Goed product en eersteklas...

Goed product en eersteklas communicatie. Dom foutje van mezelf bij de montage werd telefonisch onmiddellijk recht gezet. Dank en tot een volgende keer!

Mooie producten voor een goede prijs

Mooie producten voor een goede prijs. Goede en duidelijke service. Onze bank heel snel en netjes geleverd. Goede communicatie en erg aardige en nette chauffeur. We hebben nog meer nodig en gaan dus zeker terug naar Meubella.

Good service i had a problem haved...

Good service i had a problem haved called meubella and they have fixed it with there transporter

Goeie service

Goeie service. Beantwoorden snel al je vragen en zijn heel aardig. En mooie producten goeie kwaliteit.

Maubella Top winkel super services en...

Maubella Top winkel super services en goed bezorging dankje maubella

Mooie prijs en snelle levering

Mooie prijs en snelle levering

Ben niet tevrede met pdp.

Ben niet tevrede met pdp.. Wordt mijn bestelling geleverd.. Moet ik naar beneden om mijn bestelling ophalen.. Er was wel lift aanwezig.. Slechte service

Personeel was telefonisch vriendelijk...

Personeel was telefonisch vriendelijk en duidelijk aan de lijn. Duidelijk uit leg betreft betalings mogelijkheden. Bezorgen was ook vriendelijk

TOP!!!!

Simpele zaak met heel veel mooie spullen, vriendelijk ter woord gestaan, Wat ze beloven doen ze ook en de levering keurig netjes verzorgd en compleet, kortom een echte aanrader, TOP !!!!!@

Zeker aanbevolen Meubella

Hoi ik ben Theo uit Rotterdam, ik kanMeubella aanbevelen, vriendelijk personeel, en zeer goed geholpen, ook de levering van de meubels op tijd binnen gekregen, het zou een week of acht gaan duren maar ik kreeg ze al binnen drie weken, het bezorgen was ook prima geregeld, vriendelijke jongens die al de meubels netjes en voorzichtig voor je binnen zetten, ik kan niet anders zeggen dan een goed bedrijf, dat bedrijf zal ik andere mensen zeker aanbevelen.... Helemaal toppie... Grtjs Theo uit Rotterdam

Snelle goede service

Snelle goede service! Mijn mooie eettafel was snel besteld en snel bezorgd!

Prima bank voor die prijs

Prima bank voor die prijs Afgeleverd volgens afspraak

Goede aflevering

Goede aflevering, tot in huis 4 hoog geleverd. Meubels zijn wat lastig in elkaar te zetten, aanwijzingen zijn niet altijd even duidelijk. Maar eenmaal in elkaar zijn het mooie, nette meubels voor niet veel geld. Ideaal voor starters.

Een geweldige webshop met veel keuze

Een geweldige webshop met veel keuze, alleen zijn de levertijden best wel lang.

Erg tevreden over meubella

Erg tevreden over meubella

Heel goed :)

Ik vindt het goed :)

Super shop

Mooie spullen, duidelijke website en heel snel geleverd!!super!!

mooi meubels voor weinig geld en snel...

mooi meubels voor weinig geld en snel geleverd

Super mooie hoogglans tv meubel...

Super mooie hoogglans tv meubel besteld! Nette stevige kast.

Tot nu toe al paar x wat besteld en dat...

Tot nu toe al paar x wat besteld en dat gaat prima. Ook bij klantenservice kreeg ik laatst een goede klantervaring. Ophanging van 1 van de dressiors was stuk. Deze werd gratis binnen 2 dagen bezorgd!

Ging prima. Alleen de bezorger was erg onvriendelijk.

Zeer snelle levering en hele aardige...

Zeer snelle levering en hele aardige personeel zowel telefonisch als de persoon die het heeft geleverd. Top

Geen enkel probleem

Geen enkel probleem

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit, ingewikkelde intructies, meubel die niet op maat is, en die niet eens inelkaar komt omdat, ik alles al had uitgepakt kon ik het niet meer retouren zonde voor mijn geld.

Uitstekend geregeld!

Alles was goed geregeld! Met name de planning die door Bo is gedaan! De chauffeur was er erg vroeg en de spullen waren goed in orde! Bedankt voor de goede service

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot