Super goed zit het bankstel

Super goed zit het bankstel

Snelle leveringen bellen vooraf half...

Snelle leveringen bellen vooraf half uurtje voordat ze arriveren en qua prijs qualiteit goede verhouding

we hebben er een hele mooie kast van

we hebben er een hele mooie kast van

Goede, zeer klantvriendelijke service tegen scherpe prijzen!

Goede, zeer (klant)vriendelijke sevice tegen transparante no-nonsense voorwaarden. De meubels zijn goed van kwaliteit en scherp geprijsd. We hebben zowel in de webshop als in de winkel gekocht en de service is gewoon top! Een aanrader!

Super bedrijf, top SERVICE! En waarom? Had een tv meubel besteld, snelle levering en op de afgesproken datum. Helaas door onze eigen toedoen schade gemaakt op het meubel tijdens het inelkaar zetten. Schade gemaakt op het hout aan de voorkant. Volgende dag gebeld en de situatie uitgelegd, voorgesteld om de schade zelf te betalen. De medewerker boodt aan om kosteloos een nieuwe frame te verzenden, en... de volgende dag in huis! Top gerelegd, wij bestellen zeker nogmaals!

De beste!!!!

De beste!!!!

Snelle levering.....perfecte...

Snelle levering.....perfecte service.....

Goed gelever

Goed gelever

lekker winkelen vanuit je stoel en...

lekker winkelen vanuit je stoel en goede vlotte service

Snel geleverd. Goed product met duidelijke handleiding.

Kwalitatief slechte bankstel

Kwalitatief slechte bankstel. Er komen gelijk vingervlekken op zodra je er met je handen en vingers op komt. Levering was ook 2 maal fout gegaan en de 3e keer was het eindelijk goed. De opening van mijn zaak was hierdoor een week uitgesteld.

Fantastische ervaring

Fantastische ervaring. Goede kwaliteit meubels, snelle levertijd. Komen afspraken netjes na. Ga zo door mannen!

Meubel in orde, levering niet

Meubel was in orde maar levering naar Belgie liep alles behalve vlot

snelle levering en geweldig materiaal

snelle levering en geweldig materiaal, niet het idee dat bij aanraking het uit elkaar valt, lekker stevig

Pakket werd netjes naar binnen...

Pakket werd netjes naar binnen gebracht, maar de meubels in elkaar zetten was een drama. Planken zijn niet genummerd en sommige stappen staan niet opgeschreven. Nu het eenmaal staat wel super blij mee!

Wij zijn erg tevreden met ons meubels

Wij zijn erg tevreden met ons meubels, hebben n brand gehad meubels waren vrijwel onbeschadigd. Hebben nu voor de tweede x weer onze meubels bij meubella gehaald, en dit x nog meer. Echte topmeubels.

Hoekbank Destiny

snel en goed bezorgd. prima service. En de bank zit nog fijn ook.

Incompleet.

Pakket niet compleet geleverd gekregen . Na telefonische overleg of we wel of niet een tegemoed koming konden krijgen gezien het feit we de oude tv meubel al uit elkaar hadden en alle platen om het in elkaar te zetten al door de woonkamer hadden liggen kon dat niet maar werden de ontbrekende stukken wel opgestuurd . 5 dagen later kregen wij 1 plaatje van de achterwand I. P.V 3 platen zeer vervelend met 3 rond rennende kinderen hebben wij besloten het tv meubel toch op de hangen maar dan helaas incompleet.

Zeer tevreden! Snelle levering en uitstekende producten.

Een 3 meter zwevend hoogglans tv...

Een 3 meter zwevend hoogglans tv meubel,voor deze prijs is gewoon goed, perfect systeem voor de muurbevestiging, tevreden

Bank is met een kleine scheur geleverd

Bank is met een kleine scheur geleverd. Ondanks een duidelijke foto waarbij je kunt uitvergroten. Niets verder gehoord erover alleen of ik meer fotos wilde toesturen. De bank zelf zit comfortabel

Alles prima

Alles prima! Aanrader

Recomendation

Strongly recommended. Very quick service, delivery on time and a good quality product.

meubels zien er goed uit

meubels zien er goed uit kleding kast had schade maar zit aan de binnenkant is niet zichtbaar de opbouw instructie kan duidelijker

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot