Keurig Ingepakt geleverd

Keurig Ingepakt geleverd. Handig telefonisch kontakt voor levering

Heel fijn dat er voor deze bedragen...

Heel fijn dat er voor deze bedragen zoveel keus is, meer had ik gewoon niet te besteden en nu heb ik toch iets wat leuk staat

De besparing is echt goed

De besparing is echt goed

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Prima prijs-kwaliteit verhouding. De afspraken werden nagekomen en mijn bank netjes afgeleverd door vriendelijk en hulpvaardig personeel

Mooi op tijd met levering. nette meubels voor die prijs.

het tafeltje kwam via de post met een...

het tafeltje kwam via de post met een deukje binnen

Zeer tevreden bestelling op afgesproken...

Zeer tevreden bestelling op afgesproken tijd bezorgd.

Goede levering

Goede levering, netjes afgeleverd met extra bescherming op de hoeken. Wel jammer dat er in de deurtjes geen gaatjes zaten voor de scharnieren te bevestigen. Deze gaatjes zelf maken is nogal lastig omdat de deurtjes glad zijn.

Zeer klantvriendelijke medewerkers en...

Zeer klantvriendelijke medewerkers en prijskwalitatieve meubels!

Slechte levering

Ik vind de zetel perfect maar jammer genoeg was de levering echt slecht ik vond de mensen niet echt vriendelijk en ze hebben met mijn zetel zitten slepen want ze konden hem zelfs niet dragen ! Echt jammer

Snelle levering, en keurig aan de afspraak gehouden betreft het op de hoogte brengen bij binnengekomen artikelen, nadat bleek dat deze niet meer voorradig waren. Er is enkel niets niet helemaal goed gegaan met de datum van de levering. Ik had deze zo lang mogelijk uitgesteld. Meubella bracht mij echter de volgende dag al een bezoek. #betervroegdannooit

alles was super en de bestelling was...

alles was super en de bestelling was snel gelevert bedankt gr m leermakers

Goede firma

Prima firma, de producten komen op de juiste afgeleverde tijd en goed verpakt, Ook het bestelde product is wat men besteld heeft. Zal in de toekomst zeker nog wel eens wat bestellen! Kan anderen deze fa. Zeker aanraden!

Snelle levering ,vriendelijke bezorgers...

Snelle levering ,vriendelijke bezorgers en snel en makkelijk de bank zelf inelkaar kunnen zetten.

Super! De service is perfect, de eetkamerstoelen waren de volgende dag al in huis en ze bevallen erg goed. Zeer tevreden!

Prima gedaan!

Prima gedaan!

Geweldig !

Snelle levering, goed verpakt, gemakkelijk in elkaar te zetten door duidelijke handleiding. Kwaliteit is ook super

Goede levering en afgmhandeling

Nadat ons bankstel op voorraad was direct en netjes geleverd zoals afgesproken. Bankstel is in goed staat afgeleverd.

Super tevreden.

Super tevreden. Keurig ingepakt en prachtige bank geleverd.

Vrijdag besteld en maandag in huis

Vrijdag besteld en maandag in huis. Alles volgens afspraak

Snel geleverd ,pakket makkelijk te...

Snel geleverd ,pakket makkelijk te traceren zo dat je weet hoe laat je pakket komt ,wandmeudel zelf is prachtig makkelijk in elkaar te zetten

Prijs-kwaliteit heel goed

Prijs-kwaliteit heel goed Levering correct

top service

top service alles verliep vlekkeloos

goede bank voor een goede prijs

goede bank voor een goede prijs. snel geregeld

De bank werd vrij snel geleverend maar kwaliteit laat te wensen over. Ook wordt klacht niet behandeld.

De bank werd vrij snel geleverend. Op het eerste gezicht een mooie strakken bank en mooie stof. Echter bleek de bank een vlek te hebben. Ook kon ik de hoekgedeelte niet vastmaken aan de lounche deel van de bank. Tijdens het in gebruik nemen, blijkt de bank steeds makkelijk te verschuiven waardoor ik elke dag de bank weer terug moet zetten op zijn plek. Nadat ik een email gestuurd had naar Meubella, vernam ik niets meer van dit bedrijf. Nu blijkt dat de hoofdleuning een defect heeft omdat de bank met goedkoop matriaal gemaakt is.Ben een beetje moedeloos om hun te benaderen omdst ik maar geen of late responce krijg.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot