Leuk meubel en duidelijke handleiding en vlotte afwerking

Zeker een aanbeveling waard

Betaalbare verzorgde stijlmeubelen

Ik ben blij dat ik het bedrijf heb leren kennen. De website is verzorgd en zeer duidelijk. Levering ging vlekkeloos en volgens de gemaakte toezeggingen. De materialen waren zeer goed verpakt en het samenbouwen volgens bijgesloten instructie is eenvoudig. Maar het allerbelangrijkste natuurlijk De meubels zelf. Zij zijn zeer betaalbaar, goed afgewerkt en hebben een eigen elegante stijl. Een hele prestatie.

Tevreden

Erg tevreden over mijn bestelling. Jammer alleen dat de verzendkosten vrij hoog waren vooral ten opzichte van mijn bestelbedrag. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om de spullen zelf op te halen. Anders hadden We het graag laten bezorgen.

Super winkel

Komen netjes de afspraken na! En hebben prachtige spullen voor elk budget..

Zeer goede prijzen en erg klantvriendelijk!

Zeer goede prijzen en erg klantvriendelijk!

Klasse!

Ik was op zoek naar een mooie zwarte hoekbank en ben als eerste gaan kijken bij Ikea en bij Seats & Sofa. Vervolgens zag ik bij de laatste een prachtige bank van ruim euro1400,00 !@#!.. De verkoopmedewerker liep me de hele winkel door achterna en de bank was zowiezo veels te duur dus ik dacht: ik ga nu naar huis en check op internet.. Toen kwam ik dezelfde bank tegen op Meubella !@#$! voor euro559,00 incl. bezorgkosten !! Dat scheelt ff een hoop geld!! Nou, meteen besteld en afgerekend vervolgens kwam de bank keurig op tijd netjes verpakt en de chauffeur hielp zelf mee de bank naar binnen te dragen. Uiteraard in twee delen. De bank staat te pronken in mijn nieuwe huis ik ben zeer tevreden !!! Meubella nog vele succesvolle jaren !!

Super snelle levering tegen een ongelooflijk lage prijs

Binnen enkele dagen een bank van redelijke kwaliteit tegen een super lage prijs geleverd gekregen van Meubella !

super mooie bank

We hebben een erg mooie hoekbank uitgekozen en in werkelijkheid ook echt mooi en zit ook nog eens super. En ook de levering verliep erg goed en snel. Dus ik zou zeker vrienden en familie aanraden om hier te kijken naar meubelen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, prijs/kwaliteit zeer goed

Zeer tevreden over mijn bankstel. Meubella staat voor eerlijk, betrouwbaar en snelle levering

Via internet een hoekbank (Hoekbank Alvida - Beige / Wit Leer met stof) besteld. Wist niet wat ik kon verwachten omdat de prijzen van de meubels erg laag zijn maar na levering wist ik niet wat ik zag. De bank is gemaakt van super mooi en stevig materiaal en hij zit ook nog eens heerlijk! Ik dacht dat de bank incl verzendkosten 548,- euro was en maakte dit netjes over. Na levering contacte een medewerkster van Meubella mij dat ik ruim 100 euro te veel had betaald en dat zij het geld terug zouden storten op mijn rekening. Super eerlijk, want het was mij niet eens opgevallen. Dus de bank was nog goedkoper als ik al dacht en ik vond het al goedkoop. Ik ben over Meubella zeer tevreden en zal een volgende keer ook absoluut weer bestellen. Bedankt voor de goede en eerlijke service! Groetjes Dionne Abspoel

Op internet gekeken, mooie bank gezien, was op voorraad, gebeld en toen meteen opgehaald. Prima geregeld allemaal

Goede levering

Ik had een bank besteld die ik in de showroom was gaan bekijken. Hij is netjes in mijn huiskamer afgeleverd. Pas na een tijd had ik tijd om hem uit het plastic te trekken en toen bleken er wat scheurtjes onderin de bekleding te zitten. Verder is het een schitterende bank en zit hij heerlijk

Hebben vorige week een wandmeubel en dressoir gekocht bij meubella. Na het monteren van het wandmeubel kwam ik erachter dat het dressoir een andere kleur was, even gebeld en de volgende dag werd het omgeruild zonder probleem. Helaas weer een verkeerd dressoir dus weer gebeld en zonder probleem werd het de volgende dag weer omgeruild. Nu dus het goede dressoir. Topservice!!

SupEr tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik krijg alleen maar complimenten over mijn mooie bank! En de levering heeft ook snel en vlot plaatsgevonden. 5 sterren van mij!

Zeer goede service

meubella heeft een zeer goede service ik geef 4 sterren omdat de wachttijd aan de telefoon soms wel 20 minuten duurde maar mijn probleem is zeer correct opgelost en binnen 3 dagen mijn geld terug gestort op mijn rekening .Zelfs inclusief de transport korten HEEL GOED Geen 5 sterren het transport bedrijf was zeker niet goed er was heel wat fout gegaan met div. SMOEZEN auto heeft pech dan de bank is in de verkeerde auto gezet en ten derde de chauffeur heeft ongeluk gehad MAAR MEUBELLA WAS EN IS HEEL GOED

ik had een salontafel besteld die was al snel binnen! Helaas was de tafel heel erg beschadigd en baalde enorm ivb ik zonder tafel zat.. Zelf heen gebeld heen en weer en uit eindelijk mocht ik de tafel houden en nog een duurdere uit zoeken! Nou das nog is goede service tog (Y) Hopen dat de andere niet beschadigd is maar daar gaan we niet van uit die krijg ik donderdag binnen Dank je wel Meubella voor de snelle service In de toekomst gaan jullie me vaker zien want ben ook een bank nodig!

salontafel

goed product

salontafel

Uitstekende service en snelle levering. Waarom dan geen 5 sterren? Omdat het materiaal van de tussenstukjes en de pootjes wel een heel goedkope uitvoering is. Ik zou liever meer betalen voor een wat degelijker materiaal. Nu gaan wij de pootjes vervangen door wieltjes.

Goede service met brabantse klantvriendelijkheid

Wij nemen nooit de moeite om een review te plaatsen. Maar aangezien wij tijdens ons bezoek bij Meubella een stelletje hoorden dreigen met als jullie ons geen korting geven dan plaatsen wij een slechte reactie op internet (ik stond er van te kijken dat dit echt zo gebeurd tegenwoordig) nemen wij hier nu wel even de tijd voor. Wij hebben 1,5 jaar geleden en mooi bed naar tevredenheid gekocht. Nu onze bank echt aan vervanging toe was zijn we weer bij Meubella terecht gekomen. We zijn net als 1,5 jaar geleden goed geholpen met Brabantse klantvriendelijkheid. Kijk maar even rond, koffie staat klaar en bij vragen roept u maar... Onze bank staat geweldig en we krijgen veel complimenten. Onze dochter moet nog een aantal maandjes wachten tot de oplevering van haar woning maar ook zij heeft al een keuze gemaakt voor haar bed, bank en zelfs meubels bij Meubella!

betrouwbare internetwinkel

Onze bank was precies volgens de foto/beschrijving en een hele, snelle levering,vriendelijke behulpzame chauffeur. Top!!! Kom zeker nog eens terug.

Kwaliteit en prijs erg goed

Snelle levering wij zijn zeer tevreden

de afhandeling en levering was uitstekend

Lowboard: het materiaal viel tegen. ik had hoogglans besteld, maar alleen het deurtje was van hoogglans, dat viel tegen. al snel was een schroefje van het voorpaneel (klep) uitgescheurd en tijdens het in elkaar zetten kwam er een schroefje bijna door de bovenplaat heen, wat nu een raar gescheurd bobbeltje geeft.

zeer goed

We hebben een tv meubelkast besteld die na 6 dagen binnen was. Goede service. Alles compleet

gewoon goed

snelle service en goede afhandeling

Wij zijn uiterst tevreden met de service van Meubella, wij zijn naar de showroom geweest en daar uitstekend en vriendelijk te woord gestaan en hebben een Aliveri hoekbank aangeschaft, op vrijdag gekocht en de maandag daarna kon de bank al bezorgd worden door een uiterst vriendelijke koerier die het bankstel netje tot in de huiskamer heeft bezorgd, alle delen waren netjes verpakt en de bank zit heerlijk. Het is een prima bedrijf en wij hopen nog lang van ons mooie bankstel te mogen genieten.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot