super snelle levering en de zetel die...

super snelle levering en de zetel die we hadden besteld super kwaliteit voor een kleine prijs !

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd.

meubella furniture

meubella furniture very fast delivery , trustworthy drivers. very nice and rubuste furniture. very sharply priced for this beautiful furniture of good quality.

Heel mooi muebelles

Heel mooi muebelles

Supertevreden

Supertevreden over de hele lijn. Snelle levering, fantastische prijs voor een fantastisch bed, nog nooit zo goed geslapen als in dit nieuwe bed.

Snelle levering lekker goedkoop goede kwaliteit

Alles naar wens van bestelling tot aan...

Alles naar wens van bestelling tot aan de aflevering van het pakket!! Een prima bedrijf!

Mooie meubels!

Mooie meubels die goed in elkaar te zetten zijn door duidelijke beschrijving. Meubels hebben een hoge afwerking. Erg blij mee.

Excelent!

Excellent! Good customer service & great price

Good quality

Product was super snel geleverd en net zo mooi als op de afbeeldingen van de site!

Meubella is een aanrader!!!!

Goede service.. snelle levering.. meubels van goede kwaliteit gezien de zeer redelijke prijzen. Heb hier mijn gehele woonkamer interieur aangeschaft

Goede kwaliteit van meubelen

Goede kwaliteit van meubelen, netjes op de beloofde tijd bezorgd. Enkel de montage handleiding zou duidelijker mogen.

Niet blijme want ik had eettafel met...

Niet blijme want ik had eettafel met stoelen besteld ze hebben eettafel zondere stoelen besteld . Wat jammer

Snel bezorging, top product voor een betaalbare prijs. Top

snelle bezorging vriendelijke bezorgers...

snelle bezorging vriendelijke bezorgers helemaal goed

Super Boxspring!

Ik ben super blij met mijn boxspring van Meubella! Ook heb ik contact gehad met Elke om te vragen of de Boxspring wat later bezorgd kon worden en dat was geen enkel probleem. De producten die zijn afgebeeld op de website zijn 3D fotos dus ik was best wel benieuwd of het een beetje overeen kwam met de realiteit en gelukkig was dat zo.

TV meubel is als verwacht

TV meubel is als verwacht. gebruiksaanwijzing om hem in elkaar te zetten is niet zo duidelijk.

Al 2 kasten besteld en nu worden morgen...

Al 2 kasten besteld en nu worden morgen mijn 4 stoelen geleverd! Heel erg tevreden, goede kwaliteit!

Ik vind dize winkel goed.

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe...

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe bank goeie service en als er wat is kan je ze altijd bereiken

Makkelijk besteld. Snel geleverd niks op aan te merken

Levering

Levering en service is goed.

Ik ben zeer tevreden.snelle levering.en...

Ik ben zeer tevreden.snelle levering.en belangrijk goedkoop en kwaliteit.ik zou iedereen aanraden om bij meubella te kopen.

Mooie meubels voor een mooie prijs

Zeer snelle levering, goed verpakt, dit is mijn tweede product aankoop bij Meubella en ik ben weer dik tevreden!

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, en extra service verleend door meubella

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot