Incompleet en slechte service

Nadat we keurig volgens afspraak ons wandmeubel hadden ontvangen zijn we na een verhuizing het wandmeubel in elkaar gaan zetten. Dit meubel bestond uit 3 dozen. Bij de eerste doos ontbrak een plank, hierover gebeld en na enige moeite zouden we de ontbrekende plank toegezonden krijgen, naar het nieuwe adres want inmiddels waren we verhuisd. Bij doos 2 ontbraken ook onderdelen, dit zou ook worden nagezonden. Dit is allemaal correct gebeurd. Echter bij doos 3 ontbrak ook een plank, ook deze zou worden na gezonden. Nu is tot 2 keer toe de ontbrekende plank uit doos 3 naar ons oude adres gestuurd, ondanks meerdere telefoontjes en bevestigngen dat ze echt het juiste adres hadden. Inmiddels zijn wij ruim een week verder en hebben we nog altijd niet ons wandmeubel compleet. Slechte service en slecht bedrijf. Een fout is menselijk maar in elke doos een onderdeel laten missen is ongelofelijk slecht en het dan ook nog eens niet of verkeerd naleveren.

Op 20 juni 2018 de Hoekbank Oriental

Op 20 juni 2018 de Hoekbank Oriental - Grijs - Wit gekocht bij meubella. Ik heb in het verleden een hoekbank gehad die 4 keer zo duur was als deze. Maar echt dit is echt een zeer goed bankstel. Enorm stevig en doet op geen enkel vlak onder aan de duurdere. Hij is zelfs in sommige opzichten beter. Het stoffen gedeelte pluist niet en voelt erg sterk aan en het leer is dan wel geen echt leer maar voelt ook zeer goed aan en is ook makkelijk schoon te maken. Met vier kinderen wordt het bankstel dan ook echt goed gebruikt. Ik kan dit bankstel echt aan een ieder aanraden die goede kwaliteit wilt voor een hele goede prijs. Ook de levering was trouwens erg goed. Ik hoop dat Meubella deze kwaliteit voor deze prijs kan blijven leveren zodat ook de mensen met een minder groot budget top kwaliteit in huis kunnen krijgen.

Incomplete levering en slechte service

Bij ieder geleverde kast ontbrak een onderdeel en de nalevering van de missende onderdelen werd tot 2 maal toe naar een onjuist adres gestuurd, ondanks meerdere verzoeken tot controle en beloftes dat het echt goed verstuurd zou worden. Het is onacceptabel dat 3 losse kasten ieder met missende onderdelen geleverd wordt en dat de herstel actie vervolgens herhaaldelijk mis gaat.

Snelle levering en zeker niet duur.

Snelle levering en zeker niet duur.

prachtige tafel gekocht prima verpak...

prachtige tafel gekocht prima verpakt dus niets beschadigd ben heel erg tevreden

Alles perfect afgehandeld van...

Alles perfect afgehandeld van bestelling tot levering. Prijs kwaliteit zeer tevreden van

The delivery was quick and on-time

The delivery was quick and on-time, communication was easy. The wardrobe we ordered look great, exactly the same as on the website. Pretty easy to build (we were only two persons). I recommend this company!

Niet alleen een groot assortiment, maar ook een grote klantvriendelijkheid!

Meubella is zeer geschikt voor mensen met een klein budget, maar ook kwaliteit willen. Ook is het zeer geschikt voor mensen met een groot budget en hoge kwaliteit. Deze winkel heeft voor iedereen iets. Echter, niet alleen de artikelen zijn top, maar ook het personeel is erg vriendelijk. Je wordt netjes gedag gewenst bij binnenkomst. Ook kan je gemakkelijk om hulp vragen. Zij nemen ruim de tijd om te luisteren naar je wensen, behoeftes en budget. Zij geven advies, eerlijke mening, maar ook zijn zij zeer deskundig. Al met al een laagdrempelige winkel waarbij niet alleen de meubels maar ook het personeel top zijn! Ik kom hier zeker vaker.

de service is goede alles correct...

de service is goede alles correct bezorgd ik ben er heel happy mee

Het was een vlotte levering maar bij...

Het was een vlotte levering maar bij nazicht was er een scheurtje in de stof.

Alles is naar wens verlopen!

Alles is naar wens verlopen!

Ik heb de bank keurig ontvangen maar...

Ik heb de bank keurig ontvangen maar heb nog niet uitgepakt.

Echt een aanrader om hier te kopen echt...

Echt een aanrader om hier te kopen echt top

Erg goede service

Erg goede service! stond in de mail dat ze de bank tot over de deur drempel brengen, maar de bezorgers hebben hem netjes in de huiskamer gebracht op de juiste plek! Top!

We hebben een boxspring gekocht bij...

We hebben een boxspring gekocht bij Meubella. Bestellen verliep eenvoudig . Goede communicatie en prima levering. Keurige bezorging. Zoals afgesproken. Alleen maar tevreden.

Snelle levering. De chauffeur hield ons zelfs op de hoogte dat ie er bijna was. Top! Als we weer iets nodig hebben dan weten we jullie weer te vinden. Dank jullie wel!

Uiterst tevreden over Meubella

Zeer snelle en correcte levering!

Its was goed en snel brengen

Its was goed en snel brengen

Gebruikt gemaakt van de bezorg dienst

Gebruikt gemaakt van de bezorg dienst. Deze waren op tijd. Alle spullen netjes verpakt binnengekregen zonder schade.

Nice Product

Nice Product! :) :) :) Mooi Bedden!

Vier eettafelstoelen gekocht

Vier eettafelstoelen gekocht. Prima snelle levering, geen kleine lettertjes�. Je krijgt wat je koopt. Zeer netjes afgeleverd.

Duidelijke info over producten en...

Duidelijke info over producten en levering. Bezorgers hebben de meubels netjes in de woonkamer gezet. Prijs kwaliteit verhouding is top

Very Good Service.

Very Good Service. The sofa I bought for my place is of good quality and the delivery was on time and very fast.

Verkeerde levering...

Wij hadden twee kasten besteld bij meubella en helaas was er wat mis gegaan met het in de vrachtwagen laden, wij kregen heel netjes een telefoontje dat ze onze kasten in de verkeerde wagen hadden geladen en niet op de afgesproken dag geleverd kon worden, er is toen per direct een nieuwe afspraak gemaakt en op die dag is alsnog de levering netjes gedaan. Helaas geen compensatie of zoiets dergelijks, alleen excuses.

Bestelling goed verlopen

Makkelijk in elkaar te zetten meubels en een mooi resultaat.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot