helaas 2x op en neer moeten rijden voor de verkeerde spullen voor de rest goede service!

Top kwaliteit en top services

Top kwaliteit en top services. Aanrader.

Wat een ramp dit bedrijf!

Wat een ramp dit bedrijf! Via Bol.com een bank besteld. Bij de levering bleek al meteen dat een rits in 1 van de kussens kapot was. Na 9 (!) weken zeuren (via Bol.com) eindelijk reactie. Maar dit in de vorm van een verkeerd sierkussen dat niet eens een rits heeft terwijl wij uitdrukkelijk hadden aangegeven dat het om een zitkussen. Pfffffff, nu opnieuw het hele traject in. Bedenk je goed voordat je met Meubella in zee gaat!

Goede levering

Goede levering. Makkelijk innelkaar te zetten. En slaapt heerlijk.

mooie meubels en niet moeilijk om in...

mooie meubels en niet moeilijk om in elkaar te zetten. Snelle levering

Spullen winkel goed geholpen en snel je...

Spullen winkel goed geholpen en snel je spullen binnen

Dramatisch

Een tv-meubel voor een mooi prijsje, het klonk ideaal... Maar het tv-meubel in elkaar zetten was een grote hel. De handleiding is ontzettend onduidelijk waardoor het veel tijd koste. Daarnaast was het hout van het tv-meubel erg beschadigd. Daar kwamen we na het inelkaar zetten pas achter, anders had ik hem meteen teruggestuurd.

Goeie snelle service van kwaliteit...

Goeie snelle service van kwaliteit producten top

Mooiii tvmeubel,goede en snelle...

Mooiii tvmeubel,goede en snelle levering.

Snelle levering van het gewenste...

Snelle levering van het gewenste product, zoals beloofd

Mooie meubels

Mooie meubels. Snelle levering en gemakkelijk in elkaar te zetten!

Prima service en snelle deskundige...

Prima service en snelle deskundige levering. Klein minpuntje: uitermate ingewikkelde gebruiksaanwijzing voor de zelfmontage.

Goede service, en mijn tv meubel is ontzettend snel geleverd :)

Ik vind meubella een geweldige bedrijf...

Ik vind meubella een geweldige bedrijf en hun artikelen zijn van goede kwaliteit

Duidelijk en snel...

Duidelijke website met voldoende informatie. Bestelproces verliep goed en de levering was zoals afgesproken.

De kwaliteit van het kastje laat wel...

De kwaliteit van het kastje laat wel wat te wensen over. Voorgeboorde gaten voor de deuren komen niet overeen waardoor je zelf moet gaan aanpassen wat eea ook niet ten goede komt. Jammer dat de levering niet in overleg kon

Goede winkel,wat min punten kwa product

Dressoir was helaas krom getrokken.Maar kwamen we pas na het in mekaar zetten achter,waardoor het veel gesleutel was om hm enigszins recht te krijgen. Nog niet helemaal naar ons zin,maar teveel heisa om het dressoir terug te sturen.1 tussenwand was niet correct en na contact via de mail netjes en snel een nieuwe opgestuurd gekregen.Prima bedrijf,ook de eettafel en salontafel gekocht,deze zijn van goede kwaliteit voor een goede prijs.Helaas was dus het dressoir absoluut zn geld niet waard

Heel goed. Met Snelle leveringsverzoeken

Herder Pasmansdreef 5