Zeer klantvriendelijk

Goede en snelle levering door zeer aardige bezorgers.

Mooi bedrijf

Wat een leuk bedrijf en mooie meubels voor een prima prijs en zeer goede service. Ik had een probleem met een onderdeel en dat is keurig opgelost. Ik zou Meubella zeker aan bevelen aan anderen.

ik heb de tv meubel van crown,licht-wit eiken

ik ben heel blij met de tv meubel,wil later nog meer kopen van crown.

We zijn alles zelf gaan afhalen. Alles was prima, vriendelijke bediening !!

Goede prijs kwaliteit verhouding!!

Makelijke handleiding ,snelle montage Waar voor je geld!

Super slechte service en producten

2 lampen gekocht waarvan 1 kroonluchter 5 arms en een hanglamp voor boven de eettafel. De lamp van de eettafel bestaat uit 5 lampen met daar om heen kristallen. De kristallen waren of te lang of te kort of te dik of te dun of zwaar beschadigd. Contact gehad en fotos gestuurd. Ook van de doos die bijna de oorlog hadden overleefd zo beschadigd en mevrouw was het met me eens dat dit niet zo hoorde. Ze zou de voorraad controleren en als de kristallen aanwezig waren versturen. Later krijg ik een mail van ene Robert ja meneer dit hoort zo dus kan u ook niks na sturen. Op de website hangen de kristallen anders perfect recht hoor ? Achja vervolgens de kroonluchter gemonteerd en raad eens wat.... Van de 5 lampen fitting werken er maar 2 en tot overmaat van ramp hangen de fittingen er zo schuin als de pest bij ! Meneer Robert dit hoort zeker ook zo ? Ach weet je wat als jullie het niet oplossen dan zal ik is langs komen en kijken of het dan als nog zo hoort zoals jullie dit menen !

Het produkt is op de afgesproken tijd ongeschonden bezorgd.

Top een aanrader voor elk budget

Goed snel en prima prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!! :)

Bezorgservice kan veel beter.

De bank die ik bij hun heb besteld ben ik zeer tevreden mee en het was snel geleverd. Alleen jammer dat ze de bank alleen maar tot de deur leverden en niet 1 trap omhoog bij de 1e verdieping(ook al waren ze er met zijn tweeen).

Weinig te vertellen, snelle levertijd, je kunt voor weinig geld en onder rembours, later bij ontvangst en bij de controlle van je aankoop, Niet goed kun je het gelijk terug laten bezorgen en deze levering annuleren, vandaar pas betalen als het product tiptop in orde is, en compleet.

Super service!

Ben zeer tevreden over Meubella en zou het iedereen aanraden die overweegt hier iets te kopen/bestellen. Ondanks dat hun werktijd tot 17:00 uur, mocht ik na deze tijd ook nog binnen lopen. Ook hebben ze vriendelijk personeel die mij alles laten zien, zonder haast. Hierna heb ik gelijk een online bestelling geplaatst, welke 2 dagen later geleverd werd. Ik kreeg netjes een sms wanneer chauffeur langs zou komen, zodat ik thuis kon zijn. Meuebels waren goed verpakt en zien er super uit! Enig minpuntje is de handleiding (of zijn we teveel IKEA gewend?). Want het kostte ons enige moeite te ontcijferen hoe we de meubels in elkaar moesten zetten. All-in-all: zeer tevreden!

Meerdere artikelen

Meerdere artikelen besteld bij Meubella.nl Snelle bezorging en ziet er goed uit

Tv meubel

Snelle levering goed verpakt goede kwaliteit. Zeker de moeite waard

TV kast besteld. Goede stevige kwal ...

TV kast besteld. Goede stevige kwaliteit en 2dagen na bestelling geleverd. Top!

Toppertje

Echt top sneller dan snel.

snel en netjes

meubel was niet in voorraad. e-mail achtergelaten en binnen paar dagen mail gehad bested en binnen 2 dagen binnen. geode kwaliteit voor dat geld.

Wij hebben bij Meubella een boekenkast en dressoir gekocht. Alles is erg goed verpakt als het geleverd wordt, geen beschadiging te zien. Nu bleek 1 kant van het dressoir niet afgewerkt te zijn, de dag voor kerst gebeld met Meubella, foto doorgestuurd zodat ze daar konden zien wat eraan mankeerde. Meteen kregen we een e-mail terug dat we een nieuw blad kregen en zo snel mogelijk na kerst geleverd zou worden, dat klopte inderdaad en nu staat er een mooi dressoir op onze slaapkamer, dus erg tevreden over de service!

Goed .. en snel ..

Goede kwaliteit en snelle levering ..

goede snelle servie

Ik vind dat ze een snelle levering hebben,goede kwaliteit het enige waar ik tegen aan liep is de handleiding hoe ik de kast moest opbouwen.Deze was zeer onduidelijk.verder ben ik zeer tevreden ;-)

Prachtige kast

mijn dochter wilde heel graag een kledingkast met voldoende hang en leg capaciteit. Op meubella de ideale kast gevonden. De kast moesten we zelf in elkaar zetten en daar zag ik erg tegenop maar de handleiding was erg duidelijk en dus stond de kast enkele uren later in haar kamer te pronken. Erg mooi en van zeer goede kwaliteit

Bezorg

Vind ik dat bezorger moet bellen voor waneer hij komt .

Tevreden

Good

100% so nice i loved this

Zeer slechte levering maar wel goede service

2 nachtkastjes besteld en netjes op tijd geleverd door DPD helaas poten afgebroken en lade ontwricht De kartonnen dozen zonder enig dempingsmateriaal waren duidelijk niet berekend op het lompe transport en er was duidelijk te zien dat er flink met de pakketten gegooid was De poten waren compleet verbrijzeld. Meteen gemeld bij Meubella en binnen 3 dagen nieuwe pootjes ontvangen. Toen bleek ook een lade stuk die ook opgestuurd werd en daarna nog de geleiders van een lade. Al met al een paar uur in de weer geweest en wat geklus eindelijk na 1,5 week 2 complete kastjes. Ik denk dat men beter 2 nieuwe kastjes had kunnen sturen.Tip voor de consument als je in de gelegenheid bent haal dan zelf je spullen op bij Meubella. 19,50 transportkosten zijn veel teveel voor de manier hoe spullen geleverd worden. TIP aan meubella zorg dat de spullen shockbestendig worden ingepakt of zoek een capabelle transporteur

Zeer snelle levering en tv meubel is van goede kwaliteit. Uitstekend verpakt zodat er geen beschadigingen waren opgetreden tijdens transport. Prijs kwaliteit verhouding is goed

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot