Goed!

Snelle levering, betaalbaar, netjes ingepakt!

Salontafel

Heb me ingeschreven voor een salontafel die niet op voorraad was Netjes bericht gehad en na de bestelling 1 dag later geleverd Top goed bezig Met vriendelijke groet Miguel

Snelle en nette service goed ingepakt ook!

Super snel geleverd en goed ingepakt en heel voorzichtig door de deur gepast door de jongeheren super blij met onze nieuwe bank hij zit heerlijk

Tevreden

Mooie spullen snel geleverd en niet te prijzig!

Goede service alleen jammer dat de foto en de producten niet met elkaar overeen komen dus een ander product thuis krijgt.

Ze zijn heel erg klantvriendelijk en ze hebben een super goeie service. Ook de bezorgers waren erg netjes en hebben netjes alles in elk gezet. En voor ons ook netjes alles bij elkaar gezet wat weg kon. Ik kom zeker nog een keer terug!

zeer snelle levering

snel en vertrouwdt! gemakkelijk keuze kunnen maken en binnen 1 dag stond me nieuwe hoekbank er al... nog steets erg te vrede met de nieuwe bank!

goed en netjes geleverd

Duidelijke website, je kunt zelfs de keuze dag van bezorging aangeven

Maandag bank besteld en woensdag in huis. Dag later dan gepland maar even goed snel nog. Aardige bezorger en de bank zit goed. Mvg Splint

product naar behoren geleverd gekregen

tot zo ver geen klachten

Zijn netjes behandeld alles was keurig verpakt

Alles is prima afgehandeld

Snel geleverd en correct afgehandeld

Er waren in ons geval een paar glas platen gesneuveld en deze werden meteen de volgende dag nageleverd! Men komt zijn belofte na en snel ook!! Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!

Prima alleen jammer dat de levering eerder kwam

Prima organisatie, we hebben een mooie bank besteld en ook gekregen. De jongens die de bank kwamen afleveren hebben extra geholpen en mijn complimenten voor hen. Het enige kleine minpuntjes is dat ik gevraagd heb de aflevering op maandag te doen, maar kwam toch de vrijdag ervoor.

Snelle bestelling en levering

Eenvoudig bestellen via internet. Snelle en correcte levering volgens afspraak

Uitstekend geholpen

Eerlijk geholpen ook mede dat ik werd angeraden om eerder te kopen want er zat op het moment euro100,- korting op mijn aankoop

Hoekbank binnen 24 uur geleverd

Hoekbank om 10.30 besteld en stond de volgende dag Om 11.00 uur al op zijn plek. Prijs kwaliteit is goed. Was voor ons de tweede bank die we hier kochten.

Super geregeld. Heel tevreden, mooie bank besteld en geleverd volgens afspraak op besproken dag.

Goede en snelle service

In de ochtend gebeld voor de voorraadstatus van een artikel. Werd gelijk gereserveerd voor me en ik kon het gelijk dezelfde ochtend nog ophalen.

Het is mooi!

Het ziet er erg mooi uit, dat is zeker! Alles ziet er opzich ook stevig uit! Maar de eettafel. Tja daar ben ik echt niet tevreden over! Het is totaal niet stevig!

Ik vind het een koopje alleen jammer van de te hoge verzendkosten.

Super gewoon!!!

Super snelle levering en betaalbaar

tv meubel -vitrinekast

tv meubel en vitrinekast besteld en keurig voor de deur afgeleverd. duidelijke website en de prijs en kwaliteit verhoudingen zijn uitstekend, mijn complimenten beschrijving die erbij zat is voor verbetering vatbaar duidelijke instructies maar tekeningen bijna niet te lezen. als het zover is zal ik hier zeker weer iets kopen.

In een word prima.

snelle correcte levering, niets op aan te merken.

Professionele en snelle afhandeling en levering.

Ze doen wat ze beloven, ook de logistieke partner goed geregeld.

Kast levering

Van begin tot einde bestelling alles goed af gehandeld . Prijs kwaliteit is goed

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot