lattenbodem zat er niet bij

uiteindelijk wel goed opgelost

Super fijne bank!

Ik had 3 maand geleden een hoekbank besteld, super fijne en grote bank voor een leuk prijsje.

ben zeer tevreden

op tijd geleverd goed verpakt

zwevend dressoir

mooie kwaliteit voor weinig geld. Keurige levering.

Mooi zwevend TVmeubel.

Naar tevredenheid geleverd. Duidelijke bouwtekening. Incompleet bevestigingsmatriaal,had er drie en bij alle drie verkeerd. Waardoor ik toch even naar een bouwmarkt moest.

Bezorgers mogen wat netter uitzien. Voor de rest prima service.

Wel wat kleine beschadigingen aan meubelstuk. Maar gedoe met weer opsturen maakte dat ik geen punt van maakte.

Snelle levering en prijs/kwaliteit is goed. Wel vrij moeilijk om in elkaar te zetten!

Mooie producten Snelle afhandeling Eerlijk

Fast delivery nice product and nice service

Its a great company with good proces and good product. Fast delivery and when you call for a change of date or something they will help you so fast and are very flexible!

NIet helemaal wat ik verwacht had

Ik ben niet geheel ontevreden als ik naar de prijs en kwaliteit kijk maar wat mij zeer tegenviel was de beschrijving van de in elkaar te zetten dressoir en tv kast. Ik ben zelf vrij goed in het in elkaar zetten van kasten maar hier ben ik uren mee bezig geweest en klopte het nog niet helemaal. Los daarvan had ik zoveel schroeven spijkers enz enz over dat ik het idee had dat ik ergens de plank goed mis had geslagen. Kortom ik zal niet gauw weer een bestelling doen dan betaal ik liever iets meer zodat ik er minder tijd aan kwijt ben.

Meubels

Goeie meubels te vreden klant.. Bedankt

snelle service

Een uitstekende website met een bijbehorende super snelle service. Tevreden over de kwaliteit en levering

10 zeer goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit en snelle levering.

kwaliteit en snelle levering

Nu 2 keer besteld zeer tevreden en prijs technisch een hoogwaardig product.

Top prijs!

Mooi meubel, zeker zijn geld waard!

WIJ ZIJN BLIJ DAT WE DIE HEERLIJKE BETAAALBARE BANK BIJ JULLIE HEBBEN GEKOCHT !

Het was een goede beslisding om bij Meubella te kopen. Ook al moesten we er een eind voor rijden. Fijnste bank die ik ooit gehad heb

service

De kleur ( houtsoort) van het geleerde meubelstuk kwam niet oevreen met de afbeelding . Op mijn vraag hierover werd simpelweg gesteld dat ik het pakket maar terug moest sturen ( wel voor eigen kosten!!)

Goede kwaliteit

Een mooi tv meubel gekocht voor n goede prijs. De bouwtekening had wat beter gekund maar verder alles prima.

Hoekbankstel

Vrijdag Besteld en maandag al binnen! Heb hem nu 4 weken Had de bank alleen op de foto gezien maar is in het echt precies zo! Aardige mensen aan de telefoon gehad Blij mee

Goed en snel.

Bestelling correct en snel uitgevoerd.

buro

Het was met enige hulp makellijk in elkaar te zetten ,was goed verpakt er was niets mis mee. Alleen de bezorging ben ik niet helemaal tevreden over het wordt beneden aan de deur afgeleverd en moet dan zelf naar de 8 ste etage zien te krijgen voor een vrouw alleen is dat niet te doen we hadden toch 29 euro betaald voor de bezorging.

Zeer goede service en afspraken.

Goed en kwalitatief mooie meubels.

Top levering. Een bankstel besteld en een tv-meubel. Helaas klopte de montage handleiding van het tv-meubel niet met het geleverde product. Daarnaast ontbraken er wat schroefgaten waar ze wel zouden moeten zitten. Het duurde daarom te lang om het product in elkaar te zetten. Verder hebben we de bank nu ruim een maand maar kraakt het en is het al redelijk ingezakt. Ik overweeg m terug te sturen echter wil ik het nog even afwachten om te zien of het niet erger wordt.

Snelle service, goede spullen

Ik ben zeer tevreden over Meubella. Een persoonlijke benadering en snel geleverd. De meubels zien er keurig uit!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot