Fantastisch verpakt

Fantastisch verpakt. Vond de beschrijving wel moeilijk. Miste 1 houtje maar die hadden we nog. Goede service

Tv meubel

Levering verliep snel. Persoonlijk vind ik dat de planken genummerd moesten worden. Het was namelijk wel even zoeken voordat we de juiste planken op de juiste plek hadden. Het in elkaar zetten vond ik vreselijk, duurde te lang. Maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn! We hebben nu een mooie tv meubel waar we genoeg opbergruimte in hebben.

Wel een hoekbank, maar geen hocker

We kochten een bank, niks mis mee, een prima bank. We wilden er ook een hocker bij. Deze was niet op voorraad en is besteld. Nooit meer iets gehoord. weken later bleek hij niet meer leverbaar. Een fikse tegenvaller dus.

ordernummer 100118443 - top levering en goede klantenservice

Op 22 jan het tvmeubel: TV-Meubel Flame - Zwart - 160 cm besteld. De levering was toppie stond dat de chauffeur tussen 16:22 en 17:22 aan zou komen en het pakketje kwam om 17:00 uur. Het tvmeubel in elkaar zetten ging ook gemakkelijk. Helaas toen de deur werd opgehangen bleek dat de deur krom was. De deur had aan de linkerkant een sluiting van 0,4 mm en aan de rechterkant een sluiting van 1,1 cm. Gelijk de volgende dag gebeld met Meubella en ben erg goed geholpen. Fotos verstuurd en het verhaal uitgelegd in de mail. Ik kreeg de zelfde dag nog reactie op de mail en ik krijg morgen mijn nieuwe deur gratis geleverd. Top klantenservice en het product is ook precies zoals op de foto

Zeer snelle levering echt top winkel!!!!

Zeer snelle levering echt top winkel!!!!

het is een super bank alleen jammer een ...

het is een super bank alleen jammer een kant piept een beetje

Snelle levering.

Snelle levering.

Top Bedrijf

Super fijne ervaringen met Meubella. Al meerdere malen iets besteld via hun en uiterst tevreden!!! Netjes geholpen in de winkel, Telefonisch gelijk antwoord op al mijn vragen er werd echt naar mij verhaal geluisterd (eigen fout van ons) en actie onder nomen. En de bezorging,netjes op tijd en super netjes verpakt. Zelfs de handleidingen zijn super eenvoudig!! Ik raad Meubella zekers aan bij iedereen!!!

Goede service en snelle levering top

Goede service en snelle levering top

Supergoede service

Ruime keuze, mooie prijs en binnen 3 dagen geleverd

Ontevreden mbt transport

Tweede dag op een rij dat mijn bestellinc geleverd zou worden. Gisteren speciaal vrij genomen hiervoor. Een hele dag gewacht tot ik plots een bericht kreeg in de late namiddag dat de bestelling zaterdag zal arriveren. Vandaag ook weer een hele dag gewacht krijg ik om 19.45 terug een email dat het pakket niet meer wordt geleverd. Bij track en trace is de afspraak al 6x gewijzigd. Ik vind dit totaal geen service, een keer kan ik begrijpen maar de volgende dag weer zo kan er bij mij niet.

Ik heb een mooie hoekbank gekocht voor ...

Ik heb een mooie hoekbank gekocht voor een heel zacht prijsje. Veel complimenten gehad over de bank. Bezorging was ook snel. Ben zeer tevreden!

Meubella is een goed bedrijf helaas ...

Meubella is een goed bedrijf helaas werken ze met TSN die de bezorging verzorgd. Bank niet in de woonkamer geleverd, schade aan mijn muur. De bezorgers verzocht de bank mee terug te nemen maar dat deden ze niet. Wij gaan niet nog een keer tillen. Meubella ingelicht en die hebben het door gezet naar TSN. Krijg ik een mail van TSN dat de schade niet door de bezorgers is gedaan en dat ik ook niet geweigerd heb. Nu met mijn rechtsbijstand aan de slag. Meubella zoek een andere bezorg partner ze ruineren uw naam.

Prima prijs

Goede prijs, prima hulp aan telefoon snelle levering

Ik kan Meubella zeker aanraden.

Ik zocht een tafel met geen poten aan de hoeken. Ik kwam via internet uiteindelijk uit bij Meubella. Ik heb een eettafel met middenpoot gekocht. Ik moet eerlijk toegeven dat de prijverhouding en de kwaliteit van de tafel erg goed is. En de montage was ook duidelijk en makkelijk. O ja, levering was ook prima geregeld. Ik kan Meubella zeker aanraden.

Goede prijs en geweldige meubels!!!

Goede prijs en geweldige meubels!!!

supermeubelen

goedemorgen,meneer,mevrouw... de meubels zijn super...

Super service

Had mijn bed van Meubella via bol.com besteld, maar het bed bleek na betaling uitverkocht te zijn. Had direct een mail hierover gekregen van Meubella en ik mocht kiezen; 2 tot 4 weken wachten op het bed of een ander bed. Ik wilde graag een boxspring met opbergruimte, maar het alternatieve model was wel iets duurder dan mijn oorspronkelijk bestelling. Meubella kwam me tegemoet met het prijsverschil!! Mijn teleurstelling dat het bed was uitverkocht was direct verdwenen. Zeer vriendelijk personeel! Mevrouw deed er alles aan om me goed van dienst te zijn. Het was ook al na 12.00 en toch mijn bed de volgende dag ontvangen! Goed opgelost Meubella! Top service!

Slechte (klanten)service

Slechte (klanten)service, gewoon geen woorden voor hoe men omgaat met (potentiele) klanten.

In eerste instantie tevreden over de ...

In eerste instantie tevreden over de levering en kwaliteit van het meubel. We kwamen er bij het in elkaar zetten achter dat er 2 delen in verkeerde kleur zijn geleverd. Melding gemaakt en ze zullen de juiste delen naleveren. In de tussentijd de factuur voldaan en zitten nu al 7 weken te wachten. Krijgen eerst te horen dat het niet op voorraad is, dat kan, maar als we vervolgens 3 keer in 1 week moeten bellen met belofte teruggebeld te worden en we horen maar niks dan vind ik dit een zeer slechte service. Jammer want ga andere meubels toch maar elders bestellen. Update 19 januari Nog steeds geen steek verder. Wij wachten nog steeds op nalevering juiste kleur kastdeuren. We zijn nu 3 maanden verder!! Ronduit belachelijk!!

Snelle levering alleen jammer dat er ...Hoofdbord en nachtkastjes

Snelle levering alleen jammer dat er een klein stukje hout van het Hoofdbord af was maar om het daarvoor terug te sturen was niet de moeite waard.En voor het eerst zaten de nachtkastjes al in elkaar of dat nu gunstig was weet ik niet want denk dat ze teruggestuurd zijn maar was er wel blij mee en er mankeerde niks aan

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering. Mooi meubelen tegen prima prijs

Super service

Super service, niks op aan te merken!!! Maandag in de na middag mn bank besteld, netjes op de hoogte gehouden, woensdag netjes geleverd, half uurtje van te voren nog door de bezorgers gebeld en ik heb een perfecte mooie nette bank in mn huis staan! Op de foto lijkt hij hoger dan dat hij is, maar ik ben er blij mee! Mooie kwaliteit ook en het oogt als een stevige goede bank

Goede service op alle Vlakken

Goede service op alle Vlakken