Snelle levering, duidelijke afspraken

Ik had een bank besteld bij Meubella en ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de snelheid van de levering. De stof is mooi, de afmetingen kloppen en de bank kon de volgende dag al in mijn woning staan. Ik werd van tevoren door de bezorger gebeld over hoe laat hij er zou zijn en of ik wist dat de bank tot op de drempel geleverd zou worden. Dat is ook het enige minpuntje: hoewel het overal staat, op de site en in de bevestigingsmail - en het er mij niet van weerhouden heeft om de bank alsnog te bestellen - vind ik het jammer dat er geen mogelijkheid is om bij te betalen om de bank naar boven te laten brengen. Nu moest ik een vriend inschakelen om deze alsnog mijn huis in te krijgen. Maar goed, het is van tevoren meerdere malen aangegeven en je komt bij Meubella dan ook niet voor verrassingen te staan. Althans, dat is mijn ervaring.

Tv meubel

Top! We hebben een mooie tv meubel besteld bij meubella. Het was netjes en optijd afgeleverd. De tv meubel hangt mooi in ons huisje en zijn er erg blij mee!

Ik ben heel blij met me bestelling

Ik ben heel blij met me bank

Ging allemaal goed en vlot!

Prijs en kwaliteit

Gode quality

Thank you meubella.nl

Strak product

Goed priduct, strak uiterlijk. Daarnaast was het goed beschermd verzonden. Handleiding moet je wel even begrijpen.

Prima bank prijs kwaliteit

De u bank zit fijn stevig en is goed schoon te houden . Met 2 kleine kinderen woddt er wel is eten en drinken geknoeid. Doekje er over en klaar is kees. Tot nu toe zeer tevreden

Goede levering en kwaliteit

Levertijd wel iets aan de lange kant.

Snelle levering van goed product

De fotos op de website komen goed overeen met het gene wat geleverd wordt. Er wordt snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit. Wij zijn erg tevreden!

Goede levering

Snelle levering en erg behulpzaam

Nooit ben ik meer teruggebeld, omdat ik mijn pakket een dag later kreef

Heb geen goede ervaringen met meubella gehad, maar waarschijnlijk ligt het aan 1persoon dus weet niet egt hoe de service daar is. Ik verwachte mijn pakketje op een dinsdag maar kreeg hem woensdag pas binnen en moest hem zelf ophalen ook nog terwijl ik verzendkosten had betaald!!!

Goede kwaliteit en service.

Zeer tevreden. Kwaliteit van de meubels is zeer goed. Service is ook niets op aan te merken. Aanrader.

KEURIG

alles netjes volgens afspraak en duidelijk aangegeven.

Duidelijkheid en snelle levering!

Duidelijke site en snelle levering vlotte bezorgers kortom fijne bedrijf !

Goede en duidelijke afspraak over levering

Fijn om dag en tijdstip te kunnen kiezen wanneer meubels geleverd worden.

een correcte levering

Ze hebben volgens afspraak geleverd en zeer snel ,ondanks dat deze volgens hun niet meteen geleverd kon worden ,dit vond ik wel top

Goed prijs kwaliteit en levering

Uitstekende service

top top top

goed kwaliteit goed servies snel bezorgd best praijs

snelle service en kwaliteit/ prijsverhoging is super

Na de leuke website bekeken te hebben de twijfel om iets online te bestellen. Omdat we in het noorden van het land wonen ga je niet even snel heen om het te bekijken . Toevallig in de buurt met de zomervakantie. Alle meubels bekeken, zag er leuk uit . Inmiddels 1 mooie ligstoel besteld en erg tevreden er over. Deze prijzen maakt het nog leuk om nieuwe meubels aan te schaffen. We zijn nog een bankstel nodig dus verwachten ook deze hier te bestellen.

Kast, salontafel en eettafel

We zijn heel tevreden over de meubelen, goede prijs, en goede kwaliteit voor een leuke prijs

Prima. Voldoet allemaal aan de verwachtingen!

Voldoet allemaal aan de verwachtingen!

Snelle service. Bed bevalt uitstekend!

Snelle service! Bed is makkelijk in elkaar te zetten. Bed ligt heerlijk .

Top Service. Super snel.

Herder Pasmansdreef 5