Snelle service goede kwaliteit en prijs.

Snelle service goede kwaliteit en prijs.

bank besteld en tevreden

Bank is op gewenste dag geleverd en zeer tevreden met de aankoop en moet erbij zeggen bank is goed ingepakt afgeleverd goeie service

snelle levering voor een mooie prijs top

snelle levering voor een mooie prijs top

Zeer goed en mooi product alleen...

Zeer goed en mooi product alleen handleiding kan veel beter b.v kastjes met verschillende scharnieren zou wat tekst bijgevoegd moeten worden. Daardoor zoekt men zich kapot. Verder een prachtig product voor zijn prijs.

Mooie bank voor weinig geld

Mooie bank voor weinig geld. Prima bezorging en aflevering. Geen minpunten kunnen bedenken. Aanrader!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Keurig op tijd geleverd, wij zijn zeer tevreden.

Mooie meubelen ( in bouwpakket) voor een scherpe prijs meet zeer goede service

Bestelde meubelen worden zeer snel geleverd. Klantenservice reageert zeer snel en levert snel beschadigde onderdelen. Als je meerdere meubelstukken wilt bestellen komt het voor , dat een deel niet voorradig is en dat de gehele bestelling opgeschort moet worden. Je kunt geen bestelling plaatsen van producten die niet in voorraad zijn ! De prijs/kwaliteit van de meubelen is goed.

Prachtige meubels

Prachtige meubels, werd met 1 kapot ruitje geleverd en een doos verkeerde ijzerwaren. Gemaild met klantenservice en binnen 48 uur alles nieuw bezorgd ! Top!!!

slecht

zwaar en zwaar slecht hebben een bed besteld bij meubella deze is kapot geleverd. na 2 weken nog geen nieuwe onderdelen. nu hebben we gezegd haal het ved maar op en we willen het geld terug. nou moeten we 30 euro betalen om het te laten ophalen. is gewoon schofterig voor woorden hoe hun met de klanten omgaan

Afspraak is afspraak bij Meubela

Afspraak is afspraak bij Meubela. Zitten in een verhuizing. Kunnen een hoop andere bedrijven nog een hoop van leren.

In jullie website voorwarderen zeg de...

In jullie website voorwarderen zeg de nachtkastjes sturen via trap tot 3 verdieping maar de man van de verzending zeg: Ik ga niet naar 3 verdiepingen de nachtkastje zijn alleen in de begane grond. Dan jullie moet deze controleren.

Super service

Super service Snelle levering en keurig binnen in de woonkamer gezet Goed verpakt en makkelijk de bank zelf in elkaar gezet

Bed purchase over the internet is never ...

Bed purchase over the internet is never something I thought Id do but due to time constraints i needed to. The company and the bed exceeded my expectations. I am extremely pleased with my purchase.

Goed meubel en goede prijs

Winkel is wat commercieel ingericht en had wel wat meer sfeer mogen bieden. Verder prima tv meubel opgehaald voor een goede prijs, ook de medewerkers ter plaatse zijn vriendelijk. Tot zover (4 maanden) geen enkel probleem ervaren.

Mooie kwaliteit /prijs ...

Mooie kwaliteit /prijs verhouding.Snelle levering.

Gewoon fijn dat je geen levertijd van ...

Gewoon fijn dat je geen levertijd van weken hebt. Gewoon gelijk mee kunnen nemen

Alles was voor mij TOP geregeld

Alles was voor mij TOP geregeld! Van hun telefonisch klantenservice tot aan de levering zelf. Zeer vriendelijk, meedenkend en (niet geheel onbelangrijk) zeer betaalbaar! Daar kunnen heel wat andere bedrijven heel veel van leren hoe het WEL moet. Tot de volgende aankoop!

Fijne bankstel

Fijne bankstel , goede kwaliteit tot nu toe en een super snelle levering.

Keurige levering en afhandeling

Keurige levering en afhandeling van de bestelling. Alles helemaal goed.

Goed bedrijf, alles super geregeld

Wij hebben de eerste keer meubels besteld zonder ze gezien te hebben. Boven onze verwachting is dit prima verlopen. Wij zullen vaker bij dit bedrijf bestellen en, zijn tevreden. Alles werd mooi geleverd en goed verpakt. Dus met een woord TOP!

Een bedrijf dat je eerst laat betalen ...

Een bedrijf dat je eerst laat betalen en vervolgens niet thuis geeft.

Zeer correct behandeld

Zeer correct behandeld. Zelf het bankstel gaan ophalen en zeer netjes en correct voor ons in onze bus gezet. Zeer vriendelijk en correct.

Meubella krijgt 5 sterren omdat...

Ik beoordeel mijn aankoopervaring bij Meubella op 18 november 2017 met 5 sterren, omdat zij letterlijk mijn bestelling op de eerst volgende werkdag hebben geleverd. Vooraf heb ik gebeld en geinformeerd naar het product, in dit geval een hoekbank en gevraagd of het er precies zo uitziet als op de afbeelding of dat ik ergens rekening mee moet houden, het is precies zoals de medewerker had omschreven. En als laatst geef ik 5 sterren vanwege de prijs.

Goed degelijk leveringen correct te ...

Goed degelijk leveringen correct te vrede gr Paul

Very nice

Very nice, i love it