Mooie kast, onduidelijke handleiding en ontbrekend materiaal.
Onlangs hebben wij de kledingkast Blake aangeschaft via Meubella.
Wij ontvingen 4 pakketten en het was lastig te zien welke plank nou welke was, geen plakkertjes met cijfers erop dus we moesten goed naar de gaten kijken in de planken en meten. De handleiding zat pas in pakket 4 tussen de planken in, dus dat vonden wij ook nogal onhandig want dan heb je echt alles openliggen. Wij gingen aan de slag met de kast maar toen wij alles aan het controleren waren met de handleiding erbij kwam wij erachter dat wij de helft van het installatiemateriaal misten. Aan de hand hiervan contact opgezocht met de klantenservice, deze zouden een nieuwe montage set toesturen (Er kon geen sorry of excuses vanaf). 4 werkdagen later kregen wij dan eindelijk de set in huis en konden wij weer verder aan de slag wat wel fijn was want al die tijd stond de halve kamer vol met planken. Nu konden wij dus weer verder gaan met de kast. De tijdsindicatie van 3 uur die is wel erg vrolijk, of Meubella gebruikt hier een andere handleiding voor want die van ons was zeer onduidelijk en er stonden een aantal fouten in wat voor de nodige frustratie zorgden. Wij hebben wel wat materiaal over maar hij staat gelukkig eindelijk. Helaas niet zonder slag en stoot, MAAR het is wel een mooie kast.