Supeeeer

suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper suuuper

Ben prima tevreden

Ben prima tevreden Heb jullie ook aan bevolen aan andere mensen Die interesse in nieuwe meubels hebben Groetjes

Goed geholpen en perfecte meubels

Goed geholpen en perfecte meubels

Fast delivery

Fast delivery, great furniture

Great experience

Great experience! The couch is comfortable and exactly like the photos from the webshop. The delivery was nice and fast. We are very happy.

Super snelle levering

Super snelle levering

Een prima after sale behandeling

Een prima after sale behandeling, bij telefonische informatie. Duidelijke handleiding, wel goed opletten de juiste nummers te gebruiken.

Service en kwaliteit

Zeer goeie service en prachtige kwaliteit. Ben zeer tevreden met mijn bankstel, kast en tafel

Prima webshop

Prima webshop. Duidelijk alle maten en materialen in de specificaties. Snelle en complete levering. Prijs/kwaiteit van materiaal meer dan goed. Wij bestellen zeker nog wel eens bij Meubella.

Had het groter verwacht

Had het groter verwacht. En moeilijk te monteren.

Snelle levering, mooi en degelijk materiaal

Snelle levering, degelijk materiaal, duidelijke handleiding. Ophangsysteem is vergevingsgezind want achteraf goed na te stellen. Hoogglans voorplaat ziet er perfect uit.

Aankoop tv meubel

Hallo, Heel tevreden...hebben zwevend tv meubel gekocht. Prijs kwaliteit ...uitstekend...levering..op tijd. Ben een tevreden klant nu,en zal in de toekomst zeker nog bestellen

Super fijn geholpen en meelevend...

Super fijn geholpen en meelevend personeel. We konden de bank meteen meenemen (op voorraad). Na een zeer slechte start met woonsquare in eindhoven (zeker niet aan te raden) naar meubella gegaan waar ze wel om de klanten geven.

Heel goede servis prachtig meubel en...

Heel goede servis prachtig meubel en heel korrect fijne aankoop

Makkelijk bestellen via de site

Makkelijk bestellen via de site, Levering periode volgens afspraak, keurig beschermend verpakt en de prijs kwaliteit verhouding is top.

Super prijs-kwaliteit!

prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed.

prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed.

Super tevreden

Super tevreden. Goede service van aankoop tot levering. Superblij met bank en salontafel.

Zeer tevreden!

Ik heb een besteld voor mijn dochter de kwaliteit is erg goed, levering en bezorging ook perfect en netjes optijd ik en mijn dochter zijn zeer tevreden !!

Hele leuke meubels besteld voor de...

Hele leuke meubels besteld voor de kamer van onze oudste zoon. Ze kwamen keurig aan, en waren ook goed in elkaar te zetten! Goede kwaliteit!

Past goed zit er goed uit

Past goed zit er goed uit

Belangrijkste panelen zoals het...

Belangrijkste panelen zoals het bovenpaneel en bodempaneel waren op de hoeken beschadigd.

Snelle levering, handleiding mag duidelijker

De levering was vlot en het meubel hangt inmiddels prachtig in de woonkamer. De handleiding was een hele kleine tekening die wat mij betreft wel wat duidelijker had gekund. Ook klopte het aantal meegeleverde schroeven niet, maar dat kon ik gemakkelijk oplossen met eigen materiaal.

Prima sevice

Prima sevice

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Mooie kwaliteit voor een goede prijs! Levering snel, goed verpakt. Ik zou zeker weer bij dit bedrijf bestellen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot