Verkeerde handleiding en onhandige/incomplete onderdelen

We hadden de kledingkast 'Blake' besteld; maar in de doos zat een handleiding voor de kast 'Bono' - wat een kledingkast is die daar op lijkt. Tijdens het bouwen zagen we dat wellicht 2-3 van de 18 foto's daadwerkelijk klopte. We waren bij iedere stap aan het twijfelen of we het wel goed deden. Tijdens de montage hebben we o.a. deze zaken ondervonden: - Schroefgaatjes zaten in de panelen op de verkeerde plek in vergelijking met de handleiding. - Onduidelijk aangegeven met welk onderdeel je bezig was (Onderkant? Bovenkant? Zeg jij het maar), het onderdeel werd pas een pagina of 2 later duidelijk. - Geen gaten overgelaten in de achterpanelen om de kast makkelijk in de muur te kunnen boren. - Incompleet bouwpakket, schroeven en pluggen waren niet meegeleverd om de kast in de muur vast te boren. Samengevat: een onhandig en onduidelijk product, wat de montage onnodig tijdrovend maakt. Daarom zou ik andere dit merk/product niet aanraden.

Goed & vlot gegaan

Had al eerder bij Meubella gekocht, ging weer soepel en goed, netjes bezorgd aardige bezorger..

Snel geleverd. Prachtige kast

Vitrinekast Storm is echt geweldig! In elkaar zetten vergt wel tijd en concentratie...

Fantastisch!

Hele mooie, unieke en kwalitatief goede producten, ik ben nog lang niet klaar met bestellen bij jullie! Want ik ben mijn huisje aan het inrichten. Wat ik wel echt ontzettend jammer vind en waarom ik geen 10 geef, is omdat jullie niet of niet goed met TSN Groen communiceren dat de spullen 1 trap omhoog zonder lift bezorgd moeten worden. Terwijl ik dit steeds wel netjes invul op jullie website die er ook specifiek naar vraagt. Dus bij een eerstvolgende bestelling ga ik jullie hierover bellen.

Precies wat op de site staat.

Ik was wat terughoudend om online te bestellen vanwege eerdere nare ervaringen met andere webshops, maar ik was erg verbaasd. De tv meubel is precies hoe het op de site staat. Erg mooi en kwaliteit ook niet slecht. Montage nam een beetje tijd, maar de prijs is erg goed. De kast past heel goed in onze woonkamer met onze andere meubels. Ik ben dus erg tevreden.

Mooie kast, veel bergruimte

Kast is mooi qua uiterlijk, monteren is goed te doen. Ik heb hem wel iets anders ingedeeld dan op de tekening, maar met een beetje handigheid is dat goed te doen. Voorzichtig met lamineerlaag, beschadigt vrij makkelijk. Nadeel: De hoeveelheid verpakkingsmateriaal is enorm, vooral tempex. Wordt een enorme bende en kost je een rit naar de lokale vuilstort. Nu hij eenmaal staat ben ik wel tevreden.

Snelle en goede service

Het is een mooi meubel alleen vind ik dat de handleiding beter kan. Het zou beter zijn geweest dat op elk onderdeel een cijfer of een letter stond zodat je weet welk schroefje moet gebruiken wat bij het onderdeel past.

Top kwaliteit en service!

Mooi stevig bed die makkelijk in elkaar te zetten is. Snelle levering, met een duidelijke tijd wanneer de levering plaats vindt. Hoef je niet de hele dag thuis te blijven. Een defect door eigen toedoen aan het bed wordt kosteloos hersteld door Meubella! Topservice waar vindt je dat nog?

Afhandeling en met name bezorgservice echt fantastisch

De 2 bezorgers, Ali en Alan, waren echt mega hulpvaardig. Heel erg gewaardeerd! Wat een toppers. Service een 10 Nog veel dank. Verder zeer tevreden met de aankoop vh bed.

Helemaal top.

Vriendelijke en behulpzame bezorgers .

Snelle levering kwaliteit goed

Het besteldewas precies wat ik wilde

Ik krijg mn bestelling al over n paar dagen da vind ik heel goed

In het verleden een hoekbank besteld bij meubella & een dressoir hele fijne klantcontact. Ook na je garantie periode staan ze je graag bij om met je mee te denken en eventueel een meubelmaker te sturen. Heel fijn, vandaag nieuwe buffetkast besteld bij hun. En binnenkort weer een nieuwe grote hoekbank als deze weer voorradig is. Bedankt voor de super fijne service die jullie bieden! Wij bevelen jullie zeker aan.

Planken waren beschadigd aangekomen paar dagen later nieuwe panelen binnen gekregen. Snelle service komen afspraken na ook met het slechte weer.

Slechte kwaliteit, veelst te duur

Goedkoopste IKEA meubels hebben nog betere kwaliteit dan dit.

Super mooie meubels

Mooie meubels, makkelijk betalen en snel duidelijkheid

Excellent

Good products selection and Hassel free experience

Mooie meubels, top kwaliteit en super snelle levering !

Zeer tevreden over meubella. Mooie meubels voor mooie prijzen Super snelle gratis levering door vriendelijke jonge mannen. Zeker een aanrader

Kwaliteit en prijs verhouding is uitstekend!

Kast is zeer onstabiel

Wij hadden de kast Ankara - Vitrinekast - Beige gekocht deze stond 2 dagen en toen opgevallen en was helemaal kapot.

Uitstekend!!

Heel mooie kast en was duidelijk uitgelegd om in elkaar te steken!! Top… super content. Alsook de levering was uitstekend!!

Echt meer dan tevreden over de kwaliteit en de service!

Mooie bank besteld en die werd netjes op tijd geleverd. De bezorgers brachten het boven zoals afgesproken. De kwaliteit is echt perfect en ben zeer tevreden over alles!

Ik heb aantal keren besteld bij Meubella en het is echt super! Prachtige meubels, goede service en snelle levering. Alles is top! Zojuist weer een meubel besteld!

Gebruiksvriendelijke webshop! Goede prijskwaliteit verhouding!

De website is duidelijk en stimuleert om verder te kijken. De tv meubel die ik heb besteld is van goed materiaal en komt overeen met onze verwachtingen. Ga zo door!!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot