Snelle levering en goede prijs/kwalititeit zeer tevreden

Perfect!

Voor mijn nieuwe woning een bed beteld bij Meubella, Wel heb ik eerst veel reviews gelezen, van de 8 was er maar 1 iemand bij die blijkbaar geen verstand van zaken heeft maar ik ben zeer blij met mijn aankoop, zou 7 weken duren, maar met 4 en een halve week stonden ze al aan mijn deur, niets beschadigd, super netjes, ook een duidelijke handleiding erbij. Ik ben zeer tevreden!

top service, kwaliteit en snelle levering! !

Ik heb al mn collegas op het werk jullie aanbevolen! ! Mijn dochter heeft ook een bank van jullie en ondanks er wat kapot ging hebben jullie dit goed en netjes opgelost! ! Toppie! !

Geen goede info

Ik betaal euro60 bezorg kosten in de winkel vertelde ze dat het bezorgd wordt kom de bank staat de chauffeur voor de deur of ik hem zelf even uit de vrachtwagen kon halen belachelijk daar betaal ik niet voor !!! En als ok dat niet deed ging hij verder met zijn ronde doen want de chauffeur kon de bank niet alleen tillen fijn om goede info te krijgen in de winkel NOT

Mooie bank gekocht en een snelle levering

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Zeer tevreden..!

Vandaag de bestelde bank in ontvangst mogen nemen, zeer tevreden met de snelle levering en de bank zelf voldoet prima aan mijn verwachtingen... En dat voor een zeer schappelijke prijs..! Ik zal Meubella zeker aanraden aan bekenden die iets leuks zoeken voor een mooie prijs.

Ik ben zo tevreden

Ik ben zo ontzettend tevreden snelle bezorging en optijd! De chauffeur die de bank kwam brengen was zo ontzettend aardig en deed super zijn best! Hij had ook gewoon plezier in zijn werk en dat zie je niet vaak meer! Toen de bank uitgepakt en hij is prachtig ben heel erg tevreden en zal jullie voor 100% aanraden bij iedereen! Bedankt

Top winkel

Klantvriendelijk Goede prijzen omtrent hoekbanken en goede kwaliteit .. Snelle service Kortom zeer tevreden met me bank!! Toppers

Geleverd zoals afgebeeld en alles netjes verzorgd

Erg tevreden

Goede service , bij de bestelling miste ik schroeven van mij. Barkrukken , die werden na een belletje netjes nabezorgd , fijne communicatie , bedankt

Goed, snel en betrouwbaar.

Wij hebben uitstekende ervaring met Meubella. Mooie en makkelijke webshop. Goede keuze mogelijkheden. Snelle levering. Kastje zelf monteren met een duidelijke beschrijving. Wij zijn zeer tevreden.

Mooie kwaliteit voor een super prijs

Ook wij hebben een bank gekocht. En wat zijn we er blij mee. Voor een super prijs hebben we een top bank. Ook de service is erg goed. Iedereen aan te raden om eens op jullie site te kijken of langs te gaan.

Snelle levering. De kwaliteit is zeer goed dat hadden wij niet verwacht m.b.t de lage prijs van het t.v. Meubel..wij waren er ergens een beetje huiverig voor. Het zelfbouw meubel was zeer goed verpakt en het bouwschema was zeer duidelijk. Als wij weer een meubel nodig hebben kijken wij voortaan eerst bij Meubella.nl

Goede en snelle service!

Prima gegaan. Besteld artikel was na bestelling niet voorradig. Ben de dag na mijn bestelling direct gebeld door een medewerker. Hij gaf me direct alternatieve opties. Een dag later hadden we ze in huis. Uitstekende service en snelle bezorging.

GEWELDIGE SERVICE

GEWELDIGE SERVICE dat is wat dit bedrijf leverde. Ik zal een volgende aankoop zeker bij hun doen want de collega,s in de meubelbranche mogen een voorbeeld nemen aan Meubella!!! Mevr.Muis

Mooie meubels en super service!

Zeer tevreden over meubella.nl binnen een week alle meubelen binnen (gehele woonkamer en eetkamer) en netjes optijd geleverd alleen de bankstel (hoekbank) verkeerde stelling geleverd gekregen gelijk even contact opgenomen met Meubella en de volgende dag is die omgeruild echt super blij met de meubels en de super goede en snelle service en ook heel fijn dat ze een showroom hebben zodat we eerst even de meubels konden bekijken al om al kunnen wij deze zaak zeker aanraden!

Zeer Tevreden

Destiny zwarte stiknaad gekocht, in de woonkamer (begane grond) afgeleverd. Toppie bezorg jongens !!! Gaat me opeens de stiknaad los (zelfde avond), iets met een onderdraad die niet vast zat, ff mailtje na Danielle en 3 werkdagen staat een meubelmaker op de stoep om naad te maken. Niks meer aan te zien. Top service , niet verwacht na recensies die ik van te voren had gelezen.

zoveel kwaliteit voor een superrlage prijs

Online kopen is altijd iets vanWat krijg ik geleverd mooie websites met even mooie fotos en pracht omschrijvingen ,maar dat valt in de praktijk vaak tegen. Niet met MEUBELLA. Ik heb bij hun een bed (160x200) besteld voor nog geen 300 euro en een matras ( het goedkoopste wat ze hadden) voor 109 euro... Daarnaast nog een TV wandmeubel ( Alan I ) en een schilderij van maar liefst 140x200 cm... Volgens afspraak en dus geheel correct wordt eerst het bed met matras geleverd. keurig verpakt . mijn twee dochters van 13 en 15 jaar waren die dag ook thuis dus ik sprak Ik ga even koffie zetten en kom zo het bed in elkaar zetten. Na 15 minuten kom ik de slaapkamer in .. Staat het bed geheel gemonteerd compleet met de prachtige en stevige lattenbodem al klaar.. Ik bedoel, als je het hebt over eenvoudige montage dan spreekt MEUBELLA de volle waarheid. En dan het goedkope matras, Wat een weldaad voor mijn pijnlijke rug. Koudschuim ,laat geen kuil achter ,ook niet met mijn 100 kilo ( ik ben maar 1,75 lang).. prachtige tijk overigens . Zal jaren meegaan! Een paar dagen later dus het wandmeubel ,compleet met blauwe led verlichting...Ziet er duur uit maar is het absoluut niet. Samen met de meiden even in elkaar gezet, de handleiding was niet eens nodig want je kunt de fout niet in gaan,iets wat ik maar al te vaak heb meegemaakt met spullen van andere. Tja wat kan je dan anders concluderen dat er dus wel degelijk nog bedrijven zijn die nakomen wat ze beloven. Ik heb nog meer spullen nodig dus verder kijken dan mijn MEUBELLA NEUS lang is zal niet gebeuren. Ik speel liever op zeker,correct, betrouwbaar en meer dan voordelige prijs .Prima persoonlijke attentie in de mailberichten en aan de telefoon.

Wat een top service bedrijf!

Dit bedrijf levert en snel en de service is geweldig. Twee keer al iets besteld. Een echte aanbeveling.

designmeubels voor weinig geld. niks mis mee!

prima service en mooie meubels voor mooie prijs

Geweldige service

Anderhalve maand geleden heb ik een mooie bank uitgezocht bij Meubella, deze werd al binnen een week geleverd (in Enkhuizen). Al snel merkte ik dat de bank enorm inzakte en niet lekker zat, de kussens zagen er ook ingezakt uit. Vorige week gebeld met Meubella, fotos opgestuurd en samen overeengekomen dat de bank voor een ander model kosteloos zal worden opgeruild. Waar zie je dit tegenwoordig nog, heel blij met deze geweldige service. Meubella bedankt voor de snelle en vriendelijke communicatie.

Hoekbank Alvida

Hallo, Ik heb interesse in de hoekbank alvida. Echter woon ik 3 uren rijden vanaf de showroom en ben ik dus niet in de mogelijkheid om de bank uit te proberen. Heeft iemand ervaringen met deze bank? Zit hij lekker of juist keihard? Groeten

Top service!!

Van de week een hoek bank besteld en deze was keurig de volgende dag geleverd. Bij de hoek bank die we kregen zat een fout in. Direct gebeld en er werd ook aangegeven dat zoiets niet de bedoeling is. De volgende dag kon er gelijk al een nieuwe geleverd worden. Dit is dan ook meteen gedaan. Wat een top service!

We hebben een bank en een tv meubel gekocht bij Meubella. Netjes afgeleverd op de afgesproken dag. Bij het uitpakken van de bank was er een latje gebroken van de slaap gedeelte. Hierop contact gezocht met meubella en alles werd netjes afgehandeld. vorige week contact gezocht met Meubella over een defecte adapter van de led lampjes van de tv meubel. nieuwe adapter toegestuurd gekregen binnen 2 dagen. Ik vind het een top bedrijf.

goed bedrijf.

Gisteren bank oriental besteld met een salontafel. Eerst even gebeld ivm de voorraad,alles was aanwezig en werd goed te woord gestaan. Vanmorgen om 10 uur werd het al afgeleverd,en er is een tot aan de eerste drempel polici,maar deze jongens hebben alles netjes in de woonkamer gezet,helemaal top . Een goed bedrijf wat zijn afspraken na komt en goede prijzen hanteert. Op naar de volgende bestelling op ik zeggen .

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot