Nette en snelle levering en het product...

Nette en snelle levering en het product is makkelijk te monteren.

Zeer tevreden over het bed

Zeer tevreden over het bed. Alleen jammer dat de topper verschuift. Maar verder dik tevreden.

In de winkel geweest helemaal showroom...

In de winkel geweest helemaal weg van deze showroom uiteindelijk een bank besteld heel blij mee ga zo door !!

Goede service !!

Goede service !! Beda

Slechtste service ooit !

Levering werd vier keer uitgesteld op het laatste nippertje. Uiteindelijk toch geleverd doch vrijwel alle dozen (20 stuks in totaal) vertoonden beschadigingen. 1 doos uitgepakt en inderdaad beschadigd. Ik vermoed dat niet Meubella verantwoordelijk is maar wel hun transportdienst (DYNALOGIC). We hebben de zending dus niet aanvaard en hopen op een snelle terugbetaling. Nooit meer Meubella

Keurige bezorger ook!

Keurige bezorger ook!

bezorgen was netjes op tijd en heel...

bezorgen was netjes op tijd en heel goed afgeleverd

Tevreden met zwart lederen nachtkastjes

Ik heb twee zwart lederen nachtkastjes gekocht bij Meubella. Op internet een prijsvergelijking gedaan. Verbazingwekkend hoeveel geld er wordt gevraagd voor een nachtkastje. Qua uitstraling is het een mooi kastje. Het is niet een enorm stevig kastje, maar voor de prijs boven verwachting. Dus ik ben tevreden! Bezorging was op de afgesproken datum, dus prima!

Mooie meubels en goede service

Mooie meubels en goede service. Ik had vragen over de levering en wou wat dingen veranderen werd top geholpen aan de telefoon!

Zeer duidelijk en snel ook prijs/...

Zeer duidelijk en snel ook prijs/ kwaliteit erg goed over te spreken. 1 min puntje is dat je geen bezorg tijd kan bespreken ivm werk is niet altijd iedereen beschikbaar op het door meubella bepaalde moment thuis te zijn.

Top Service!

Kreeg zelfs een belletje toen de bezorger aan de deur stond. Was 10min voor me rijden en wachten was geen probleem. Top service!

Levering + kleine fabrieksfout

Het product kon eerder geleverd worden,maar ze reden mijn adres voorbij en dan terug om te bezorgen. Bestelling was helemaal bedolven onder een soort zwart spul (een soort verf)

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Onze ervaring met Meubella.nl is uitstekend! De site is duidelijk en het is makkelijk een bestelling te doen. De assortimentskeuze is groot en de prijzen zijn gunstig. Meubella.nl komt afspraken na, goederen worden snel geleverd en mooi dat de koerier te volgen is, waarbij aangegeven wordt hoeveel adressen er nog voor jou aan de beurt zijn. De stoelen die wij besteld hebben zitten goed en staan mooi bij de eettafel, de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Een meer dan tevreden klant :-)

Doen wat er is afgesproken

Alles goed verpakt, zoals afgesproken geleverd. Precies wat je mag verwachten

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, normale verzendkosten, tevreden!

Perfect snel geleverd

Prachtig spul en snel geleverd

Prachtig spul en snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit voor...

Snelle levering en goede kwaliteit voor een zeer goede prijs!

Parfait !

Tout a ete parfait ! Nhesitez pas a commande. Service fiable et rapide !!

4 sterren

4 sterren Hartstikke mooie spullen erg blij mee alleen vind ik dat de mail communicatie wel wat sneller kan maar voor de rest dikke duim

Wij zij zeer tevreden!

Wij zij zeer tevreden!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Lage prijs. Goede Service. Netjest bezorgd.

Koop GEEN bank bij Meubella

Mocht u een bank willen kopen, koop dan NIET bij Meubella! Leg je bijna euro1000 neer, dan denk je toch wel een beetje kwaliteit te hebben. De bank heb ik nog geen twee maand in huis, de veren zijn van onderen al gesprongen en nu is hij doorgezakt, en zo zwaar weeg ik nou ook weer niet. Het stof slobbert overal al na een paar keer zitten. Helaas lees ik nu pas dat meer mensen niet tevreden zijn. Nooit meer Meubella!!

Snel geleverd en goede service

Snel geleverd en goede service

Zeer tevreden mooie tvmeubel en...

Zeer tevreden mooie tvmeubel en kledingkast het is op tijd geleverd dank jullie wel

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot