Kapotte bank meegekregen en ruzie moeten maken voor een waardig product
Wij kochten de bank bij meubella in middelbeers. Toen wij thuis kwamen en de poten er onder wilden zetten, bleek een van de poten niet te passen (iets verkeerd in de bank zelf). Toen we belden naar de winkel, werd ons verteld dat we dan zelf de bank maar open moesten maken en dan zelf een nieuwe schroefdraad en een moet moesten monteren. Wij zijn geen meubelmakers dus we hadden geen idee wat we moesten doen. Toen vertelde de man aan de lijn ons dat we alle poten er af moesten halen en dan moesten kijken of een andere poot zou passen en als dit niet zou lukken dat we dan terug moesten bellen. Toen we vijf minuten later terug belden omdat het niet gelukt was, vertelde de meneer ons dat hij niks kon doen en dat er vrijdag (het was toen dinsdag) wel iemand langs zou komen om het te bekijken. Wij waren het hier natuurlijk absoluut niet mee eens en gingen de discussie aan omdat we een nieuw onderdeel wilden. Toen werd ons verteld dat dat niet kon omdat de bank al uit de verpakking was dus konden ze deze niet meer verkopen. Na een hele lange discussie waarbij ik er op aangedrongen heb dat ik of een nieuwe bank wilde of mijn geld terug wilde, werd mij verteld dat ik de bank terug kon brengen. Omdat het vijf voor vijf was had ik pech want ze gingen sluiten. Op dit moment was ik echt boos en ben ik flink uitgevallen. Ik kreeg toen een half uur om de bank om te komen wisselen terwijl het van mijn huis een half uur rijden is. Ik ben toen als een malle gaan rijden om op tijd te komen. Ik vond het immers niet eerlijk tegenover de jongens in het magazijn die langer moesten werken (de jonnens in het magazijn waren overigens echt heel aardig en hebben ons goed geholpen dus over hen geen kwaad woord). Uiteindelijk dus een nieuwe bank gekregen, maar de manier waarop we behandeld zijn is alles bepalend. De bank is prima, maar ik ga hier nooit meer naartoe door de bizar slechte manier van omgang.