Mooie spullen en goede service

Ik ben blij met mijn nieuwe kast en met de goede service. Ook het leveren is prima geregeld.

Bank is top en service ook

wij zijn heel tevreden over de winkel meubella. Eerst waren we in de winkel geweest om te kijken hoe de kast er uit zag. Helaas was de kast er niet wegens enorm succes. toen via de web winkel besteld en daar kregen we bericht dat hij niet op voorraad was. we zouden bericht krijgen via mail wanneer de kast op voorraad was. en warempel binnen een week bericht. de kast opgehaald en die werd netjes mee in de auto geladen door het personeel. de kast in elkaar gezet en nu zijn wij er dol blij mee. Dus heel tevreden over de winkel en web shop Meubella.

Heel erg tevreden ik heb ook anderen verteld over meublla

Super goede meubeuls

Mooie meubels wij hebben vaker besteld En hun service is top.

Fijn!

Bank besteld en was op voorraad, dus eigenlijk volgende dag geleverd. Andere datum aangegeven omdat volgende dag onhandig was, achteraan gebeld of het door was gekomen. Netjes dag vooraf levertijdsvak en belletje van bezorgdienst. Bezorgdienst niet de vriendelijkste die ik mee had gemaakt, maar prima, zet de bank maar in delen neer. Bank zelf zit lekker, goeie kleur en ik ben er heel blij mee! Goeie prijs-kwaliteit. Natuurlijk een gok als je besteld via internet zonder te gaan kijken bij de bank, maar vooralsnog zeker geen spijt van!

snel, goedkoop en prima kwaliteit

bestelling ging goed en snel, prijs/kwaliteit verhouding is zeer prima! enige minpuntje vond ik de beschrijving, die is niet helemaal helder.

Nette meubels, betaalbaar met stevige kwaliteit. Zeer goede service !

Vorige week op de website van Meubella gezocht, enkele meubels gevonden voor het eerste idee wat ik in gedachten had. Echter wilde ik ter plekke in de zaak eerst kijken hoe dit over zou komen. De type meubels waren niet aanwezig in de showroom, dus nog even verder rondgekeken. Waarna ik 2 andere kasten en t tafeltje van website zag. Binnen een half uur besloot ik om het tafeltje in elk geval te nemen en qua idealere afmetingen en de stoerdere look de 2 kasten er ook bij. Afgestemd om zaterdags de meubels zelf op te halen: aldus gedaan in de loods verderop. Nadat ik contact had opgenomen omdat de zaken bij uitpakken/monteren niet in orde waren, kreeg ik 2 dagen later al een claim-levering aan huis. Erg netjes. Ondanks dat door de erg stevige verpakkingen toch schade op inhoud kan komen in de transportcyclus, wat buiten de schuld van Meubella kan gebeuren, bieden ze een service die volledig gericht is op de klant: in mijn situatie in elk geval wel. Ik vind Meubella daarom n AANRADER Toen bleek dat er iets nu ook niet 100% klopte, en na direct contact meteen werd meegedacht over een juiste oplossing heb ik 2 dagen later (vanmorgen) ter plekke met een medewerker samen de boel eerst gecheckt. Alles was in orde. Daarom geef ik dan ook VIJF sterren !

Top geregeld

Maandag besteld, dinsdag al in huis. Direct in elkaar gezet. Alles compleet in de verpakking. Heel blij met het bureau. Past goed bij onze andere wenge meubels. Top online winkel!

Super goede service. Zijn erg blij met onze nieuwe bank. En gaan er zeker vaker wat bestellen. Echt een top zaak.

Very nice shop and good service

I bought here a couch one month ago. Im very happy with it. Service was very good and kind people. Greetings

uitstekende leverancier

het bed is compleet en netjes aangeleverd ! TOP !!

Mooie meubels tegen goede prijs kwaliteit

Meubella zeker een aanrader ! Snelle levering ! Prijs kwaliteit verhouding zeer goed ! Helaas had ik een beschadiging aan een meubel, vrijdagavond mail gestuurd zaterdag ochtend al gelijk reactie ! Ik geloofde mijn ogen niet nu al reactie op een klacht ? Ja is echt waar ! Moest even wat fotos mailen , en de nieuwe delen werden besteld Let op zonder gezeur ! 2 dagen later werd dit geleverd ! Wat een top service !! Mijn complimenten aan Robert !! Super geregeld dit verdient een 10 ! Met vriendelijke groeten, Marco

Aankoop van tv meubel. Bevalt heel goed en ziet er eveneens mooi uit

Kwaliteit voor een zacht prijsje

Wij hebben een showroom model bank besteld. De bank werd goedverpakt geleverd. De staat van de bank was zeer goed en klopte zoals de beschrijving aangaf. 1 min punt de bank stonk onwijs naar een soort van natte tenen sokken... geur heb ik met de nodige middeltjes kunnen verdoezelen/ verwijderen. Ik zou het zeker anderen aanraden om hier te bestellen. Mvg, R.

Snelle levering van een geweldige bank. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bezorgers waren ook heel vriendelijk

alles perfekt, hart bedankt!!!

alles prima/perfekt verloopen hart bedankt!!!

Goede kwaliteit

Fijne hoekbank; 4 dagen na bestelling thuisbezorgd... Ik ben blij.

Perfect!

TV meubel besteld. Goed op tijd geleverd en niks mis met de meubel! Prima service.

It was good

This the second time I ordere things good company

Goede service en mooie meubelen

Fijne winkel om meubels te kopen

H. Kose

Goed service

Hele mooi meubelen tegen een prima prijs

Bank en poef die ik besteld heb zien er super mooi uit. Ben wel van mening dat als je 60 euro bezorgkosten betaald en de bezorgers het in je deuropening bezorgen ze ook best even zouden kunnen helpen het 1 verdieping hoger te tillen. Verder zeer tevreden over de snelheid van de levering

Snel leveroig, goede kwaliteit.

Snelle levering; binnen 4 werkdagen was de hoekbank binnen. Zeer tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding. Best een aanrader.

Goed bedrijf

Makkelijke site,overzichtelijk en snelle levering. Top!!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot