zoveel kwaliteit voor een superrlage prijs
Online kopen is altijd iets vanWat krijg ik geleverd mooie websites met even mooie fotos en pracht omschrijvingen ,maar dat valt in de praktijk vaak tegen. Niet met MEUBELLA. Ik heb bij hun een bed (160x200) besteld voor nog geen 300 euro en een matras ( het goedkoopste wat ze hadden) voor 109 euro...
Daarnaast nog een TV wandmeubel ( Alan I ) en een schilderij van maar liefst 140x200 cm...
Volgens afspraak en dus geheel correct wordt eerst het bed met matras geleverd. keurig verpakt . mijn twee dochters van 13 en 15 jaar waren die dag ook thuis dus ik sprak Ik ga even koffie zetten en kom zo het bed in elkaar zetten.
Na 15 minuten kom ik de slaapkamer in .. Staat het bed geheel gemonteerd compleet met de prachtige en stevige lattenbodem al klaar..
Ik bedoel, als je het hebt over eenvoudige montage dan spreekt MEUBELLA de volle waarheid.
En dan het goedkope matras, Wat een weldaad voor mijn pijnlijke rug. Koudschuim ,laat geen kuil achter ,ook niet met mijn 100 kilo ( ik ben maar 1,75 lang).. prachtige tijk overigens . Zal jaren meegaan!
Een paar dagen later dus het wandmeubel ,compleet met blauwe led verlichting...Ziet er duur uit maar is het absoluut niet.
Samen met de meiden even in elkaar gezet, de handleiding was niet eens nodig want je kunt de fout niet in gaan,iets wat ik maar al te vaak heb meegemaakt met spullen van andere.
Tja wat kan je dan anders concluderen dat er dus wel degelijk nog bedrijven zijn die nakomen wat ze beloven.
Ik heb nog meer spullen nodig dus verder kijken dan mijn MEUBELLA NEUS lang is zal niet gebeuren. Ik speel liever op zeker,correct, betrouwbaar en meer dan voordelige prijs .Prima persoonlijke attentie in de mailberichten en aan de telefoon.