Het is een aanbeveling waardig.

Klantvriendelijk.

Prima bank en snelle levering

Een prima bank en een snelle levering!

goede kwaliteit/prijsverhouding

meubels op tijd bezorgd, jammer genoeg geen levering op etage

snelle levering, mooie prijzen. nadeel is dat het bij de flat beneden werd afgeleverd omdat wij niet aan de begane grond wonen, waardoor wij uiteindelijk zelf de tafel naar boven moesten brengen. en dat was best zwaar

bestelling perfect optijd geleverd. Helaas zonder verlichting.

Goede kwaliteit meubels. optijd geleverd. Helaas ontbrak de verlichting niet erbij vermeld. Moet nu circa 6 weken wachten.

Snel in huis

Website van Meubella is overzichtelijk. Het is makkelijk te bestellen en de bestelde producten worden snel geleverd.

Snelle levering en zeer tevreden.

Wij hadden onze tafel voor 11.00 uur besteld en was de volgende dag binnen. Geen problemen. Tafel was gemakkelijk in elkaar te zetten. Wij zijn zeer tevreden.

Fijne en betaalbare meubelzaak

Betaalbare, mooie meubels en snel geleverd. Erg tevreden!

goed geregeld

goed geholpen ook door het magazijn personeel

Vriendelijke mensen!

Heel sociaal, heb jullie meerder keren gebelt over vragen over de kast. Alles werd mij duidelijk vertelt dank jullie wel.

Top product

Snelle levering, goed verpakt. Mooi product voor weinig geld.

gaten te groot

er waren veel gaten te groot, moest het zelf met hout stukje opvullen

Hoofdboord bed

Hallo, Het hoofdboord ziet wel leuk uit en bestaat uit goed stevig materiaal. Een klein minpunt is dat het hoofdboord 1 week lang erg chemisch stinkt!

Goede zaak mooi bankstel voor weing

zaterdags langs geweest bank uitgezocht binnen paar dagen in huis.. raad iedereen aan hoor,

Ik vind het prachtig en ik ben zo tefreden en blij

Ik find het ontzittend comfortable en modern en echt prachtig bank voor een lage prijz

Top product

Top product en snelle levering

Goede kwaliteit voor weinig geld

Prima meubels voor een goede prijs

Snelle levering en prima kwaliteit buro

Nog nooit eerder van dit bedrijf gehoord maar onze ervaring is dat ze leuke meubels voor scherpe prijs leveren met een korte levertijd.

Bestelde kast werd snel geleverd. Tijdens het in elkaar zetten ervan bleek de led lamp die in de kast gemonteerd moest worden het niet te doen. Na contact te hebben gezocht met de klantenservice werd een vervangend exemplaar meteen opgestuurd en was de volgende dag al binnen. Prima service....

De levering was snel en de bezorging was top. Ik ben goed geholpen door zowel de winkelmedewerker als de bezorgers.

Mn Loungestoel prima ontvangen zonder dat ik thuis was. Mn moeder had de deur open gedaan en was prima binnen bezorgd.

Goede kwaliteit en snelle afhandeling van de bestelling

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

kwaliteit

Bankstel besteld en binnen twee dagen genieten van geweldige hoekbank perfect afgewerkt klasse.

Keurige service

Zelf de meubels opgehaald met een aanhanger. De heren bij het magazijn hebben alles keurig netjes in de aanhanger geladen. Producten waren volledig en eenvoudig in elkaar te zetten. Klein minpuntje was een scharnierpunt van het tv meubel. De klep sloot niet helemaal goed maar uiteindelijk toch weten op te lossen.

Helemaal was prima!

Volgens mij , jullie zijn een goede medewekers, maar behalve dat het niet beschikbaar is om de spullen naar een hoge verdieping te kunnen brengen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot