Fijne en duidelijke website, Snelle levering, fijne communicatie
Beste Ro, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
In december heb ik via Bol.com een tv-meubel van Meubella besteld. Helaas begon mijn ervaring wat teleurstellend: het tv-meubel van 188 cm breed boog zichtbaar zeer licht door nadat ik mijn 55 inch tv (ongeveer 23 kg) erop plaatste. Na contact met de klantenservice bleek dat het bovenblad slechts een draagvermogen had van 15 kg. Dit is een cruciaal gegeven dat helaas nergens werd vermeld, noch op Bol.com noch op de website van Meubella zelf. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice veranderde mijn ervaring echter volledig. Ik kon het meubel kosteloos retourneren, zelfs zonder de originele doos die inmiddels kapot was gegaan — ik mocht het zelf opnieuw verpakken. De klantenservice reageerde snel, professioneel en dacht uitstekend met mij mee om een vergelijkbaar tv-meubel te vinden dat wél het juiste draagvermogen had. Het oude meubel werd opgehaald door de chauffeurs, die tegelijkertijd het nieuwe meubel al bij zich hadden. Dit verliep soepel en efficiënt. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het nieuwe product en vooral met de manier waarop Meubella dit heeft opgelost. De klantenservice verdient hiervoor absoluut een pluim. Mijn enige, maar wel sterke aanbeveling: zorg ervoor dat alle relevante productinformatie, zoals draagvermogen, vooraf duidelijk en volledig wordt vermeld. Dat voorkomt teleurstelling en onnodige retouren.
Beste Jurjen, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het contact met de klantenservice en nieuwe tv meubel goed bevalt. Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team Meubella
Ordered Pepinos 2 tv stand. Impossible to get the doors to align properly, hinges are really bad quality. The hinge on one of the doors is loose and we can't get it tighter. We have also had to take another door off because it overlaps with the middle door and we can't get it to move. Screws and hinges are terrible. We will see if buying new hinges makes a difference. Delivery was quick. Price/quality is not a match to Ikea, too bad we couldn't find what we needed there.
Hi E, Thank you for sharing this with us. We're sorry to hear your experience wasn't as you'd hoped—that's certainly never our intention. We're happy to help and resolve this as quickly as possible. Could you please send us a message? We'll look into it right away. Sincerely, Team Meubella
Snelle levering. Top product.
Beste Eddy, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Na het inmekaar zetten van de meubel miste in 1 van de deuren de gaten voor de scharnieren. We moesten dus uitmeten waar we de schroeven die ik moest kopen om de scharnieren te plaatsen.
Beste, Dank voor je bericht. We begrijpen dat dit vervelend voor je is en dat had zeker anders moeten lopen. Als je even contact met ons opneemt, zoeken we het meteen voor je uit en zorgen we samen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Meubella
Fijn en snelle site. Makkelijk en veilig te betalen
Beste Dey, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt. Veel plezier ermee en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
Laat op de avond besteld, snel geleverd en een top service van de bezorger. Product is exact zoals omschreven en op de foto.
Beste Bas, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Een betrouwbaar bedrijf wat bereikbaar is en je vragen goed kan beantwoorden.
Beste Rienke, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Alle delen zyn. Niet genummerd .slechte constructie .en geen duidelijke tekeningen..
Mooie en overzichtelijke site. Duidelijke foto’s en beschrijving.
Bank besteld. De bank ziet er in principe prima uit echter elke keer als je gaat zitten of overeind gaat dan maakt de bank een raar geluid. Net of wordt er plastic los getrokken. Volgens het bedrijf komt dit door een laag vliseline die op de bank zit. En bij statische kleding zal dit dan ook zo blijven ( het geluid ). Mooi klaar mee. Ik zal hier niet weer een bank kopen.
Deuxième commande passée est toujours aussi content
Erg mooie kast, makkelijk in elkaar te zetten.
Beste Bas, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
In 2021 heb ik een TV-Meubel Flame - Zwart - 320 cm bij Meubella aangeschaft. Onlangs had ik ontdekt dat de folie los is gekomen van de deuren. Gezien dit uiteraard geen garantie is, heb ik contact met Meubella opgenomen met de vraag of zij deze deuren los konden leveren. Kreeg snel antwoord en de deuren zijn reeds zonder transportkosten geleverd. Super bedankt
Beste Dick, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Netjes geleverd. Levering goed te volgen. Goede verpakking om glasplaten heel over te laten komen. Super duidelijke handleiding.
Beste Hettie, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
...
Beste Nurettin, Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je ervaring niet is verlopen zoals je had gehoopt dat is natuurlijk nooit onze bedoeling. We helpen je graag verder en lossen het zo snel mogelijk met je op. Wil je ons even een bericht sturen? Dan kijken we er direct naar. Hartelijke groet, Team Meubella
Wij hebben hier een kledingkast besteld. Deze werd snel en netjes afgeleverd door vriendelijke bezorgers. De handige duidelijke handleiding hielp enorm met het eigenhandig in elkaar zitten van de kast. Al met al een top ervaring.
Beste Ronald, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Goede webshop, eenvoudig en supersnelle service
Beste Rob, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
I ordered a double bed. Positive note: fast delivery and very friendly customer service. Negative: everything else! One piece was missing, the instructions are not correct and incomplete, the pieces are not numbered. I had to drill several holes myself. The quality is terrible. Very thin and fragile material, the feet of the bed are so tiny I am afraid on sleeping on it. More expensive than Ikea and 10 time worse. I regret my order very much.
Hi Kevin, Thank you for your feedback about your order. We're glad to hear that the delivery and customer service were satisfactory. However, it's also important that the furniture you receive meets your expectations. You can always contact customer service so they can explore the options with you. Sincerely, Team Meubella
snelle service netjes afgeleverd
Beste Jan, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Ik heb een kledingkast en tv-meubel bij Meubella aangeschaft en ben over beiden heel tevreden. Kwalitatief goede meubels en ook de levering verliep beide keren keurig!
Beste Sharon, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Niet onder verwachting dus goed, zeer snelle levering
Beste Yassine, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het meubel goed bevalt. Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team Meubella
De Schuifdeurkast is van hoge kwaliteit en zeer stevig. Tekeningen bouwpakket zijn goed leesbaar.
Snel geleverd, precies zo als afgesproken
Beste Tineke, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Ondanks de drukke periode kast mooi op de gevraagde datum geleverd. Ook duidelijke handleiding voor het monteren van de kast. Zeer tevreden
Beste Sabine, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella