Goed geholpen keurig te woord gestaan

Goed geholpen keurig te woord gestaan

Alles is top afgeleverd echt top niks...

Alles is top afgeleverd echt top niks beschadigt top

Correcte levering

Correcte levering en het meubelstuk is zoals op foto. Alle onderdelen waren volledig en zeerduidelijke instructies om het meubelstuk in mekaar te steken. Prima.

Hele mooie kwaliteit meubels voor een...

Hele mooie kwaliteit meubels voor een mooie prijs. Ben heel erg blij net mijn aankoop!

Snelle en betrouwbare levering

Snelle en betrouwbare levering. Meubel is helemaal naar wens.

UItstekende service

Bestelling leek in eerste instantie niet op afspraak geleverd te worden door het transport bedrijf,Meubella heeft uiteindelijk ervoor zelf voor gezorgd dat de bank dezelfde dag en op tijd geleverd werd. Hulde.

Goed snel en mooi

Goed snel en mooi

Zeer goed en snel geleverd

Zeer goed en snel geleverd, maar jammer dat jullie de meubels niet in elkaar zetten (ook niet te betaling ) voor de rest super goed

Zeer tevreden, snelle bezorging, goede prijs kwaliteits verhouding

Echt een top service. Hele snelle levering! De bank is prachtig. Heb hem online besteld zonder erop te zitten. Beetje aan de harde kant maar dan had ik hem eerst moeten testen.

Makkelijke site

Makkelijke site, snelle levering. De kwaliteit van de onderdelen waren minder..

Hoekbank Alvida - Beige - Wit - Rechts - Leer - Stof

Snel geleverd Makkelijk gemonteerd Goede kwaliteit

ik heb een tv meubel bij jullie...

ik heb een tv meubel bij jullie gekocht. Wat een ramp ! Ik heb jullie meerdere malen moeten bellen , omdat er een bepaalde schroef er niet bij was, en omdat de eikenhouten pootjes niet genoeg waren door geboord. Ik heb 4 dagen erover moeten doen , om het meubel in elkaar te zetten ! Ik heb artrose, en de poten verder door te boren heeft mij heel veel moeite gekost! En de beschrijving was ook zeer zeker niet duidelijk ! ik kon een schroef en pootjes opnieuw bestellen, maar dit zou enkele weken duren. Dus nee, ik bestel nooit meer iets via Meubella.

Netjes te woord gestaan en op tijd...

Netjes te woord gestaan en op tijd geleverd.

Online besteld, lage verwachting, maar zeer tevreden.

We hebben een bank online besteld zonder hem uberhaupt te zien. Voor het geld wat we hebben betaald zijn we zeer verbaasd over wat we kregen. Een hele mooie bank die perfect in onze woonkamer staat. Ook de bezorging ging snel en goed en was niet duur.

Not nice to be notice the day before...

Not nice to be notice the day before about arrival time and the customer has to pay a second delivery if cannot be at home, with one day notice

Niet tevreden van service

- Niet tevreden van service. - Levering niet vlot verlopen. - Geen inspanning gedaan om meubelen binnen te brengen. - Zetel van matige kwaliteit, we horen altijd gekraak binnenin de zetel.

Welterusten!

Ik slaap zo lekker! Het kostte veel moeite om het bed boven te krijgen, maar eenmaal in elkaar gezet(wat echt makkelijk was) hebben wij lekker geslapen!

alles naar wens

alles naar wens

Ruime keuze en een mooie prijs. Prima service!

Prima servise

Prima servise

goede bank stof is ook sterk arm...

goede bank stof is ook sterk arm leuning is alleen wat laag verder een goede bank

Mooi dressoir uitstekend geleverd en duidelijke beschrijving om in elkaar te zetten

Ik ben heel teverden over de bankstel. De service was oon klantvriendelijk . Top

Prima bank en Goede service !

Prima bank en Goede service !

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot