Lang moeten wachten op eetkamer stoelen...

Lang moeten wachten op eetkamer stoelen 7 maanden geen bericht of mailtje van meubella zelf in de gaten houden wanneer ze binnen kwamen. Toen ze binnen kwamen ging het snel en correct.

Waardeloze service, prima bank voor de prijs.

De bank die ik besteld heb is prima maar de service is om te janken. Vriend van mij heeft eerder een bank gekocht en die werd keurig uitgepakt en in elkaar gezet en het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. De bezorgers zette bij mij de bank ingepakt in de kamer, zo, nog even uitpakken en de pootjes eronder en klaar, hij liep naar de auto om een formulier te pakken en maakte fotos van hoe de bank was afgeleverd, liet mij dat formulier tekenen waarop je o.a. aangeeft hoe tevreden je bent. Ik had heel tevreden aangevinkt omdat ik dacht dat ze zo de rest af zouden maken maar helaas, ik kreeg te horen nou, dat was het, veel plezier met uw aankoop. Ik vroeg verward of ze de bank niet uitpakten en voor me in elkaar zette, nee mevrouwtje dat mag u zelf doen Ik was verbijsterd! Ik had bij toeval mijn ex en mijn broer op visite die hebben me geholpen, en zelfs hun koste het toch wel enige moeite. Hoe had ik dat alleen voor elkaar gekregen???? Ik heb een kapotte heup dus kan dat soort zware dingen sowieso al niet maar ik had het NOOIT alleen voor elkaar gekregen! Is het niet gewoon een beetje service en klantvriendelijkheid om dat even uit te pakken en de rotzooi(verpakking) mee te nemen zoals ze bij die vriend wel hadden gedaan? Zijn bank was 200 euro duurder, zat het hem daar?? Echt de bank is prima maar de service om te janken, hoe had ik het voor elkaar gekregen als mijn visite er niet was geweest??

Snelle levering en artikel conforme...

Snelle levering en artikel conforme verwachting.

Heel goede ervaring.Alleen jammer dat...

Heel goede ervaring.Alleen jammer dat jullie veel te vroeg waren om te leveren (beter houden aan de leveringuren ofwel verwittigen).

Prima verzorgd

Prima verzorgd, goede prijs kwaliteit verhouding

De prijzen zijn even goed als de...

De prijzen zijn even goed als de service. Alles verliep volgens plan, tevens een zeer goede klantendienst.

Mooie meubels voor een leuke prijs.

Mooie meubels voor een leuke prijs. Snelle levering. Geen klachten.

De bestelling werd bezorgd door zeer...

De bestelling werd bezorgd door zeer vriendelijke bezorgers die alles netjes in de woonkamer hebben gezet.wat ik zeer prettig vond dat er nog gebeld werd dat ze binnen n half uur de bestelling kwamen bezorgen

Goede ervaring met mijn aankoop bij...

Goede ervaring met mijn aankoop bij Meubella. Op vragen wordt snel gereageerd en over de levering wordt je netjes op de hoogte gehouden. Minpunt zijn wel echt de handleidingen voor het in elkaar zetten. Onduidelijke afbeeldingen, Poolse taal. Ik hield viel dingen over en krijg bij 1 kast zelfs allemaal planken die er helemaal niet bij hoorden. Maar als de kasten uiteindelijk staan is het zeker de moeite waard!

Snelle levering en correct

Snelle levering, eenvoudige handleiding. Meubels zijn van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden in het algemeen.

review

Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit van de kast. Er zaten echter wel enkele foutjes in het plan om de kast in elkaar te steken, dit gaf de nodige frustraties. Misschien een tip voor de toekomst is met gekleurde labels werken zodat er een duidelijker onderscheid is tussen welke delen van de kast er bij elkaar horen.

Zowel de grijseiken tafel

Zowel de grijseiken tafel, als het buffet bevallen prima en staan leuk bij onze andere meubelen. De bestelling werd snel afgeleverd en wij zijn zeer tevreden.

De salontafel ziet er precies uit zoals...

De salontafel ziet er precies uit zoals op de foto, is van heel goede kwaliteit aan een zeer scherpe prijs. Werd ook netjes de dag na aankoop al geleverd. Alles prima in orde, ik ben er heel blij mee, dank jullie wel!

Tevreden!

Stoelen werden na bestelling snel geleverd en waren makkelijk te monteren. Verbeterpuntje zou de beschikbaarheid van producten kunnen zijn (het duurde 12 weken voor ik kon bestellen) en de verpakking van het product. De stoelen werden namelijk geleverd in een kartonnen doos die met tape bij elkaar gehouden werd. Echter toch vier sterren want de stoelen staan schitterend!

Aankoop dezelfde dag op kunnen halen

Aankoop dezelfde dag op kunnen halen. Alles liep lekker vlot. Tot nu toe geen klachten over de hoekbank.

Een bed van Meubella

Wij hebben een nieuw bed via meubella aangeschaft en een zij hebben het geleverd tot in de slaapkamer. Wij hadden snel een nieuw bed nodig en zij konden het binnen twee dagen leveren. De instructies waren heel duidelijk en de bouwkwaliteit was zeer goed voor de prijs.

Snel geleverd en hele mooie bank

Snel geleverd en hele mooie bank! Ze waren wel wat later de dag van levering maar er werd netjes gebeld.

snel en zeer netjes afgeleverd voldoet...

snel en zeer netjes afgeleverd voldoet aan de verwachting

Snel bezorgd en goede kwaliteit voor de prijs die je er voor betaald.

Eerst een TV/wandmeubel gekocht. Goede kwaliteit en alle planken waren genummerd. Daarna een ladenkast gekocht, hierbij waren de nummers niet allemaal meer op de planken bevestigd en het schuifmechanisme voor de laadjes kon niet uit elkaar. Dit maakte het in elkaar zetten iets lastiger. Verder helemaal tevreden, snel bezorgd en goede kwaliteit voor de prijs die je er voor betaald.

Uitstekende service

slechte kwaliteit kast geleverd gekregen

slechte kwaliteit kast geleverd gekregen

Goed Snelle en nette levering tot VOOR de drempel, zoals bekend was. Bank nu enkele weken in gebruik. Makelijk in elkaar te zetten door de beugels. Nog wel veel moeite gehad met de poten want er zijn geen voorgevormde gaten. Bank zit prima.

De hoekbank is keurig netjes afgeleverd...

De hoekbank is keurig netjes afgeleverd tot in de woonkamer op de door ons gekozen datum. We zijn er super blij mee!!!! Meubella krijgt van ons een dikke 10!!!!

Supeeeer

suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot