Nice and clear

Nice and clear, user-friendly website. Easy to place and complete an order in few steps. Nice products!

Alle bestellingen op tijd verzorgd top.

Alle bestellingen op tijd verzorgd top.

Het bed was simpel in elkaar te zetten en ziet er prima uit, ook is het gigantisch stevig. Ik ben er enorm blij mee

Perfect. Alles volgens afspraak. En een mooi handige tv meubel.

Snelle levering, houdt zich aan de afspraken. Mooie meubels!

Goede prijs/kwaliteitverhouding, bezorging minder

Snel geleverd. Prijs-kwaliteit is top. Alleen jammer dat de bezorger de eettafel en tv meubel in de tuin heeft neergelegd en weggelopen is. In de middag zag ik pas dat er allerlei pakketten waren achtergelaten in de tuin. Voor hetzelfde geld was het meegenomen door iemand.

prima webside

prima webside super levering zeer vriendelijke bezorgers. voor herhaling vatbaar

Meubelland heeft goede producten met...

Meubelland heeft goede producten met goede prijzen, een makkelijke bestel proces en tijdig levering. Ik ben hartstikke tevreden met de bank! Geen klachten

Het is kooi super blij met mijn...

Het is kooi super blij met mijn besteling heb hey op tijd gekregen.. toppie!

Makkelijke site

Makkelijke site, vandaag besteld en morgen in huis (indien voorradig). Leuke, moderne bank met een knusse uitstraling. Ik ben er helemaal happy mee. Gewoon top! Je krijgt veel voor weinig geld!

Snelle levering en mooie...

Snelle levering en mooie prijs/kwaliteit verhouding!

Dit bedrijf is supercorrect

Dit bedrijf is supercorrect, snel en hebben voor leuke produkten..

Super snel en vlot verlopen.

Super snel en vlot verlopen. Alles was in orde

Mooie hoekbank gekocht Telefooniers contact er over gehad Vriendelijke geholpen stuurde zelfs fotos voor de kleur in het dag licht Snel geleverd Kort om super zaak

Goede service en goede levering.

Goede service en goede levering. Ben erg tevreden

scherpe prijzen en op tijd thuis...

scherpe prijzen en op tijd thuis gekregen. Mooie spullen.

Meubella Hoekbank Destiny

Optijd geleverd aan huis zoals aangekondigd, goede communicatie en natuurlijk een prachtige bank geleverd gekregen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering, top kwaliteit, aardige bezorgers, kwartier voor bezorging wordt je gebeld door de bezorgers, prima prijzen. Kortom, heel blij met mijn hoekbank!!

Goede service. Duidelijke communicatie wanneer de bezorger komt. Vriendelijke dame aan de lijn gehad toen ik vragen had tijdens de bestelling.

Nieuw bed voor dochter gekocht

Nieuw bed voor dochter gekocht. Gekozen bed was in voorraad en werd zoals beloofd keurig op tijd geleverd. Niks mis mee.

Geweldig!

Boxspring bed besteld. De volgende dag al geleverd door 2 zeer vriendelijke heren. Het bed is geweldig mooi en ik slaap weer heerlijk!

Mooie kwaliteit en goede prijs!

Mooie kwaliteit en goede prijs!

Goeie service tv meubel werd heel snel geleverd.

Goeie service tv meubel werd heel snel geleverd ook belde de verkoper of ik toevallig thuis was omdat die al in de buurt was kwaliteit van tv meubel is ook super mooi stevig. Mvg Dylan vlachos

Quick Delivery

Quick Delivery Good product likes a introduction

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Wandmeubel besteld. Snel bezorgd. Opengemaakt om in elkaar te zetten. Tijdens het monteren bleek dat de witte delen die hoogglans wit moesten zijn mat wit waren. Dag erna gebeld en gemaild. Fotos gestuurd. Meubella blijft volhouden dat ze hoogglans wit zijn! Er is geen glans op te bekennen. Op de uitleg en de verpakking staat bovendien een andere titel van de kast dan we besteld hadden. Het is gewoon de verkeerde kast. Zojuist weer gebeld. Aangegeven dat als ze de witte delen niet willen omruilen voor echte hoogglans delen, we de kast niet willen hebben en ee hem willen terugsturen. Nu geeft men aan dat als de kast (deels) gemonteerd is ze hem niet kunnen terugnemen! Dat staat nergens in de retourvoorwaarden op de website. Wordt vervolgd maar het lijkt er op dat we onze rechtsbijstand verzekering moeten gaan inschakelen. Zeer slechte service. Niet kopen hier!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot