Goede webwinkel

Fijne klanten service. Bij een foutje met betrekking tot de levering werd dit snel en vakkundig opgelost. Leuke webwinkel en voor de prijzen goede kwaliteit meubels.

Prima bank en dito levering

Prima bank en dito levering

recomemded

great service, top quality furnitures for a reasonalbe price

Alle onderdelen waren keurig verpakt...

Alle onderdelen waren keurig verpakt ,alles klopte prima!zeer tevreden ,goede kwaliteit/prijs verhouding makkelijk om inelkaar te zetten ook voor een vrouw,ha ha ik ben er blij mee !groet Carin

2e bestelling en weer super tevreden...

2e bestelling en weer super tevreden qua prijs en kwaliteit is er heeeel weinig die hier aan kunnen tippen volgens mij.ook de service met te woord staan ga zo door toppp

Top service!

Goede communicatie en een correcte afhandeling! :)

Top. Super tevreden

Nu 2x wat besteld bij Meubella. Snelle service en hele goede prijs/kwaliteitverhouding. We zijn echt blij met de spullen. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Super mooie kwaliteit en hele snelle...

Super mooie kwaliteit en hele snelle levering

Easy shopping with meubella.nl

Easy shopping with meubella.nl Happy

Goed en netjes afgeleverd

Goed en netjes afgeleverd. Heel blij met de computerbureau.

Hoekbank Destiny

Heel erg blij met mijn hoekbank Destiny zwart. Makkelijk om in elkaar te zetten en af te nemen. Plus een geweldige service bij levering waarbij ze de bank 3 hoog moesten tillen (zonder probleem). Echt een aanrader!!

Snelle levering van de meubels

Snelle levering van de meubels. Bij het in elkaar zetten mistte we de onderkant van de lade van de tv meubel. Even gebeld en werd meteen opgestuurd. Top service!

gemakkelijk te monteren en prachtig...

gemakkelijk te monteren en prachtig aanbod

The TV Furniture I ordered was broken...

The TV Furniture I ordered was broken when I received it. Service - Just fine. Process - Just fine. Assistance- Just fine. Delivery - maybe the reason why it was broken.

Heel tevreden

Heel tevreden, mooie bank, snelle levering en een goede prijs

Super artikel

Prima afhandeling van de bestelling

Prima afhandeling van de bestelling! Vooral de bezorging verdiende een dikke pluim! Met veel attentie werd de boel neergezet

Heel tevreden van het product

Heel tevreden van het product, de sercive en de levering

Happy

Easy shopping with meubella.nl Happy

goede kwaliteit voor een lage prijs

Eerste bestelling was helemaal goed. Alle planken voor de kast hadden nummers en er zat een goede uitleg bij. De 2de kast waren de nummers van de planken gegaan, maar ondanks dat is het gelukt om de de kast in elkaar te zetten. Goede kwaliteit voor een hele goede prijs

snel geleverd bed is prima waren geen...

snel geleverd bed is prima waren geen mankementen

Supersnelle levering door vriendelijke...

Supersnelle levering door vriendelijke bezorgers! Keurig verpakt!

Toppie

Toppieperfect geleverd en hele aardige bezorging

Ik heb op 30 augustus in de avond mijn...

Ik heb op 30 augustus in de avond mijn bestelling gedaan, 31 aug kreeg ik te horen dat ik het 01aug kreeg. Mijn hart ging te keer na alle recenties gelezen te hebben, Wat zal er bij mij fout gaan?, want tussen 11:00-15:00 zou het bed geleverd worden. De koerier belt om 11:30, Vriendelijk brengt hij om 12:00 mijn bed zoals opgeschreven in 4 delen netjes waar het hoort. Grote goedafgesloten met plastic en kartonnen dozen, Nu denk ik Huh ik heb toch betaald voor het brengen van mijn spullen, waarom zet hij het dan ook niet in elkaar?. Ik ging op de site en volgde de stappen precies zoals geschreven, maar nu alleen met de spullen. Nog steeds heb ik zenuwen, straks is het een andere kleur of beschadigd!. Nee hoor alles was goed, ik heb als alleenstaande mama met dochter van 4 het bed opgebouwd, en wij waren er weg van. Misschien had ik geluk, maar hoe dan ook ik ben tevreden vanaf het begin tot het eind met de service van de ontvangen mails tot de koerier en het product (mijn topper is in vorm, lekker zacht en mooi). By the way, dit is mijn eerste grote aankoop online en ik ken niemand die ooit van Meubella heeft gekocht. Ik heb een Batavia Zwart 140x200. Dank je wel Team Meubella Groet, Anouskha

Super bedrijf goeie service en super...

Super bedrijf goeie service en super aardige mensenn

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot