Heel mooi de stoelen voor een...

Heel mooi de stoelen voor een aantrekkelijke prijs, een stoel was een beetje slordig bij de naad, maar die werd snel gratis omgeruild. Echt super! Mocht ik weer iets nodig hebben ga ik eerst hier kijken zeker een tevreden klant!

Goede levering!

Goede levering!! Duidelijke handleiding, binnen anderhalf uur in mijn eentje het hele bed in elkaar. (Bed George) Dochter helemaal blij met haar nieuwe bed

Snelle levering Gemakkelijk in mekaar te steken

Snel geleverd. Alles was compleet

Kast en bank besteld prachtig...

Kast en bank besteld prachtig levertijd, Mooie en kwalitatieve meubelen. Top

Keurige levering

Keurige levering

De bezorgers brachten met plezier mijn...

De bezorgers brachten met plezier mijn bank naar boven. Goede uitleg of retour mogelijkheden. Heel erg tevreden over deze bank, groot zacht goed comfort. Slaap meer op de bank dan in mijn bed nu!!!

Mooie meubelen voor prima prijs.

Ik had nooit gedacht dat de meubelen zo mooi en goed afgewerkt zouden zijn. Voor deze prijs kan je echt geen bult vallen. Beetje moeilijk in elkaar te zetten maar voor deze prijs doe je het graag. Top!!!!

Goed service.

Goed service.

Tvkast

Na enige weken kreeg ik keurig bericht dat het gewenste weer op voorraad was. Bestelling geplaatst en keurig op tijd afgeleverd. Helemaal toppie

zeer mooie meubels voor de prijs kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering, de meubels zijn makkelijk in elkaar te zetten. De handleiding is zo duidelijk dat het een koud kunstje is. De meubels zien er heel mooi uit en voldoen aan mijn verwachting.

Hele goede service netjes geleverd...

Hele goede service netjes geleverd super mooie stoelen zitten heel lekker heel erg blij mee

Heb alle meubels gekocht bij meubella. En ben zeer tevreden

prachtig bed voor een mooie prijs.

prachtig bed voor een mooie prijs.

Alles netjes geleverd.

Alles netjes geleverd. Probleem gehad met geleiders van de laatjes echter goed opgelost. Voor 575.- euro (met bezorgen) ben ik zeer tevreden. En even voor de huilebalken.......ja het is geen top kwaliteit maar voor deze prijs mag je ABSOLUUT NIET KLAGEN!!!! Ik ben tevreden.

Goede service, prima levering, betaalbaar

Jammer

Wij hadden verwacht dat de gehele dressoir hoogglans was. Maar toen we hem uitpakte bleek dat alleen de deuren te zijn. (Helaas!) De salontafel schoongemaakt (doekje) en zit gelijk helemaal onder de krassen! Geen idee wat voor hoogglans materiaal het is, maar onze tv-meubel komt bij de Jysk vandaan en die is nog steeds perfect hoogglans... terwijl jullie een heel stuk duurder zijn had ik wel verwacht dat de kwaliteit mooier & nog beter zou zijn. Maar helaas. De bank daarin tegen is schitterend!! Helemaal verliefd op, zit heerlijk. Maar geen idee of er een tweede keer komt voor de overige meubels.

Super en snelle leveringen

Super en snelle leveringen! Meubella echt een aanrader.

Gewoon goed geholpen

Gewoon goed geholpen

Wandmeubel aangeschaft bij meubella

Wandmeubel aangeschaft bij meubella. Deze is goed aangekomen. Ook de beschrijving om de wandmeubel in elkaar te zetten is duidelijk. Staat nu een mooie meubel in onze kamer! !

Goede service! Beldde onderweg na je toe om te vertrellen wanneer ze bij je zijn.

Goed site en meubelen zijn goed kaliteit maar de handleidingen kwamen niet overeen

super service

super service Alles netjes op tijd geleverd, bank orientel gekocht. Makkelijk op te zetten. En kastje silverlight, mooi tv kast. prijs/kwaliteit is erg goed,

Ben tevreden met de afhandeling van mijn bestelling. Het mag alleen iets duidelijker aangegeven worden welke deel vd boxspring links en welke rechts is. Als deze verkeerd staat past het hoofdbord er namelijk niet op. Ik slaap heerlijk

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot