Aangename levering

Geleverd tot in Belgie. Geen schrammetje, goed op tijd, alles aanwezig, goede kwaliteit. De leverdienst ook zeer vriendelijk en de meubels tot in de lift begeleid.

services

great service for a great price

Great shop and great service

Great shop and great service

Snelle levering, netjes afgeleverd.

Goed product mooi verpakt en op tijd...

Goed product mooi verpakt en op tijd geleverd. Ik ben te vrede

Mooie meubels kleine prijs

Mooie meubels kleine prijs. Geleverd zoals beloofd.

Goede communicatie

Goede communicatie, goed product.

Heel vriendelijke bezorgservice

Heel vriendelijke bezorgservice. Je krijgt nog een extra bericht wanneer de spullen afgeleverd worden. Duidelijke site en voor de lage prijs hele goede spullen

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen

Ik ben zeer tevreden over de levering...

Ik ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de meubels, echt een aanrader.

geen probleem

geen probleem alles zoals afgebeeld

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf Boxspring gekregen wat beschadigd is vervolgens past het hoofdbord niet en dan zeg je wil een nieuw bed hebben ze.opeens niks meer op voorraad ander bed willen ze niet

snel geleverd

snel geleverd, goede communicatie!

Better best

Fast delivery, awesome items, best qualtity ive ever had for such a low price!

Mooi en stevige tv meubel aangeschaft...

Mooi en stevige tv meubel aangeschaft niet te duur Ben er blij mee.

Mooi meubel goed verpakt en netjes...

Mooi meubel goed verpakt en netjes optijd bezorgd.

Tevreden!

Salon werd snel geleverd, waren vriendelijke mensen die het komen leveren zijn, ze hebben de salon ook netjes naar boven gedaan en in onze living gezet. Moesten het juist maar uit de plastiek/karton halen, pootjes in draaien en de salon in elkaar klikken. Was ook heel goed verpakt. Heel tevreden. Nu hopen dat we lang plezier aan onze salon mogen hebben, dit valt af te wachten.

Goede service en snelle levering.

De bestelling is op tijd geleverd. Onder een van de pootjes van de bank miste ik een dop en die werd, na een telefoontje, direct nagestuurd. Goede service!

Verrassend goede kwaliteit voor een...

Verrassend goede kwaliteit voor een zeer goede prijs. Conform afspraak geleverd en het is goed te doen om het zelf in elkaar te zetten. Erg blij met onze nieuwe meubels:))

Scherp geprijsd en uitstekende service!

Scherp geprijsd en uitstekende service!

wij hebben een tv meubel besteld

wij hebben een tv meubel besteld en wij vinden dat de beschrijving beter kan en zeker de afmeting van de schroeven dat was niet echt heel duidelijk we hebben het wel voor elkaar gekregen maar voor de verdere rest vinden wij jullie winkel super

Vlotte snelle levering

Vlotte snelle levering. Geen problemen gehad

Kwaliteit hoekbank zeer teleurstellend.

Kwaliteit hoekbank zeer teleurstellend. 4 jaar geleden een hoekbank aangeschaft (voor 1500euro mag je toch wel enigszins wat kwaliteit verwachten). momenteel is de bank alweer aan vervanging toe, volledig afgesleten op de zitvlakken en de naden ( bekleding van kunstleder valt er letterlijk vanaf). Vorig bankstel (elders aangeschaft) was de helft goedkoper en heeft het ruim 8 jaar uitgehouden. Niet voor herhaling vatbaar.

Alles vlot verlopen vanaf aankoop tot...

Alles vlot verlopen vanaf aankoop tot en met levering.zeer hulpzame mensen bij de levering. Zeker een aanrader Mvg Lowyck ( Belgie )

NIET DOEN

Zeer slecht materiaal, de laatjes gaan stroef dicht, bij melding wordt er verteld dat dat nieuwigheid is.... beschrijving chaotisch en niet volledig. Gaatjes die voorgeboord moeten zijn zij dat niet. Ik raad het af om deze zooi te kopen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot